ASUS ROG Azoth (ROG NX RED / PBT), US

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
236 €
229,99 €
Cena bez DPH: 191,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 459054
ASUS

ASUS ROG Azoth (ROG NX RED / PBT), US [90MP0316-BKUA01]

Herná klávesnica ROG Azoth s tvarovým faktorom 75, tesnením, trojvrstvovou tlmiacou penou a kovovým horným krytom, vysoko prispôsobiteľná s vopred namazanými mechanickými spínačmi ROG NX, stabilizátormi ROG klávesnice, PBT dvojitými krytmi kláves a súpravou lubrikantov, troj-režimovým pripojením s technológiou 2,4 GHz SpeedNova, OLED displej, trojcestným ovládacím gombíkom, tromi uhlami sklonu a podporou Mac.



O produkte


Prekračujte hranice

ROG Azoth je 75% herná klávesnica plná funkcií, ktoré sa tradične nachádzajú na prémiových vlastných klávesniciach. Kovový horný kryt so silikónovým tesnením a trojvrstvovým tlmením, za chodu vymeniteľné, vopred namazané mechanické spínače ROG NX a stabilizátor klávesnice, dvojité krytky kláves ROG PBT a pribalená súprava na mazanie spínačov spolu vytvárajú nebývalé zážitky z písania. ROG Azoth má tiež OLED displej s intuitívnym ovládaním, všestranné pripojenie v troch režimoch s bezdrôtovou technológiou SpeedNova v režime 2,4 GHz, tri nastaviteľné polohy naklonenia a podporu MacOS.



OLED displej a trojcestný ovládací gombík

Tento sofistikovaný 2-palcový OLED panel sa dá nastaviť tak, aby zobrazoval stav klávesnice, vrátane Caps Lock, režimu pripojenia a indikátorov režimu PC/Mac. Môže tiež zobrazovať úroveň batérie, multimediálne informácie, vlastné animácie, ako aj systémové parametre, ako je teplota procesora.Intuitívne vykonávajte úpravy a vylepšujte nastavenia pomocou trojcestného ovládacieho gombíka, bočného tlačidla a OLED displeja.

Všestranné pripojenie v troch režimoch

Bezdrôtová technológia ROG SpeedNova ponúka až 2 000+ hodín stabilného, neprerušovaného hrania s takmer nulovou latenciou v režime RF 2,4 GHz (RGB a OLED vypnuté). Prípadne môžete použiť režim Bluetooth na pripojenie až troch zariadení súčasne alebo súčasne nabíjať a hrať v káblovom režime USB.

Pocit písania ako žiadny iný

Dizajn silikónového tesnenia dodáva Azoth tlmenejší a príjemnejší pocit z písania ako tradičné mechanické klávesnice. Odolná silikónová podložka s hrúbkou 3,5 mm, ktorá absorbuje hluk. Pena PORON absorbuje diery a dutosti puzdra. Základné puzdro potiahnuté silikónovou penou úplne eliminuje ozveny a zaisťuje rovný povrch peny PORON.

Mechanické spínače ROG NX

Exkluzívny herný spínač ROG – Vyladený pre skvelý pocit stlačenia kláves a konzistentnosť s rýchlym ovládaním. Spínače majú namazané drieky a kryty základne, ktoré ponúkajú hladší pocit kliknutia a eliminujú zvuky odskakovania pružiny.
  • Červené - LINEAR & SWIFT - Mechanické spínače ROG NX Red poskytujú 1,8 mm ovládací bod pre rýchly vstup. Počiatočná sila aktivácie 40 gf pomáha predchádzať náhodným stlačeniam klávesov a pre dokonalú spätnú väzbu odskoku sa rozšíri až na 55 gf. V dôsledku toho sú stlačenia kláves okamžité a majú hladký a lineárny pocit.

  • Hnedé - ULTRA TACTILE - Hnedé mechanické spínače ROG NX majú 2 mm aktivačný bod, ktorý uprednostňujú používatelia tradičných hnedých spínačov. Hmatová sila 58 gf v kombinácii s pomerom kliknutia 33 % dáva každému stlačeniu klávesu zjavnú, výraznejšiu hmatovú odozvu.

  • Modré - CLICKY & TACTILE - Mechanické spínače ROG NX Blue sú vybavené 2,3 mm ovládacím bodom, štandardným pomerom kliknutia 16 % a nadšencami preferovanou hmatovou silou 65 gf – to všetko poskytuje pevnú a vynikajúcu spätnú väzbu pri každom stlačení klávesu.



ROG stabilizátor klávesnice

Tento vopred namazaný stabilizátor klávesnice bol špeciálne vyladený s ohľadom na hráčov; produkuje menšie trenie, čo umožňuje dlhým klávesom, ako je medzerník, Shift a Enter, dodávať stlačenia kláves, ktoré zostávajú verné pôvodnému pocitu prepínača.

Klávesy ROG PBT Doubleshot

Dvojité kryty kláves ROG PBT poskytujú jedinečný a prémiový pocit a zároveň ponúkajú dlhotrvajúcu odolnosť. Dizajn klávesov bol optimalizovaný s krytmi kláves strednej výšky (podobné ako krytky s profilom Cherry) a kratším driekom, aby sa znížilo kolísanie klávesov a poskytol pohodlnejší používateľský zážitok.

Extra tuning

Medzerník má extra mazanie a úpravu pre lepšiu akustiku a pocit.

Ergonomický dizajn

Azoth obsahuje dva páry nožičiek klávesnice rôznych výšok, vďaka čomu má tri uhly sklonu podľa vašich preferencií.

Prepínače vymeniteľné za chodu

Vymeňte a nainštalujte preferovaný typ prepínača pre jedinečný, prispôsobený pocit.

Súprava mazania pre domácich majstrov

ROG Azoth obsahuje kompletnú sadu nástrojov na domáce mazanie spínačov. Súprava obsahuje otvárač spínačov, sťahovák krytov kľúčov, sťahovák spínačov, mazaciu stanicu, kefu a fľaštičku s mazivom Krytox GPL-205-GD0.


SOFTVÉR ARMOURY CRATE

Funkcia Armory Crate zjednocuje ovládanie systému a osvetlenia tak, aby vám poskytla základné nastavenia na dosah ruky v jedinom nástroji. Jej rozsiahle možnosti prispôsobenia vám umožňujú nastaviť estetické efekty, doladiť herné profily a upraviť nastavenia zvuku podľa vašich preferencií. Vďaka profilom scenárov Scenario Profiles môžete definovať a prispôsobiť predvoľby, ktoré automaticky upravia výkon a ďalšie nastavenia pri spustení vašich obľúbených aplikácií a hier. Získajte úplnú kontrolu nad svojimi skúsenosťami a plne je prispôsobte vašim požiadavkám.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný dizajn tesnenia: Silikónový držiak tesnenia s tromi vrstvami tlmiacej peny, ktoré sa kombinujú, aby poskytovali bezkonkurenčný zážitok z písania.
  • Pripojenie v troch režimoch: Použite Bluetooth na pripojenie a prepínanie medzi tromi zariadeniami súčasne, bezdrôtová technológia ROG SpeedNova poskytuje až 2 000+ hodín hrania s nízkou latenciou v 2,4 GHz RF bezdrôtovom režime (OLED a RGB vypnuté) alebo použite štandardné káblové USB.
  • OLED displej a intuitívne ovládanie: Zobrazte systémové informácie a nastavenia klávesnice na prvý pohľad; vstavaný trojcestný gombík umožňuje rýchle nastavenie.
  • Mechanické spínače ROG NX vymeniteľné za chodu: Vopred namazané spínače pre jemnejšie kliknutia a eliminujú odskakujúce zvuky; rýchle ovládanie a vyladené krivky sily ROG poskytujú skvelý pocit stlačenia kláves a konzistentnosť.
  • Vylepšený zážitok z písania: Vopred namazaný stabilizátor klávesnice vytvára menšie trenie pre hladšie stlačenie kláves a stabilitu pre dlhšie klávesy; odolné klávesy ROG PBT doubleshot ponúkajú prémiový pocit.
  • Súprava prepínačov: Súprava základných prvkov vrátane maziva Krytox™ GPL-205-GD0, aby ste začiatočníkom mohli začať s vlastnou výrobou klávesnice.
  • Ergonomický dizajn: Dva páry nožičiek klávesnice rôznych výšok poskytujú až tri polohy naklonenia.
  • Podpora MacOS: Jednoduché prepínanie medzi režimami Windows a MacOS.


Technická špecifikácia
Pripojenie USB 2.0 (TypeC až TypeA)
Bluetooth 5.1
RF 2,4 GHz
Rýchlosť prenosu USB 1000 Hz
RF 2,4G 1000 Hz
Kábel 2M opletený kábel USB typu A na USB typ C
Layout US
Podsvietenie RGB
AURA Sync áno
Anti-Ghosting N Key Rollover
Makro klávesy Všetky klávesy programovateľné
Požiadavky na OS macOS 10.11 alebo novší
Windows 11
Rozmery 326 x 136 x 40 mm
Hmotnosť 1186 g


Obsah balenia:

  • 1 x ROG Azoth
  • 1 x odnímač spínačov ROG
  • 1 x sťahovák klávesov ROG
  • 1 x sťahovák spínačov ROG
  • 1 x stanica na mazanie
  • 1 x kefa na mazanie
  • 1 x mazadlo
  • 3 x prepínač ROG NX
  • 8 x stabilizačná podložka
  • 1 x USB kľúč
  • 1 x USB extender
  • 1 x USB kábel
  • 1 x nálepka ROG
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách