ASUS ROG Ally Z1E

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
799 €
619 €
Cena bez DPH: 515,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
85 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
156 €
Predĺžená záruka o 1 rok
60 €
Predĺžená záruka o 2 roky
87 €
Kód produktu: 461724
ASUS

ASUS ROG Ally Z1E [RC71L-NH001W]

Hrajte vaše najobľúbenejšie hry kedykoľvek a kdekoľvek

Pusťte sa do tých najlepších hier, nech už ste kdekoľvek a kedykoľvek. Vreckový počítač ASUS ROG Ally vám poskytne špičkový herný zážitok a zaberie menej miesta ako klasický notebook. Ponúka procesor AMD Ryzen Z1 Series a je možné na ňom hrať vo Full HD 120Hz rozlíšení.






Hrajte na plný plyn

Ponorte sa hlboko do svojich obľúbených AAA alebo nezávislých hier a sledujte, ako sa hodiny rozplývajú s rozsiahlym Full HD 120Hz displejom a neuveriteľne pohodlnou ergonómiou.
Ak chcete dosiahnuť skutočne špičkový zážitok, spárujte Ally s externým GPU XG Mobile, monitorom, myšou a klávesnicou pre e-športy a hranie hier vo vysokom rozlíšení 4K.


Všetky hry na dosah ruky

Chcete mať všetky svoje hry zo všetkých knižníc pokope? Špeciálna edícia Armory Crate bola navrhnutá len pre Ally, navrhnutú na triedenie a bezproblémové spúšťanie všetkých vašich hier z jedného miesta bez ohľadu na to, kde sú nainštalované.
Viac knižníc, jedno zariadenie. ROG Ally je plne kompatibilný so službami Steam, Xbox Game Pass, Epic, GOG a ďalšími, čo zaisťuje, že bez ohľadu na to, kde si svoje hry kúpite, môžete ich hrať na Ally.




Zrodené pre hranie kdekoľvek

Úplne nový procesor AMD Ryzen Z1 poháňa tento neuveriteľný herný stroj. Tento silikónový čip je postavený na špičkovom 4nm procese, obsahuje architektúru Zen 4 a úplne novú grafiku RDNA 3. Vďaka neuveriteľným technológiám upscalingu, ako je FidelityFX Super Resolution a Radeon Super Resolution, môže Ally zvýšiť snímkovú frekvenciu pri zachovaní vynikajúcej kvality obrazu. Vyberte si z troch rôznych prevádzkových režimov, aby ste dosiahli rovnováhu medzi výkonom a spotrebou energie, od 9 W v tichom režime cez 15 W v režime Performance až po 25 W v Turbo režime (alebo 30 W pri pripojení k striedavému prúdu). ROG úzko spolupracoval s AMD, aby naplno využil potenciál tohto špičkového hardvéru a Ryzen Z1 Extreme je tu, aby vzal herný svet útokom.


Rozšírenie MicroSD

Ak máte väčšiu knižnicu hier, Ally vás podrží. Vyhradený slot na kartu microSD UHS-II vám umožňuje bez námahy pridať do vášho zariadenia vysokorýchlostné úložisko, vďaka čomu budete mať viac hier nainštalovaných a pripravených na hranie. Vďaka takmer rovnakým časom načítania ako dedikovaný SSD PCIe Gen 4 sa už nikdy nebudete musieť obávať, kam svoje hry uložíte.

Hranie na cestách?
Žiaden problém!


Hrajte svoje obľúbené hry a sledujte svoj obľúbený obsah celé hodiny bez obáv o to či máte nabíjačku pri sebe, alebo či ju máte kde zapojiť.
Užite si až 2 hodiny hrania lokálne na zariadení s až 6,8 hodinami prehrávania videa. Ally tiež podporuje rýchle nabíjanie, ktoré mu umožňuje nabiť sa z 0-50 % len za 30 minút.


Vychutnajte si
Xbox Game Pass Ultimate
3 mesiace úplne zadarmo!


ROG ALLY je predinštalovaný s XBOX GAME PASS ULTIMATE (3 mesiace). Hrajte Minecraft Legends a stovky ďalších hier na ROG Ally s 3 mesačným Game Pass Ultimate! S týmto Game Passom získate prístup k stovkám herných titulov, ktoré si môžete vyberať z prehľadnej digitálnej knižnice. Nenechajte sa obmedzovať a objavujte hry od čerstvých noviniek až po staršie klasiky.


Tepelný systém s nulovou gravitáciou

ROG Ally je navrhnutý tak, aby ste mohli hrať kdekoľvek, a preto potreboval zodpovedajúce tepelné riešenie. Tradičné tepelné riešenia sa spoliehajú na gravitáciu, ktorá pomáha tepelným trubicám odvádzať teplo zo systému, ale vďaka špeciálne konštruovanému potrubiu, ktoré využíva sieťovinu, Ally gravitácii skutočne vzdoruje.

Fluidné dynamické ložisko

Obidva ventilátory majú dizajn fluidných ložísk, čo je osvedčený štýl, vďaka ktorému sa Ally bude výkonný po celé roky. Ventilátory s kvapalinovým ložiskom majú tiež nízke trenie, aj keď bežia v netradičných orientáciách, čo vám umožňuje držať Ally v akomkoľvek smere bez obáv.

Čím vás ešte zaujme

  • Šampión perovej váhy
    S hmotnosťou iba 608 gramov sa ROG Ally cíti pohodlne aj počas dlhších herných sedení a nikdy nebude záťažou vo vašom batohu.

  • Pohlcujúci stereo zvuk
    Dva predné reproduktory Smart Amp s Dolby Atmos napumpujú hlasitosť bez skreslenia a ponoria vás priamo do vašich hier, zatiaľ čo obojsmerné AI potlačenie hluku spracováva prichádzajúci aj odchádzajúce zvuk, aby odfiltrovalo akékoľvek chybné zvuky na pozadí z vašich hlasových rozhovorov.

  • Dosiahnite oblaky s Wi-Fi 6E
    Ally bol skonštruovaný na cestovanie, takže je vybavený ultrarýchlou sieťou Wi-Fi 6E. Wi-Fi 6E podporuje 4x väčšiu sieťovú kapacitu a o 75 % nižšiu latenciu ako Wi-Fi 6, čo umožňuje Ally streamovať videá, pristupovať k cloudovým herným službám a sťahovať hry bez námahy aj v preplnených sieťach.

  • Lepšia viditeľnosť vonku s Corning DXC
    Vrstva Corning Gorilla Glass DXC znižuje povrchové odrazy a zároveň zvyšuje tvrdosť o viac ako 40 % pre lepšiu odolnosť proti poškriabaniu. Menej odrazov znamená, že môžete sledovať, čo sa deje na obrazovke v jasnom alebo vonkajšom prostredí.

  • Nulové rozptýlenie
    Zatiaľ čo mnoho handheldov na trhu volí jeden ventilátor, vieme, že extra prúdenie vzduchu je vždy prospešné. Ally je vybavený dvoma ventilátormi, ktoré umožňujú lepšie chladenie pri nižších rýchlostiach, aby bol hluk obmedzený na minimum.

Technická špecifikácia
Všeobecné
Operačný systém: Windows 11 Home
Procesor: AMD Ryzen Z1 Extreme Processor (Architektúra "Zen 4" s 4 nm)
Príkon CPU: 9 - 30 W
Počet jadier procesora: 8
Počet vlákien: 16
Cache procesora: 24 MB
Operačná pamäť: 16 GB
Typ pamäte: LPDDR5
Kapacita úložiska 512 GB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (2230)
Displej
Veľkosť displeja: 7 "
Rozlíšenie: FHD (1920 x 1080)
IGPU (Integrovaná grafická karta): AMD Radeon Graphics (AMD RDNA 3, 12 CU, frekvencia do 2,7 GHz)
Typ panela: IPS
Doba odozvy: 7 ms
Jas: 500 nitov
Obnovovacia frekvencia 120 Hz
Typ dotykovej obrazovky: 10-bodový multidotykový
Ovládanie a vstup
I/O porty 1x 3,5 mm kombinovaný zvukový konektor
1x mobilné rozhranie ROG XG a kombinovaný port USB Type-C (s USB 3.2 Gen2, podpora DisplayPort 1.4)
1x čítačka kariet (microSD) (UHS-II)
Ovládacie tlačidlá na ovládači 2 x ovládacie grip tlačidlá
Tlačidlá A, B, X, Y
Tlačidlo Armory Crate
Tlačidlo Command center
D-Pad
Analógové spúšťače L&R Hall Effect
Tlačidlo ponuky
Tlačidlo zobraziť
2 x plnohodnotné analógové páčky s kapacitným dotykom
Ostatné
Batéria 40 Wh, 4S1P, 4-článkový Li-ion
Zdroj TYPE-C, 65 W AC adaptér
Hmotnosť 608 g
Rozmery 28,0 x 11,1 x 2,12 ~ 3,24 cm

Obsah balenia:

  • Konzola ROG Ally
  • Príslušenstvo
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách