Astria Ascending Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Astria Ascending - PS4Astria Ascending - NSW
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 436829
MaximumEN dabing

Astria Ascending [PS5]

Objavte rozsiahly svet na prelome chaosu vo vyspelom a emotívnom JRPG.

Zažite epický príbeh s bohatými ťahovými bojmi a rozsiahlymi úpravami v 4K ručne kreslených vizuáloch.



Kľúčové vlastnosti:

  • Preskúmajte rozsiahly a krásny svet Orcanonu: Navštívte 5 rôznych miest zaľudnených unikátnymi tvormi a prebite sa viac ako dvadsiatimi dungeonmi. Cez 50 hodín hry a množstvo zábavných minihier - vrátane shoot ’em up, originálnu fantasy tematickú kartovú hru a vyzývavé enviromentálne hádanky.
  • Epický príbeh o osude a obeti: Vžite sa do fascinujúceho rozprávania o zrade, sebaobetovaní sa a terore. Astria Ascending je príbeh postavený okolo dospelých charakterov a ponúka tak vyzretý príbeh s rozsiahlymi dialógmi.
  • Bohatý ťahový systém bojov: Bojujte s vyśe 200 monštrami v napínavoých bojoch. Zozbierajte a vyvolávajte legendárne príšery do bojov a vybudujte svoju silu aby ste mohli ovládnuť Cosmo Breaks.
  • Stretávajte nezabudnuteľné postavy: Vyberte si z ôsmich charakterov fantastických rás a schopností a poskladajte si tím hrdinov, ktorý bude musieť obetovať všetko pre záchranu sveta. S 20 triedami na výber a plejádou unikátnych schopností pod vašim velením sú ich osudz spečaťené, avšak osud sveta nie.
  • Ručne kreslené dobrodružstvo vytvorené skúsenosťami a vášňou: Od tímu v ktorom sú vývojári Final Fantasy, Nier Automata a Bravely Default, Astria Ascending má plný dabing v Japončine a Angličtine a tradične animovaný, kompletne ručne kreslený 2D svet a dynamický systém počasia





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách