ASUS ROG Strix G16 i9-13980HX, 16 GB, 1TB SSD, 16" FHD, RTX4070, W11H, Eclipse Grey

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
2 589,99 €
1 949 €
Cena bez DPH: 1 624,17 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
184 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
328 €
Predĺžená záruka o 1 rok
141 €
Predĺžená záruka o 2 roky
222 €
Kód produktu: 467631
ASUS

ASUS ROG Strix G16 i9-13980HX, 16 GB, 1TB SSD, 16" FHD, RTX4070, W11H, Eclipse Grey [G614JI-N4089W]

Darček - Herná myš ASUS ROG Gladius II Core v cene 27,99 €
ROG Gladius II Core ľahká, ergonomická, káblová optická herná myš so senzorom 6200 dpi, exkluzívnym dizajnom výmenných spínačov od ROG a osvetlením Aura Sync
  • Klasická ergonómia ROG Gladius, s oddelenými ľavými a pravými tlačidlami, odľahčeným dizajnom a odolnými protišmykovými bočnými držadlami s ikonickým ROG logom
  • Optický senzor PAW3327 hernej úrovne s až 6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Exkluzívny dizajn výmenných spínačov od ROG pre zmenu odporu kliknutí a predĺženie životnosti myši
  • Intuitívny softvér ASUS Armoury II pre jednoduché prispôsobenie tlačidiel, nastavenie výkonu a osvetlenia ROG Gladius II Core využíva klasického herného ducha optickej myši Gladius do prístupnej novej podoby so športovými protišmykovými hranami zdobenými reliéfom ikonického loga ROG. Gladius II Core má optický senzor 6200 dpi a nezávislé ľavé a pravé tlačidlo pre presnú odozvu a presné ovládanie. Vďaka ergonómii pre pravú ruku pre maximálne pohodlie a ľahkej konštrukcii šetriacej vaše zápästie, výmenným spínačom a integrovanému osvetleniu Aura Sync je Gladius II Core pripravený pre jednoznačné víťazstvo. Vďaka optickému senzoru PAW3327 hernej úrovne je ROG Gladius II Core dokonalou zbraňou pre vaše víťazstvo a poskytuje citlivosť 200 až 6200 dpi pre výnimočnú presnosť. Sleduje tiež až 220 palcov za sekundu (IPS) pri zrýchlení až 30 g, čo vám umožňuje útočiť a odrážať útoky tak rýchlo, ako je treba pre získanie nadvlády nad herným bojiskom. Taktiež sme optimalizovali interiér Gladius II Core, čo viedlo k vysoko výkonnej hernej myši, ktorá je o 20% ľahšia než pôvodný Gladius. Zjednodušuje každý pohyb, zmierňuje bolesti zápästia a únavu, takže môžete hrať dlhšie. Dizajn exkluzívnych výmenných spínačov ROG umožňuje personalizáciu na úplne novú úroveň tým, že umožňuje jednoduchú výmenu spínačov myši. To znamená, že máte možnosť nainštalovať spínač požadovanej sily a spätnej väzby a môžete vymeniť opotrebované alebo zlomené spínače a predĺžiť tak životnosť myši. ROG Gladius II Core prináša najvyšší herný komfort, víťazstvo za víťazstvom, hru za hrou. Jej obrysy a ďalšie konštrukčné detaily, ako sú textúrované bočné panely, boli vyvinuté s využitím dômyselných skúšok. Výsledkom je herná myš, ktorá sa pohodlne vojde do pravej ruky a je optimalizovaná najmä pre štýly úchopov typu palm, claw a fingertip. S osvetlením ASUS Aura Sync RGB posuňte svoj herný štýl o úroveň vyššie. Naplno prispôsobte svoju myš pomocou nekonečného spektra farieb a radu dynamických svetelných efektov. Celé osvetlenie môžete synchronizovať s neustále rastúcim portfóliom hardvéru, ktorý podporuje systém Aura Sync, a môžete si tak vytvárať skutočne personalizované herné prostredie. ASUS Armory II je vylepšený obslužný program pre konfiguráciu periférií, ktorý ponúka rozsiahle ovládacie prvky. Intuitívne používateľské rozhranie vám umožní jednoducho vyladiť ROG Gladius II Core presne podľa vašich predstáv a vašej hry - upravte nastavenie výkonu a kalibráciu povrchu, programujte a mapujte tlačidlá, prispôsobte svetelné efekty a ďalšie. Môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky behom hrania pre analýzu dát. Technická špecifikácia:

  • Optický senzor 200-6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Konektivita USB 2.0
  • Senzor PMW 3327
  • Maximálna rýchlosť 220 IPS
  • Maximálna akcelerácia: 30G
  • USB report rate: 1000Hz
  • 6 programovateľných tlačidiel
  • Podporovaný OS: Windown 10
  • Rozmery a hmotnosť: 126 x 67 x 45mm / 92,5g
  • Zobraziť celý popis darčeka

    Herná sila v prekvapivo kompaktnej konštrukcii

    Séria Strix G je od základov postavená pre hráčov – a, samozrejme, pre vývojárov hier. Strix G16 dokáže spustiť všetky najnovšie herné motory, čo vám umožní odomknúť vašu kreativitu a vyskúšať si, ako vytvoriť ďalšiu skvelú hru. Či už ste digitálny umelec, streamer, editor videa alebo sa venujete animáciám a vývoju hier, Strix G16 má všetky konské sily, ktoré potrebujete, aby ste svoje výtvory posunuli na ďalšiu úroveň. S procesorom až Intel Core i9 a grafickým procesorom notebooku NVIDIA GeForce RTX 40 Series, komplexné projekty na populárnych vývojových nástrojoch, ako sú Unity a Autodesk vytvoríte v okamihu. Máte na to, aby ste boli najlepší na bojovom poli, ale ste pripravení navrhnúť ďalší?

    O produkte

    • Procesor Intel Core i9-13980HX
      Výkonné jadrá, označované P-Core, sú hlavné jadrá, ktoré majú vysoký výkon na takt a disponujú HyperThreadingom, čo znamená schopnosť spracovať až 2 procesy v jednom takte na jadro. Efektívne jadrá E-Core majú optimalizovanú architektúru pre úspornú prevádzku pri menej náročnom využití. Technológia Intel Thread Director potom pomáha operačnému systému lepšie alokovať vlákna naprieč jednotlivými jadrami.

      Core i9-13980HX vám ponúka 8 výkonných jadier so schopnosťou spracovať až 2 procesy súčasne na jednom jadre. 16 vlákien s frekvenciou až 5.6 GHz vytlačí z grafiky maximálnu snímkovú frekvenciu pre dokonale plynulý herný zážitok. Tie potom dopĺňa 16 efektívnych jadier s turbo frekvenciou až 4 GHz.

    • Grafika NVIDIA GeForce RTX 4070
      Grafike GeForce RTX nerobí problém žiadna moderná hra a ponúkne vám skvelé snímkové frekvencie pre dokonale plynulý zážitok. S výkonom grafických kariet RTX radu 40 a nových RT jadier 3. generácie si užijete virtuálne svety s neuveriteľnými detailmi ako nikdy predtým. Architektúra NVIDIA Ada Lovelace prináša pre realistickú hru svetiel a tieňov s technológiou Ray-Tracingu znateľný nárast výkonu oproti predchádzajúcej generácii.

      Vďaka technológii NVIDIA Reflex na grafických kartách GeForce RTX radu 40 získate výhodu proti súperom. Reflex vylepšuje odozvu systému s najnižšou latenciou a vy tak môžete rýchlejšie reagovať na dianie v hre a presne zamieriť v kompetitívnych hrách. Podporované sú technológie MUX Switch a NVIDIA Advanced Optimus.

    • Výkonné chladenie ROG Inteligent Cooling
      Notebook Strix 16 predstavuje majstrovské dielo v oblasti inžinierstva chladenia. Výkonný hardvér v malom a kompaktnom šasi vyžaduje špičkové chladiace riešenie a tento notebook presne také ponúka. Oproti modelu Strix z roku 2022 sa plocha pre chladič zvýšila o 71%, čím vytvára viac priestoru na odvod tepla. Chladič pozostáva z komponentov, ktoré tvoria hustú sieť chladiacich rebier priamo na základnej doske. Strategické umiestnenie medených rebier bližšie k ventilačným otvorom výrazne zvyšuje účinnosť chladenia. Priekopníckym krokom v oblasti herných notebookov bolo aj implementovanie tretieho ventilátora do systému prispieva chladenia. Táto tretia jednotka významne prispieva k udržaniu optimálnych teplôt ako GPU, tak VRAM, a tak zaisťuje, že tieto kritické komponenty zostanú chladné aj pri maximálnom výkone. K tomu ďalej vysoký počet teplovodivých trubíc a tekutý kov Conductonaut Extreme od Thermal Grizzly, ktorý sa používa na CPU aj GPU. Vďaka tejto vynikajúcej kombinácii dosahuje Strix 16 až o 15 ° C nižšiu teplotu CPU a GPU, čo robí z tohto chladiaceho systému skutočnú inžiniersku perlu.

      ROG Strix 16 je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú kombinovať vysoký výkon s tichým a efektívnym chladením. Technológia 0dB umožňuje automatické vypnutie ventilátorov pri nenáročných úlohách, vďaka čomu sa tento notebook stáva skutočne tichým.

    • Pohodlná a dokonale prispôsobená klávesnica
      Niekedy jedno kliknutie klávesy môže rozhodnúť o triumfe alebo porážke. Preto notebook Strix G16 disponuje plnohodnotnou klávesnicou navrhnutou na zaistenie víťazstva. Vďaka technológii Overstroke je klávesnica dokonale prispôsobená hernému zaťaženiu, znižuje dobu reakcie klávesov a zlepšuje ich citlivosť. Klávesnica, navrhnutá s ohľadom na potreby hráčov, ponúka priestranné funkčné klávesy pre intuitívnu orientáciu a špeciálne rýchle klávesy pre okamžitý prístup k základným príkazom. Väčšie šípkové klávesy zaisťujú presnejšie ovládanie v napätých momentoch bitky. Rozšírený touchpad umožňuje ľahšie ovládanie vo všetkých aplikáciách.

    • Pohlcujúci zvuk Dolby Atmos
      Vďaka špičkovým zvukovým technológiám od ASUS a podpore priestorového zvuku Dolby Atmos produkuje tento notebook jasný, hlasný a presný zvuk, ktorý prináša autentický a pútavý zážitok z každej akcie . Dva výškové reproduktory sú strategicky umiestnené tak, aby smerovali zvuk priamo k vám, zatiaľ čo dva woofery podporené technológiou inteligentného zosilňovača Smart Amp rozptyľujú zvuk od spodnej dosky počítača, čo vytvára bohatý a plný zvukový obraz. A pokiaľ sa bavíte streamovaním a chatovaním, notebook vám ponúkne obojsmerné potlačenie šumu s pomocou umelej inteligencie, ktoré filtruje vstupný aj výstupný zvuk a zaisťuje, že vaša komunikácia bude vždy jasná a bez rušivých šumov. ROG Strix 16 tak predstavuje dokonalého spoločníka pre každého, kto hľadá pohlcujúci zvukový zážitok.


    Kľúčové vlastnosti

    • 16" IPS level QHD ROG Nebula displej s rozlíšením 2560 x 1600 bodov a obnovovacou frekvenciou 240 Hz premení váš herný zážitok na bezprecedentne plynulé a intenzívne predstavenie. Nielenže vám poskytne rýchle a plynulé obrazy, ale aj príjemné farebné podanie vďaka pokrytiu P3 gamutu, certifikáciu Pantone Validated a podpore Dolby Vision HDR.
    • Vysokokapacitná batéria 90 Wh bude spoľahlivým parťákom pre dlhé hodiny hrania a zábavy. Táto mohutná energia zaisťuje, že vaše herné maratóny budú pokračovať bez prerušenia, poskytujúc tak neobmedzenú slobodu pre vaše digitálne dobrodružstvo.
    • S ultra rýchlym bezdrôtovým pripojením Wi-Fi 6E ax a káblovým Gigabit Ethernet je pripravený poskytnúť vám bezchybnú hernú akciu bez akýchkoľvek oneskorení. Táto špičková technológia zaručuje, že budete vždy držať krok s rýchlym tempom sveta hier.
    • Iste si obľúbite pokrokové rozhranie Thunderbolt 4 , ktoré ponúka možnosť efektívne pripojiť periférie s neskutočnou rýchlosťou 40 Gb/s.
    • Integrované riadiace centrum ROG Armoury Crate predstavuje vaše vlastné herné veliteľstvo, kde máte všetky dôležité funkcie a nastavenia na dosah ruky. Z jediného intuitívneho rozhrania môžete jednoducho vyhľadávať informácie o systéme, vytvárať a prispôsobovať klávesové skratky, doladiť nastavenie zvuku pre optimálny zážitok alebo ľahko nastaviť osvetlenie. ROG Armoury Crate je váš osobný digitálny asistent, ktorý vám pomáha vyladiť a maximalizovať herný potenciál, a to všetko z jedného centrálneho miesta.

    Technická špecifikácia
    Procesor
    Typ procesora Intel Core i9
    Generácia procesora Raptor Lake - 13. generácia
    Model procesora 13980HX(2.2/5.6GHz 24jadier/32vlákien)
    Počet jadier procesora 24
    Displej a Grafika
    Typ displeja IPS
    Povrch displeja Antireflexný
    Frekvencia 240 Hz
    Rozlíšenie displeja 2560 x 1600 (WQXGA)
    Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4070, dedikovaná
    Uhlopriečka displeja 16"
    Pomer strán 16:10
    Jas 500 cd/m2
    Pamäť
    Veľkosť operačnej pamäte 32 GB (16 GB DDR5-4800 SO-DIMM *2)
    Typ pamäte DDR5 SODIMM (slot)
    Kapacita interného úložiska 1024 GB
    Typ pevného disku SSD
    Konektivita
    Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 6E(802.11ax) (Triple Band) +Bluetooth v5.3
    Porty 1x Thunderbolt 4 s podporou DisplayPort
    1x USB 3.2 Gen 2 Type-C s podporou DisplayPort
    2x USB 3.2 Gen 2 Type-A
    1x HDMI 2.1 FRL
    1x LAN port RJ45
    napájanie / G-SYNC
    1x 3,5 mm kombinovaný audio jack
    Ďalšie
    Operačný systém Windows 11 Home
    Webkamera Áno, 720p
    Klávesnica Podsvietená bez numerickej časti, TouchPad
    Zvuk Zvuk vo formáte Dolby Atmos
    2 reproduktory
    Batéria 90 Wh, 4 články Li-ion
    Zdroj napájania 280 W AC adaptér
    Hmotnosť 2,5 kg
    Rozmery 35,4 x 26,4 x 3,04 cm

    Obsah balenia:

    • Asus ROG Strix G16
    • Napájací adaptér
    • Dokumentácia

    Produktové video


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách