ASUS Business Monitor BE279QSK 27" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 250cd 5ms HDMI DP VGA

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
359 €
300,99 €
Cena bez DPH: 250,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
48 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
35 €
Predĺžená záruka o 2 roky
51 €
Kód produktu: 442681
ASUS

ASUS Business Monitor BE279QSK 27" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 250cd 5ms HDMI DP VGA [90LM04P1-B02370]

Na videokonferencie aj zábavu

Monitor ASUS BE279QSK je ideálnym riešením pre videokonferencie - 27", Full HD, IPS, bezrámový dizajn, webkamera s Full HD rozlíšením, všesmerový mikrofón, zabudované stereo reproduktory, nastaviteľná výška, ergonomický dizajn. Odozva 5 ms postačuje na bežné využitie počítača, prácu aj sledovanie filmov, seriálov a videí na YouTube. Pre najnáročnejších používateľov z grafického priemyslu je významná hlavne farebná hĺbka, v prípade tohto monitora 8 bit.

O produkte

  • Efektívnejšia komunikácia
    ASUS BE279QSK je 27 palcový monitor vybavený integrovanou Full HD webkamerou (2 Mpx), všesmerovým mikrofónom a stereo reproduktormi a je preto ideálny pre videokonferencie a živé prenosy. Rozlíšenie Full HD a bezrámový IPS panel s širokými pozorovacími uhlami vám poskytnú neuveriteľne ostrý obraz aj ohromujúce prehrávanie videa. Jeho ergonomický dizajn s možnosťou nastavenia náklonu, natočenie, otočenia a výšky poskytuje pohodlné sledovanie. Je tiež kompatibilný so štandardným 100 x 100 mm držiakom VESA, ktorý umožňuje pripevnenie na stenu či na pohyblivé rameno.

  • Obraz ako v skutočnosti
    Monitor ASUS BE279QSK ponúka Full HD rozlíšenie, čo je záruka ohromujúcej ostrosti. IPS panel poskytuje 178 ° široké pozorovacie uhly a to ako horizontálne, tak vertikálne, a preto si môžete vychutnávať krásny obraz takmer odkiaľkoľvek.

  • Jednoduché streamovanie
    S pomocou zabudovanej webkamery s rozlíšením 2 Mpx Full HD je monitor BE279QSK pripravený na webové videokonferencie aj živé vysielanie. Nastaviteľné oko webkamery sa jednoducho otáča o 315 ° a umožňuje aj sklon o 10 ° v oboch smeroch, takže dokáže zachytiť taký uhol, ktorý práve potrebujete. Zabudované stereo reproduktory poskytujú hlasný a čistý zvuk. Webkamera je vybavená posuvnou krytkou, ktorá vám zaručí súkromie, ak sa kamera práve nepoužíva.

  • Mikrofón ideálny pre online výučbu
    Mikrofón integrovaný v monitore BE279QSK je naozaj praktický, keďže oddeľuje v podporovaných aplikáciách hovorenú reč od okolitého šumu. Inteligentná technológia pre potlačenie ozveny tiež vylepšuje zvukovú kvalitu reči. Je ideálny pre prenos reči pri živých vysielaniach, webinároch či behom online výučby.

  • Vybavený modernou konektivitou
    Monitor BE279QSK ponúka bohatú konektorovú výbavu, vrátane portov HDMI, DisplayPort a D-sub, a preto ho môžete jednoducho pripojiť k mnohým zariadeniam, ako sú počítače, notebooky, herné konzoly a multimediálne zariadenia. Monitor má tiež port line-in a port pre pripojenie slúchadiel, ktoré máte ihneď po ruke.

  • Všestranný ergonomický stojan
    Vďaka ergonomickému stojanu s možnosťou nastavenia náklonu, otočenia či výšky vám monitor BE279QSK poskytuje pohodlie a vysokú produktivitu. Obrazovku môžete tiež otočiť o 90 ° a používať ju v orientácii na výšku, čo oceníte najmä pri práci s dlhými dokumentmi, pri písaní kódu alebo prezeranie dlhých webových stránok.

  • Dizajn, ktorý šetrí miesto
    Monitor BE279QSK môžete jednoducho pripevniť na stenu pomocou VESA držiaka. Súčasťou balenia je tiež spoločnosťou ASUS navrhnutá montážna súprava MKT02 (voliteľná), ktorá umožňuje pripevniť mini PC na zadnú stranu monitora, čím obmedzíte počet vecí na vašej pracovnej ploche.

  • Chráňte svoje oči
    Exkluzívny filter modrého svetla ASUS vás chráni pred škodlivým modrým svetlom. Ponúka štyri nastavenia filtra modrého svetla, ktoré sú jednoducho prístupná prostredníctvom ponuky na displeji pomocou klávesovej skratky.

  • Technológia ASUS Flicker-free
    Je čas rozlúčiť sa s unavenými a namáhanými očami. Technológia Flicker-Free zabraňuje blikaniu obrazovky, takže filmové maratóny si vychutnáte v pohodlí. Technológia je navrhnutá tak, aby znížila únavu očí a minimalizovala bolesť hlavy, čo po mnohých hodinách pred monitorom určite oceníte.
asus-monitor


Kľúčové vlastnosti

  • Obrazovka s uhlopriečkou 27"
  • Rozlíšenie 1920×1080 px
  • Matný povrch IPS displeja na lepšiu čitateľnosť
  • Odozva 5 ms a frekvencia obnovovania 60 Hz
  • Monitor budete môcť pripevniť pomocou VESA držiaka
  • Možnosť otočiť monitor na výšku
  • Stojan umožňujúci nastaviť výšku
  • Zabudovaná webkamera
  • Zabudovaný USB hub
  • Monitor disponuje filtrom modrého svetla pre zlepšenie spánku po práci na počítači

Technická špecifikácia
Základné parametre
Uhlopriečka 27"
Rozlíšenie 1920 x 1080 (Full HD)
Typ IPS
Povrch matný
Frekvencia 60 Hz
Doba odozvy 5 ms
Pomer strán 16:9
Rozteč bodov 0,311 mm
Jas 250 cd/m2
Podpora farieb 16,7 miliónov
Vlastnosti obrazovky
Uhol horizontálneho pohľadu 178°
Uhol vertikálneho pohľadu 178°
Tvar obrazovky rovná
Funkcie Blue light reduction
Flicker reduction
Výbava
Reproduktory 2 W výstupný výkon
Vstupy/výstupy 1 x DisplayPort
1 x HDMI
1x VGA
1 x 3.5 mm jack
Ostatné
Výškovo nastaviteľný áno
Pivot áno
Montáž na stenu áno
Rozmery pre VESA držiak 100 x 100
Energetická trieda G
Spotreba 32 kWh/1000 h
Rozmery produktu 611 x 396 x 226 mm
Hmotnosť 6,8 kg

Obsah balenia:

  • ASUS monitor
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách