ASUS ProArt Display PA329C, 32" IPS 4K UHD, 60 Hz, 5 ms, čierna 3R

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
1 389 €
1 388,99 €
Cena bez DPH: 1 157,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
158 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
272 €
Predĺžená záruka o 1 rok
106 €
Predĺžená záruka o 2 roky
177 €
Kód produktu: 462963
ASUS

ASUS ProArt Display PA329C, 32" IPS 4K UHD, 60 Hz, 5 ms, čierna 3R [90LM02CC-B03370]

Extrémny jas, vynikajúci kontrast

Profesionálny monitor ASUS ProArt PA329C 4K UHD HDR poskytuje presnú a brilantnú reprodukciu farieb a je určený pre profesionálov v oblasti grafiky. PA329C je ideálny pre špičkové úpravy videa vďaka širokej škále farieb 100 % Rec.709 a 100 % Adobe RGB pre výnimočnú vernosť farieb. Až 600 nitov jasu a certifikácie VESA DisplayHDR 600 poskytuje realistický zážitok. ProArt PA329C disponuje portom USB-C na prenos dát, DisplayPort a tiež podporu 60 W napájania. Pokročilá kalibračná technológia ASUS ProArt a továrenská kalibrácia zaisťuje vynikajúcu presnosť farieb (E < 2). PA329C s certifikátmi Windows a Mac OS je ideálny pre fotografov, koloristov, grafikov a filmových editorov.

O produkte

  • Jasnejší a živší zážitok zo sledovania
    ProArt PA329C je vybavený 32-palcovým panelom 4K HDR so 138 pixelmi na palec (PPI), ktorý vám poskytne štvornásobnú hustotu pixelov a až o 300 % viac miesta na obrazovke ako displeje podobnej veľkosti s rozlíšením Full HD. HDR-10 s certifikáciou VESA DisplayHDR 600 zvyšuje kontrast medzi najjasnejšími a najtmavšími časťami obrazu a technológia HDR zaisťuje výnimočný jas a detail na obrazovke.

  • Technológia širokého farebného gamutu
    ProArt PA329C má širokú škálu farieb, takže môžete hrať s celou škálou farieb. Široká škála farieb poskytuje 98 % DCI-P3, 100 % Adobe RGB, 100 % sRGB a 84 % Rec.2020 farebných priestorov na editáciu a produkciu videa. Technológia IPS navyše ponúka široký pozorovacie uhly, takže ani pri prezeraní PA329C z extrémnych pozícií nedochádza k žiadnej zmene farieb.

  • Vysoká vernosť farieb pre skutočne výrazné odtiene
    Vychutnajte si čisté, výrazné odtiene vďaka presnej a vernej reprodukcii farieb. Každý monitor ProArt PA329C je prednastavený už z výroby, aby bola zaručená špičková presnosť farieb (E < 2), takže vaše obrázky sú presne reprodukované na obrazovke, čo vám umožní presne vidieť, ako bude vaša práca vyzerať, až bude hotová. PA329C tiež prichádza s 95 % vyrovnaním kompenzácie pre ochranu proti jasu a chromatickým (farebným) výkyvom na rôznych častiach obrazovky.

  • Kalibračná technológia ASUS ProArt
    Bez ohľadu na to, či používate stolný počítač, notebook alebo systém Mac, kalibračná technológia ASUS ProArt ponúka ladenie presnosti farieb a rovnomernú kompenzáciu, čo uľahčuje prácu, keď je čas preladiť jas a farebnú konzistenciu displeja.

  • Optimalizácia presnosti farieb
    Optimálne nastavenie v rôznych typoch obsahu vyžaduje rôzne farebné priestory. Kalibrácia ProArt umožňuje nastavenie rozšíreného konceptu s 5 rôznymi farebnými priestormi a niekoľkými ďalšími možnosťami pri použití hlavných parametrov okrem režimu „Standard“ s sRGB.

  • Kompenzácia rovnomernosti
    Vďaka dvom maticovým úrovniam kompenzácie rovnomernosti môžu návrhári zaistiť úroveň konzistencie jasu obrazovky PA329C pomocou kalibračného algoritmu ProArt, ktorý generuje kompenzované dáta o jase, čo znižuje posun farieb pri pohybe grafiky kdekoľvek na obrazovke.

  • Dáta uložené na IC čipe monitora
    Kalibračná technológia kalibrácie ASUS ProArt ukladá všetky profily farebných parametrov priamo na interný IC čip PA329C. To vám umožní pripojiť PA329C k rôznym zariadeniam bez nutnosti neustále meniť existujúce nastavenia. Znižuje tiež skreslenie signálu medzi IC a optickým spektrom LCD. Profily farieb je možné jednoducho aktivovať pomocou klávesovej skratky na monitore bez nutnosti použitia nastavenia v počítači alebo kalibrátorov.

  • Vysoká kompatibilita hardvérových kalibrátorov
    Kalibračná technológia ASUS ProArt je tiež kompatibilná s poprednými hardvérovými kalibrátormi, ako je X-rite i1 Display Pro a rad Datacolor Spyder 5.

  • USB-C, ktoré zvládne všetko
    ProArt PA329C ponúka bezkonkurenčnú kompatibilitu s väčšinou multimediálnych zariadení. Disponuje porty USB-C, DisplayPort a HDMI. Integrovaný port USB-C podporuje prenos dát, DisplayPort a podporuje aj 60 W napájanie. ProArt PA329C tiež slúži ako rozbočovač USB, čo znamená, že keď sa k nemu pripojíte cez USB-C (pomocou kábla CC alebo CA), vaše zariadenie získa prístup k ďalším periférnym zariadeniam pripojeným k portom USB.

  • Praktické funkcie
    Prednastavenie ProArt môže nastaviť krivky farebného gamutu a HDR. PA329C poskytuje 9 režimov (štandardný režim / režim sRGB / režim Adobe RGB / režim DCI-P3 / režim DICOM / režim Rec.709 / režim HDR_PQ Rec2020 / manuálny režim 1 / manuálny režim 2) a funkcie technológie ASUS Smart HDR poskytuje viac kriviek PQ (PQ600, PQ Základné a PQ Optimalizovaný), aby vyhovovali vašim potrebám, či už filmujete alebo fotografujete – skrátka všetko môžete prepínať a prispôsobovať vašim potrebám.

  • Virtuálna mierka QuickFit
    Vďaka virtuálnemu merítku ASUS QuickFit ušetríte čas a prácu. Poskytuje na obrazovke prekrývacie mriežky, takže môžete zarovnávať a nazerať na dokumenty v ich skutočnej veľkosti ešte pred tlačou. K dispozícii je aj intuitívny päťsmerný navigačný joystick, vďaka ktorému môžete ľahko sprístupniť a prepínať nastavenia OSD v ponuke na obrazovke.

  • Chráňte svoje oči s technológiou ASUS Eye Care
    Filter modrého svetla certifikovaný spoločnosťou TÜV Rheinland, vás chráni pred škodlivým modrým svetlom a pomocou klávesovej skratky môžete ľahko pristupovať k jeho štyrom rôznym nastaveniam. ProArt PA329C prešiel prísnymi testami výkonnosti a bol certifikovaný laboratóriami TÜV Rheinland, globálnym poskytovateľom technických, bezpečnostných a certifikačných služieb. Táto certifikácia vám zaručuje, že monitor sa vyznačuje kvalitným zobrazením bez blikania obrazu a nízkymi úrovňami modrého svetla.

  • Technológia bez blikania
    Je čas sa rozlúčiť s unavenými očami. ProArt PA329C disponuje technológiou Flicker-Free certifikovanou spoločnosťou TÜV Rheinland, ktorá zabraňuje blikaniu obrazovky, čím vám poskytne pohodlnejšie prostredie pre pozorovanie displeja. Táto technológia pomáha minimalizovať únavu očí a ďalšie škodlivé očné ochorenia, najmä ak pred monitorom trávite nespočet hodín alebo sledujete svoje obľúbené videá.

  • Ergonomický design
    S ProArt PA329C je pohodlná poloha na sledovanie samozrejmosťou vďaka štíhlemu profilu a ergonomicky navrhnutému stojanu s nastavením sklonu, výšky, otáčania a naklopenia. Je veľmi univerzálna, funkcia Auto Rotation (Automatická rotácia) upravuje orientáciu obsahu pri pretočení displeja do režimu Portrét, čo oceníte najmä pri práci s webovými stránkami alebo dlhšími dokumentmi.
asus-pro-art


Kľúčové vlastnosti

  • 32-palcový 4K IPS monitor s úžasným kontrastným pomerom 100 000 000: 1 (ASCR) a 178° širokým pozorovacím uhlom
  • Model HDR-10 s certifikátom VESA DisplayHDR 600 predstavuje živé zobrazenie
  • Výnimočná široká technológia farebného gamutu poskytuje 98 % DCI-P3, 100 % Adobe RGB, 100 % sRGB a 84 % Rec. 2020, farebný priestor, predkalibrovaný pre vynikajúcu presnosť farieb (E < 2)
  • Technológia kalibrácie ASUS ProArt obsahuje 14-bitovú vyhľadávaciu tabuľku (LUT), kompenzáciu rovnomernosti a možnosť ukladať profily farieb na monitor
  • I/O porty: DP cez USB-C s napájaním 60W, DisplayPort, HDMI, USB 3.0 rozbočovač

Technická špecifikácia
Základné parametre
Uhlopriečka 32"
Rozlíšenie 3840 x 2160 (UHD)
Typ IPS
Povrch matný
Frekvencia 60 Hz
Doba odozvy 5 ms
Pomer strán 16:9
Rozteč bodov 0,1845 mm
Jas 400 cd/m2
Podpora farieb 1074 miliónov
Farebná škála AdobeRGB (100 %)
DCI P3 (98 %)
Rec2020 (84 %)
sRGB (100 %)
Farebná hĺbka 10 bit
Vlastnosti obrazovky
Uhol horizontálneho pohľadu 178°
Uhol vertikálneho pohľadu 178°
Tvar obrazovky rovná
Funkcie Blue light reduction
Flicker reduction
HDR
obraz v obraze
prenos obrazu prostredníctvom USB-C
Výbava
Reproduktory 2 x 3 W
Vstupy/výstupy 1 x USB-C
1 x DisplayPort 1.2
3 x HDMI 2.0
5 x USB 3.0 Gen1 Type-A
1 x audio vstup
Ostatné
Výškovo nastaviteľný 0~130 mm
Pivot 0° ~ 90°
Naklápanie +20° ~ -5°
Otočenie +45° ~ -45°/td>
Montáž na stenu áno
Rozmery pre VESA držiak 100 x 100
Energetická trieda G
Spotreba 56,8 W
Rozmery produktu so stojanom 735 x 615 x 240 mm
bez stojana 734,4 x 431 x 66,85
Hmotnosť so stojanom 12,3 kg
bez stojana 8,7 kg

Obsah balenia:

  • ASUS ProArt Display
  • Kábel DisplayPort
  • Kábel HDMI
  • Napájací kábel
  • Stojanček s rýchločinným uvoľňovacím mechanizmom
  • Kábel USB-C
  • Kábel USB-C na A
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách