ASUS Herný monitor XG249CM 24" LED

Cena s DPH
429,99 €
Cena bez DPH: 358,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
64 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
117 €
Predĺžená záruka o 1 rok
44 €
Predĺžená záruka o 2 roky
69 €
Kód produktu: 441815
ASUS

ASUS Herný monitor XG249CM 24" LED [90LM07K0-B01A70]


ROG Strix XG249CM

ASUS XG249CM doplní vašu gamingovú zostavu o displej s uhlopriečkou 24" a obrazom vykresľovaným IPS technológiou, ktorá sa vyznačuje špičkovým podaním farieb a rozsiahlými pozorovacími uhlami.



Rýchly IPS displej

ASUS FastIPS Display umožňuje prepínanie prvkov z tekutých kryštálov až 4x rýchlejšie ako bežné IPS panely pre lepšiu odozvu. S dobou odozvy 1 ms zo sivej na sivú sú rozmazanie a rozmazanie pohybu prakticky eliminované. Tento displej tiež poskytuje vynikajúci obraz a úžasný kontrastný pomer 1 000:1.



Neuveriteľná 270 Hz obnovovacia frekvencia

Zažijete úžasne plynulý herný vizuál, ktorý vám dá navrch v strieľačkách z pohľadu prvej osoby, pretekoch, stratégiách v reálnom čase a športových tituloch.





AMD FreeSync Premium

Technológia AMD FreeSync Premium poskytuje obraz s výnimočným vysokým dynamickým rozsahom pri zachovaní nízkej latencie.



Široké možnosti pripojenia

Rozsiahle možnosti pripojenia, vrátane I/O: DisplayPort 1.2, HDMI (v2.0) a USB Type-C podporujú širokú škálu multimediálnych zariadení.





USB Hub type-C

Podporuje prenos videa v signáli DisplayPort; môže slúžiť ako rozbočovač USB, čo znamená, že svoje zariadenie môžete pripojiť k káblovým periférnym zariadeniam s jednoduchým nastavením. Dá sa použiť aj na nabíjanie mobilného zariadenia. Dizajn obojstranného konektora USB Type-C™ umožňuje jednoduché a rýchle pripojenie akéhokoľvek zariadenia.





Podpora HDR

Technológia HDR podporuje v celom rozsahu jasu, aby poskytovala širší rozsah farieb a vyšší kontrast ako tradičné monitory. Najjasnejšia biela a najtmavšia čierna zvýrazňujú detaily ako nikdy predtým.



Vlastnosti:

  • 23,8-palcový Full HD (1920 x 1080) herný monitor s ultrarýchlou obnovovacou frekvenciou 270Hz (pretaktovanie) určený pre profesionálnych hráčov
  • Technológia ASUS Fast IPS umožňuje dobu odozvy 1 ms (GTG) pre ostrý herný obraz s vysokou snímkovou frekvenciou
  • Technológia ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) umožňuje ELMB spolu s G-SYNC Compatible, čím eliminuje duchov a trhanie pre ostrý herný vizuál s vysokou snímkovou frekvenciou.
  • Technológia vysokého dynamického rozsahu (HDR) poskytuje kontrast a farebný výkon
  • Podporuje Adaptive-Sync s grafickými kartami NVIDIA GeForce a Freesync Premium s grafickými kartami AMD. Kompatibilné s grafickými kartami NVIDIA GeForce série GTX 10, GTX 16, RTX 20 a novšími
  • Shadow Boost
    Technológia ASUS Shadow Boost objasňuje tmavé oblasti hry bez preexponovania svetlejších oblastí, zlepšuje celkové zobrazenie a zároveň uľahčuje rozpoznanie nepriateľov skrytých v tmavých oblastiach mapy.
  • GamePlus
    Exkluzívna integrovaná klávesová skratka GamePlus od spoločnosti ASUS ponúka vylepšenia v hre, ktoré vám pomôžu vyťažiť z hry viac. Táto funkcia je vyvinutá v spolupráci s príspevkami od profesionálnych hráčov, čo im umožňuje trénovať a zlepšovať svoje herné zručnosti.
  • GameVisual
    Technológia ASUS GameVisual má sedem prednastavených režimov zobrazenia na optimalizáciu obrazu pre rôzne typy obsahu. K tejto jedinečnej funkcii je možné jednoducho pristupovať pomocou klávesovej skratky alebo ponuky nastavení na obrazovke
  • Technológia Flicker-Free
    Technológia Flicker-Free znižuje blikanie, aby sa minimalizovalo namáhanie zraku, čím sa zvyšuje pohodlie, keď ste zapletení do dlhých herných sedení.
  • Technológia Ultra-Low Blue Light
    Technológia ASUS Ultra-Low Blue Light znižuje množstvo potenciálne škodlivého modrého svetla vyžarovaného displejom. Na ovládanie množstva redukcie modrého svetla sú k dispozícii štyri rôzne nastavenia filtra.

KVM prepínač

Keď sú k monitoru pripojené dve zariadenia, prepínač KVM vám umožní obe ovládať pomocou jednej klávesnice a myši. To šetrí miesto na stole a je to intuitívnejšie!


Technická špecifikácia

Displej
Uhlopriečka (palce):23,8"
Pomer strán :16:9
Povrch displeja:Non-Glare
Zobrazovacia plocha displeja:527 x 296 mm (VxŠ)
Podsvietenie :LED
Typ panela:IPS
Pozorovacie uhly (CR>=10):178°/ 178°
Rozlíšenie:1920x1080
Jas (bežný):350 cd/m2
Kontrastný pomer (bežný):1000:1
Farby:16,7M
Doba odozvy:1 ms (GTG)
Doba odozvy (Max):270 Hz
Technológia Flicker-Free:Áno
Porty
DisplayPort 1.2:x1
HDMI(v2.0):x1
USB Hub:2x USB 3.2 Gen 1 Type-A
USB Hub:1x USB 3.2 Gen 1 Type-C
USB-C:x1
Power Delivery:15W
Earphone Jack:Áno
Vlastnosti
Naklonenie:Áno (+20° ~ -5°)
Otáčanie:Áno (+25° ~ -25°)
Nastavenie výšky:0~100 mm
GamePlus:Áno
HDCP:Áno
Extreme Low Motion Blur:Áno
Technológia VRR:FreeSync Premium
Low Blue Light:Áno
Reproduktor:Nie
Dimenzie
Fyzické rozmery so stojanom (ŠxVxH):540 x (388-488) x 238 mm
Fyzické rozmery bez stojana (ŠxVxH):540 x 325 x 57 mm
Rozmer balenia (ŠxVxH):627 x 409 x 247 mm
Čistá hmotnosť so stojanom:6,6 Kg
Čistá hmotnosť bez stojana:3,2 Kg


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách