Asterix & Obelix XXL (Romastered) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Asterix & Obelix XXL (Romastered) - PS4Asterix & Obelix XXL (Romastered) - XBOX ONEAsterix & Obelix XXL (Romastered) - NSW
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 459193
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix XXL (Romastered) [PS5]

O hre

Asterix & Obelix XXL: Romastered je nadčasová klasika!

Je rok 50 pred Kristom. Celá Galia je obsadená Rimanmi... Celá? Nie! Jedna dedina, obývaná nepoddajnými Galmi, ešte stále odoláva nájazdníkom. Posádky rímskych legionárov v opevnených táboroch Grogarum, Akvárium, Laudanum a Malobonum nemajú ľahký život...

Zato v malej bretónskej dedine, ktorej obyvatelia sa venujú všednodenným povinnostiam, vládne pokoj a mier. Naši dvaja hrdinovia, Asterix a Obelix, lovia diviaka, kováč s rybárom sa hádajú a náčelník sa necháva nosiť po dedine na štíte. Keď sa však po príjemnom dni strávenom na love Asterix a Obelix vracajú domov, zisťujú, že dedinu v čase ich neprítomnosti vyplienili a vypálili Rimania. Neváhajú preto a v sprievode svojho verného psa Idefixa sa okamžite vydávajú za záchranou svojich priateľov. Cesta ich postupne zavedie do Normandie, Grécka, Helvécie, Egypta a nakoniec aj do samotného Ríma, pretože jedine tak môžu zachrániť ostatných z pazúrov neoblomného cisára Caesara.


Kľúčové vlastnosti

  • Objavte znova prvé XXL dobrodružstvo vašich obľúbených Galov v tejto plne romasterovanej verzii!

  • Na ceste rôznymi oblasťami sveta, ako je Grécko alebo Egypt, prepínajte medzi Asterixom a Obelixom, aby ste oslobodili Bonemínu, Falbalu, Panoramixu aj ostatných dedinčanov.

  • Bojujte proti všetkým Rimanom, pirátom aj vikingom, ktorí sa vám postavia do cesty. S kúzelným lektvarom vás nedokáže nič zastaviť!

  • A ako čerešnička na diviakovi – štyri nové herné režimy: prekážkový režim pre milovníkov kaskadérskych kúskov, časovka pre vyznávačov vysokých rýchlostí, extrémny režim pre tých najstatočnejších z Galov a retro režim, v ktorom môžete kedykoľvek prepínať medzi modernou a pôvodnou grafikou!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách