ASUS Dual GeForce RTX 4060 Grafická karta, OC, 8 GB, GDDR6

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
Cena s DPH
359,99 €
Cena bez DPH: 299,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 464136
ASUS

ASUS Dual GeForce RTX 4060 Grafická karta, OC, 8 GB, GDDR6 [90YV0JC0-M0NA00]

Pre najrealistickejšie zážitky!

Značka ASUS prichádza s novými grafickými kartami radu 40, vďaka ktorým zažijete výkon, ktorý tu nikdy predtým nebol. Nielen, že vás oslní grafika na najvyššie detaily pri súčasných hrách, ale zároveň si užijete poriadny počet FPS a minimálnu dobu odozvy. Vďaka týmto vlastnostiam budete zvyšovať vaše online výzvy na vyššiu úroveň. Táto karta disponuje svojou pamätou typu GDDR6 o veľkosti 8 GB, šírkou zbernice 128-bit a rozhraním PCI Express 4.0.

O produkte

  • 2x ventilátory. 2x zábava.
    ASUS Dual GeForce RTX 4060 spája dynamický tepelný výkon so širokou kompatibilitou. Pokročilé riešenia chladenia od vlajkovej lode grafických kariet – vrátane dvoch ventilátorov Axial-tech pre maximalizáciu prúdenia vzduchu do chladiča – sú zabalené do 22,7 cm dlhej 2,5-slotovej karty, ktorá poskytuje väčší výkon na menšom priestore. Vďaka týmto vylepšeniam je ASUS Dual ideálnou voľbou pre hráčov, ktorí požadujú ťažký grafický výkon v kompaktnom prevedení.

  • Lepšie, rýchlejšie, silnejšie
    Dva osvedčené ventilátory Axial-tech majú menší náboj, ktorý umožňuje dlhšie lopatky a bariérový krúžok na zvýšenie tlaku vzduchu smerom nadol.

  • Tichá inteligencia
    Aby sa eliminoval zbytočný hluk, režim zastavenia zastaví všetky ventilátory, keď teplota GPU klesne pod 50 stupňov a spotreba energie je nízka.

  • Vyberaj múdro
    Uprednostňujete nízke teploty jadra alebo nízku hladinu hluku? Výkonný režim umožní roztočiť ventilátory, aby bola karta stále v chode. Tichý režim zachováva rovnaký cieľový výkon a najvyššie nastavenia, ale ponúka menej agresívnu krivku ventilátora pre tichšiu prevádzku pri stredných teplotách. Ak chcete ešte viac prispôsobenia a kontroly, pozrite si náš softvér GPU Tweak III.

  • Ponorte sa do toho
    Starostlivo navrhnutý kryt, chladič a rozloženie heatpipe umožňuje dvom ventilátorom Axial-tech využiť ventiláciu bočného panela šasi a poskytnúť tepelný výkon, ktorý je v rozpore s veľkosťou karty.

  • Technológia Auto-Extreme
    Auto-Extreme Technology je automatizovaný výrobný proces, ktorý stanovuje nové štandardy v tomto odvetví tým, že umožňuje, aby sa celé spájkovanie dokončilo v jednom prechode. To znižuje tepelné namáhanie komponentov a zabraňuje použitiu drsných čistiacich chemikálií, čo má za následok menší dopad na životné prostredie, nižšiu spotrebu energie pri výrobe a celkovo spoľahlivejší produkt.

  • Ochranná doska
    Doska plošných spojov je vystužená hliníkovou zadnou doskou, ktorá dodáva štrukturálnu tuhosť, pomáha predchádzať ohybom a chráni komponenty a trasy pred poškodením. Zadná časť je vybavená širokým prieduchom, ktorý umožňuje horúcemu vzduchu uniknúť smerom k výfukovým ventilátorom podvozku namiesto toho, aby bol recyklovaný späť do chladiča GPU.

  • Monitorujte, upravujte a laďte
    Nástroj ASUS GPU Tweak III posúva ladenie grafickej karty na ďalšiu úroveň. Umožňuje vám vyladiť kritické parametre vrátane taktov jadra GPU, frekvencie pamäte a nastavenia napätia s možnosťou sledovať všetko v reálnom čase prostredníctvom prispôsobiteľného zobrazenia na obrazovke. Zahrnuté je aj pokročilé ovládanie ventilátora spolu s mnohými ďalšími funkciami, ktoré vám pomôžu vyťažiť z grafickej karty maximum.

  • Profitujte z výkonu GPU
    QuantumCloud je bezpečná a ľahko použiteľná aplikácia, ktorá vám umožní bez námahy zarobiť peniaze navyše zdieľaním výpočtového výkonu grafickej karty. Zárobky sú dostupné prostredníctvom vášho účtu PayPal alebo WeChat a QuantumCloud tiež podporuje viacero spôsobov výmeny, vrátane služby Steam. QuantumCloud navyše nezhromažďuje žiadne osobné údaje, takže vaše súkromie zostáva chránené. Začnite hneď jedným kliknutím!

Kľúčové vlastnosti

  • Multiprocesory NVIDIA Ada Lovelace Streaming: Až 2-násobný výkon a energetická účinnosť
  • Jadrá Tensor 4. generácie: Až 4-násobný výkon s vykresľovaním DLSS 3 vs. hrubou silou
  • Jadrá RT 3. generácie: Až 2x výkon sledovania lúčov
  • OC vydanie: 2535 MHz (OC režim)/ 2505 MHz (predvolený režim)
  • Dizajn ventilátora Axial-tech obsahuje menší náboj ventilátora na zvýšenie prietoku vzduchu cez chladiace pole
  • Dizajn s 2,5 slotmi maximalizuje kompatibilitu a účinnosť chladenia pre vynikajúci výkon v malom šasi
  • Dvojité guľkové ložiská ventilátora môžu vydržať až dvakrát dlhšie ako konštrukcie klzných ložísk
  • Technológia 0dB vám umožní vychutnať si ľahké hranie v relatívnej tichosti

Technická špecifikácia
Grafický čip NVIDIA GeForce RTX 4060
OpenGL 4,6
Bus Standard PCI Express 4.0
Pamäť 8 GB GDDR6
Taktovacia frekvencia OC mode : 2535 MHz
Default mode : 2505 MHz (Boost)
CUDA jadro 3072
Rýchlosť pamäte 17 Gbps
Rozhranie pamäte 128-bit
Rozlíšenie 7680 x 4320
Viacnásobné zobrazenie 4
Typ pamäte GDDR6
Slot 2,5 slot
Napájacie konektory 1 x 8-pin
Rozmery 227,2 x 123,24 x 49,6 mm
Odporúčaný PSU 550 W
Softvér ASUS GPU Tweak III a ovládač GeForce Game Ready a ovládač Studio: stiahnite si všetok softvér zo stránky podpory.

Obsah balenia:

  • Asus Dual Geforce RTX 4060
  • 1 x zberná karta
  • 1 x manuál na nastavenie rýchlosti
  • 1 x ďakovná karta
  • Sprievodca inčtaláciou držiaku


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách