ASUS ROG Flow X16, i9-13900H, 32 GB/2 TB SSD, RTX 4070, 16" QHD+16:10, Win11Home, Black

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
2 999,99 €
Cena bez DPH: 2 499,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
228 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
439 €
Predĺžená záruka o 1 rok
183 €
Predĺžená záruka o 2 roky
304 €
Kód produktu: 474030
ASUS

ASUS ROG Flow X16, i9-13900H, 32 GB/2 TB SSD, RTX 4070, 16" QHD+16:10, Win11Home, Black [GV601VI-NEBULA060W]

Nekonečno možností


Vďaka úžasnému výkonu a všestrannosti zariadenia Flow X16 môžete vytvárať a hrať hry kdekoľvek. Vďaka 360° pántu, dotykovému displeju a grafike NVIDIA GeForce RTXTM 4070 Laptop je tento notebook ideálny na hranie hier s myšou a klávesnicou alebo preferovaným ovládačom. Môžete ho tiež použiť na vytváranie úžasných umeleckých diel s umelou inteligenciou pomocou programu NVIDIA Canvas. Vďaka svojmu všestrannému dizajnu je ROG Flow X16 ideálnym spoločníkom pre každého.

Pripravený na všetko


Doprajte si slobodu mobility a prispôsobivosti bez obetovania herného výkonu s ROG Flow X16 s operačným systémom Windows 11 Pro. Zažite bezproblémový multitasking a bleskové plnenie úloh, a to všetko vďaka najmodernejšiemu procesoru Intel Core i9-13900H 13. generácie. Či už riešite náročné pracovné úlohy, alebo sa ponárate do intenzívnych herných bitiek, ROG Flow X16 zakaždým zaručuje bezkonkurenčný výkon.

Grafická karta NVIDIA GeForce RTXTM 4070 zabezoečuje hranie s istotou, pretože viete, že aj tie graficky najnáročnejšie tituly pobežia plynulo a bezchybne. S notebook Flow X16 sa ponoríte do úchvatného obrazu a zažijete hranie hier ako nikdy predtým, či už ste doma alebo na cestách.

Elegentný a inovatívny dizajn prináša maximálnu prenosnosť. Notebook ROG Flow X16 vám umožní ísť kdekoľvek a kedykoľvek. Či už vytvárate obsah, streamujete vaše obľúbené hry alebo sa zapájate do epických herných bitiek, tento všestranný výkonný počítač je vaším dokonalým spoločníkom pre všetky vaše digitálne dobrodružstvá.

Sila, prenosnosť a výkon to charakterizuje ROG Flow X16, využite všetky možnosti a buďte ešte kreatívnejší.


Múdre chladenie


Všetky dlhoročné skúsenosti boli naliate do notebooku ROG Flow X16 a ten predstavuje vyvrcholenie v oblasti inteligentného chladenia. Stanovuje nové štandardy pre nadchádzajúce prenosné a ultraprenosné notebooky.

Vynikajúci herný výkon robí inovatívna technológia Tri-Fan a chladič z notebooku Flow X16 mimoriadne výkonné zariadenie pripravené podávať olympijské výkony. Tento pokročilý systém chladenia zabezpečuje, že notebook zostane chladný aj počas intenzívnych herných relácií, čím si zachováva špičkový výkon bez kompromisov.

Vďaka tepelnej zmesi Thermal Grizzly z tekutého kovu je tepelný prenos optimalizovaný, aby sa ešte viac zvýšila účinnosť chladenia, čo zaručuje, že ROG Flow X16 zostane chladný aj pod tlakom. Inovatívna technológia chladenia okolia 0 dB navyše umožňuje tichú prevádzku notebooku, čím poskytuje zážitok z hrania bez rozptyľovania a zároveň zostáva na špičke chladenia.


Kryštálový displej


Farby každého displeja na úrovni IPS sú vďaka továrenskej kalibrácii zaručené ako verné palete Pantone. Na tej istej pracovnej stanici môžu dizajnéri, umelci a producenti obsahu zažiť vylepšené herné vizuály a pridať do svojho portfólia vysokokvalitný materiál.

Približne 75 % spektra DCI-P3, ktoré sa využíva v profesionálnej filmovej tvorbe, predstavuje farebný priestor sRGB, napriek tomu, že je štandardom pre väčšinu digitálnych vizuálov. Široký farebný rozsah a jasnejší obraz poskytujú displeje s plným pokrytím DCI-P3, čo vám umožní sledovať filmy a iné médiá tak, ako boli zamýšľané.

Technológia HDR s rozsahom svietivosti (až do 1000 cd/m2) zaručuje vďaka certifikácii VESA DisplayHDRTM 1000 lepší kontrast a širší farebný gamut ako bežné monitory. Detaily sú zvýraznené ako nikdy predtým najčistejšou čiernou a najjasnejšou bielou. Každý monitor ROG má továrenskú predkalibráciu, ktorá zaručuje presnosť farieb.

Dotykový displej zariadenia Flow X16 bol pre rok 2023 vylepšený zavedením revolučného krycieho skla Corning Gorilla Glass DXC. S cieľom zlepšiť odolnosť proti poškriabaniu tento materiál zvyšuje tvrdosť o viac ako 40 % a zároveň znižuje povrchové odrazy. Vďaka menšiemu množstvu odrazov môžete počítač X16 pohodlnejšie ovládať v náročných situáciách, ako je napríklad jasné vonkajšie prostredie, a znížiť jas pri práci v interiéri.

Špeciálne navrhnutý algoritmus lokálneho stmievania Nebula HDR engine vytvára úchvatné svetlá s bezkonkurenčnou hĺbkou. Systém, ktorý bol vycvičený na tréningovom súbore viac ako 2 000 statických snímok a 150 filmov, dokáže dynamicky upravovať osvetlenie HDR potrebné na zníženie rozžiarenia o 25 % v určitých zónach stmievania.


Nekonečne možností použitia


Hlavným základom pri navrhovaní Flow X16 sa predovšetkým myslelo na všestrannosť.

Notebook môžete využiť na viacero aktivít. Ak si chcete vychutnať typický zážitok z hrania počítačových hier, napojte vašu obľúbenú myš a vychutnajte si pôžitok ako zo stolového počítača. Prémiová sada funkcií klávesnice Flow X16 zahŕňa N-key rollover, jednozónové RGB s kompatibilitou Aura Sync a 1,7 mm vzdialenosť zdvihu. Klávesnica je kompatibilná s ďalšími notebookmi ROG. Vaše obľúbené mobilné hry a hry kompatibilné s dotykovým ovládaním si môžete ľahko vychutnať na 16-palcovom dotykovom displeji v režime tabletu. Flow X16 ponúka úplne nový zážitok z ultraprenosného hrania vďaka jednoduchému prepojeniu s bezdrôtovými ovládačmi pre kompatibilné tituly. Vezmite si so sebou tie najlepšie hry pre gaučovú kooperáciu, kamkoľvek pôjdete, ak spárujete až štyri ovládače a uvediete X16 do režimu stanu.


Aby vás videli a aby ste ich počuli


Všade, kam pôjdete, si vychutnáte vynikajúci zvuk. Vďaka štvorici reproduktorov s podporou Dolby Atmos sa ocitnete v centre diania. Vďaka reproduktorom Smart Amp si môžete vychutnať hlasnejší a dynamickejší zvuk zvýšením hlasitosti. Funkcia obojsmerného potlačenia šumu AI zabezpečuje, že sa zvuk zo vstupu a výstupu vyčistí, čoho výsledkom je čistejšie vysielanie, rozhovory a nahrávky než kedykoľvek predtým. Okrem toho má Flow X16 kompletnú HD 3DNR kameru s úplnou kompatibilitou s Windows Hello na bezpečné a jednoduché prihlásenie. Táto kamera dokáže jasne zachytiť vašu tvár aj pri slabom osvetlení.


Buďte vždy online


ROG Flow X16 obsahuje všetky porty potrebné pre špičkovú pracovňu alebo herňu. Použite Thunderbolt 4 na napájanie viacerých obrazoviek. Na pripojenie k veľkoplošnému televízoru použite vyhradený konektor HDMI 2.1. Vďaka prenosu až 100 W energie cez USB-C môžete nabíjať aj na cestách. Pomocou jedinečného rozhrania pripojte ROG XG Mobile, aby ste zvýšili grafický výkon a pridali ďalšie porty podľa potreby. Flexibilné možnosti vám umožnia urobiť viac v každej situácii.


Konektivita a softvéry


Armoury Crate je tu pre vás ak si chcete prispôsobiť nastavenia, monitor alebo hlbšie vylepšiť vás notebook. Ukazuje v reálnom čase výkony vášho CPU, GPU a pamäte. Nastavenie RGB si môžete prispôsobiť podľa každej hry podľa seba.

V softvéri ROG GameVisual je k dispozícii šesť jemne upravených grafických nastavení, ktoré sú prispôsobené tak, aby maximalizovali váš vizuálny pôžitok z jednotlivých herných žánrov. Napríklad režim First Person Shooter (FPS) uľahčuje viditeľnosť v slabo osvetlených oblastiach, takže sa môžete priplížiť k nepriateľom, ktorí sa môžu skrývať v tieni.

Automatické prepínanie režimov medzi tichým, výkonným a turbo režimom je len začiatok. Aj pre ďalšie dôležité systémové nastavenia, vrátane konfigurácie osvetlenia a toho, či je aktivované tlačidlo Windows a touchpad, možno definovať predvoľby špecifické pre jednotlivé aplikácie. Každý profil si môžete prispôsobiť presne podľa svojich požiadaviek a Armoury Crate sa okamžite prispôsobí vykonávanej práci.


Technická špecifikácia
Procesor
Procesor Intel Core i9-13900H - 13. generácia
Počet jadier 14
efektívne jadrá -
Frekvencia procesoru 2,60 - 5,40 GHz
Operačný systém Windows 11 Pro
Displej
Uhlopriečka displeja 16"
Rozlíšenie displeja QHD+ 16:10, 2560 x 1600, WQXGA
Frekvencia displeja 240 Hz
Typ displeja lesklý
Typ panelu Mini LED
Dotykový displej áno
Iné vlastnosti Adaptive-Sync
Pantone Validated
MUX Switch + Optimus
Podpora Dolby Vision HDR
Pamäť
RAM 16 GB DDR5-4800 SO-DIMM x 2
Typ disku PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
Kapacita pevného disku 2 TB
Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU
Výbava
Konektory 1x 3,5 mm kombinovaný audio konektor
1x HDMI 2.1 FRL s podporou prepínača HDMI
2x USB 3.2 Gen 2 Typ-A
1x USB 3.2 Gen 2 Typ-C podpora DisplayPort/napájanie/G-SYNC
1x Thunderbolt 4 podpora DisplayPort/napájanie
1x ROG XG Mobile Interface a kombinovaný port USB Typ-C (s USB 3.2 Gen2, podpora DisplayPort 1.4)
Čítačka kariet nie
Kamera 1080p IR FHD
Klávesnica Podsvietená klávesnica s jednozonovým RGB bez numerickej časti
Čítačka odtlačkov prstov nie
Optická mechanika nie
Wifi Wi-Fi 6E (802.11ax) (Triple band) 2*2
Bluetooth 5.3 Wireless Card
Batéria
Výkon napájacieho zdroja o6.0, 280 W AC Adaptér, Output: 20 V DC, 14 A, 280 W, Input: 100~240 C AC 50/60 Hz univerzál
TYPE-C, 100 W AC Adapter, Output: 20 V DC, 5 A, 100 W, Input: 100~240 V AC 50/60 Hz univerzál
Batéria štvorčlánková Li-Ion 90 WHrs, 4S1P
Ostatné
Rozmery 35,5 x 24,3 x 1,94 - 2,19
Hmotnosť 2,2 kg

Obsah balenia:

  • Notebook ASUS
  • ROG batoh
  • ROG Fusion II 300
  • Stylus (podpora ASUS Pen SA203H-MPP2.0)
  • ROG Gladius III Myš P514
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách