ASUS ROG Strix G16 i9-13980HX, 16 GB, 1TB SSD, 16" FHD, RTX4070, W11H, Eclipse Grey

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
2 589,99 €
1 949 €
Cena bez DPH: 1 624,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
184 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
328 €
Predĺžená záruka o 1 rok
141 €
Predĺžená záruka o 2 roky
222 €
Kód produktu: 467631
ASUS

ASUS ROG Strix G16 i9-13980HX, 16 GB, 1TB SSD, 16" FHD, RTX4070, W11H, Eclipse Grey [G614JI-N4089W]

Herná sila v prekvapivo kompaktnej konštrukcii

Séria Strix G je od základov postavená pre hráčov – a, samozrejme, pre vývojárov hier. Strix G16 dokáže spustiť všetky najnovšie herné motory, čo vám umožní odomknúť vašu kreativitu a vyskúšať si, ako vytvoriť ďalšiu skvelú hru. Či už ste digitálny umelec, streamer, editor videa alebo sa venujete animáciám a vývoju hier, Strix G16 má všetky konské sily, ktoré potrebujete, aby ste svoje výtvory posunuli na ďalšiu úroveň. S procesorom až Intel Core i9 a grafickým procesorom notebooku NVIDIA GeForce RTX 40 Series, komplexné projekty na populárnych vývojových nástrojoch, ako sú Unity a Autodesk vytvoríte v okamihu. Máte na to, aby ste boli najlepší na bojovom poli, ale ste pripravení navrhnúť ďalší?

O produkte

  • Procesor Intel Core i9-13980HX
    Výkonné jadrá, označované P-Core, sú hlavné jadrá, ktoré majú vysoký výkon na takt a disponujú HyperThreadingom, čo znamená schopnosť spracovať až 2 procesy v jednom takte na jadro. Efektívne jadrá E-Core majú optimalizovanú architektúru pre úspornú prevádzku pri menej náročnom využití. Technológia Intel Thread Director potom pomáha operačnému systému lepšie alokovať vlákna naprieč jednotlivými jadrami.

    Core i9-13980HX vám ponúka 8 výkonných jadier so schopnosťou spracovať až 2 procesy súčasne na jednom jadre. 16 vlákien s frekvenciou až 5.6 GHz vytlačí z grafiky maximálnu snímkovú frekvenciu pre dokonale plynulý herný zážitok. Tie potom dopĺňa 16 efektívnych jadier s turbo frekvenciou až 4 GHz.

  • Grafika NVIDIA GeForce RTX 4070
    Grafike GeForce RTX nerobí problém žiadna moderná hra a ponúkne vám skvelé snímkové frekvencie pre dokonale plynulý zážitok. S výkonom grafických kariet RTX radu 40 a nových RT jadier 3. generácie si užijete virtuálne svety s neuveriteľnými detailmi ako nikdy predtým. Architektúra NVIDIA Ada Lovelace prináša pre realistickú hru svetiel a tieňov s technológiou Ray-Tracingu znateľný nárast výkonu oproti predchádzajúcej generácii.

    Vďaka technológii NVIDIA Reflex na grafických kartách GeForce RTX radu 40 získate výhodu proti súperom. Reflex vylepšuje odozvu systému s najnižšou latenciou a vy tak môžete rýchlejšie reagovať na dianie v hre a presne zamieriť v kompetitívnych hrách. Podporované sú technológie MUX Switch a NVIDIA Advanced Optimus.

  • Výkonné chladenie ROG Inteligent Cooling
    Notebook Strix 16 predstavuje majstrovské dielo v oblasti inžinierstva chladenia. Výkonný hardvér v malom a kompaktnom šasi vyžaduje špičkové chladiace riešenie a tento notebook presne také ponúka. Oproti modelu Strix z roku 2022 sa plocha pre chladič zvýšila o 71%, čím vytvára viac priestoru na odvod tepla. Chladič pozostáva z komponentov, ktoré tvoria hustú sieť chladiacich rebier priamo na základnej doske. Strategické umiestnenie medených rebier bližšie k ventilačným otvorom výrazne zvyšuje účinnosť chladenia. Priekopníckym krokom v oblasti herných notebookov bolo aj implementovanie tretieho ventilátora do systému prispieva chladenia. Táto tretia jednotka významne prispieva k udržaniu optimálnych teplôt ako GPU, tak VRAM, a tak zaisťuje, že tieto kritické komponenty zostanú chladné aj pri maximálnom výkone. K tomu ďalej vysoký počet teplovodivých trubíc a tekutý kov Conductonaut Extreme od Thermal Grizzly, ktorý sa používa na CPU aj GPU. Vďaka tejto vynikajúcej kombinácii dosahuje Strix 16 až o 15 ° C nižšiu teplotu CPU a GPU, čo robí z tohto chladiaceho systému skutočnú inžiniersku perlu.

    ROG Strix 16 je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú kombinovať vysoký výkon s tichým a efektívnym chladením. Technológia 0dB umožňuje automatické vypnutie ventilátorov pri nenáročných úlohách, vďaka čomu sa tento notebook stáva skutočne tichým.

  • Pohodlná a dokonale prispôsobená klávesnica
    Niekedy jedno kliknutie klávesy môže rozhodnúť o triumfe alebo porážke. Preto notebook Strix G16 disponuje plnohodnotnou klávesnicou navrhnutou na zaistenie víťazstva. Vďaka technológii Overstroke je klávesnica dokonale prispôsobená hernému zaťaženiu, znižuje dobu reakcie klávesov a zlepšuje ich citlivosť. Klávesnica, navrhnutá s ohľadom na potreby hráčov, ponúka priestranné funkčné klávesy pre intuitívnu orientáciu a špeciálne rýchle klávesy pre okamžitý prístup k základným príkazom. Väčšie šípkové klávesy zaisťujú presnejšie ovládanie v napätých momentoch bitky. Rozšírený touchpad umožňuje ľahšie ovládanie vo všetkých aplikáciách.

  • Pohlcujúci zvuk Dolby Atmos
    Vďaka špičkovým zvukovým technológiám od ASUS a podpore priestorového zvuku Dolby Atmos produkuje tento notebook jasný, hlasný a presný zvuk, ktorý prináša autentický a pútavý zážitok z každej akcie . Dva výškové reproduktory sú strategicky umiestnené tak, aby smerovali zvuk priamo k vám, zatiaľ čo dva woofery podporené technológiou inteligentného zosilňovača Smart Amp rozptyľujú zvuk od spodnej dosky počítača, čo vytvára bohatý a plný zvukový obraz. A pokiaľ sa bavíte streamovaním a chatovaním, notebook vám ponúkne obojsmerné potlačenie šumu s pomocou umelej inteligencie, ktoré filtruje vstupný aj výstupný zvuk a zaisťuje, že vaša komunikácia bude vždy jasná a bez rušivých šumov. ROG Strix 16 tak predstavuje dokonalého spoločníka pre každého, kto hľadá pohlcujúci zvukový zážitok.


Kľúčové vlastnosti

  • 16" IPS level QHD ROG Nebula displej s rozlíšením 2560 x 1600 bodov a obnovovacou frekvenciou 240 Hz premení váš herný zážitok na bezprecedentne plynulé a intenzívne predstavenie. Nielenže vám poskytne rýchle a plynulé obrazy, ale aj príjemné farebné podanie vďaka pokrytiu P3 gamutu, certifikáciu Pantone Validated a podpore Dolby Vision HDR.
  • Vysokokapacitná batéria 90 Wh bude spoľahlivým parťákom pre dlhé hodiny hrania a zábavy. Táto mohutná energia zaisťuje, že vaše herné maratóny budú pokračovať bez prerušenia, poskytujúc tak neobmedzenú slobodu pre vaše digitálne dobrodružstvo.
  • S ultra rýchlym bezdrôtovým pripojením Wi-Fi 6E ax a káblovým Gigabit Ethernet je pripravený poskytnúť vám bezchybnú hernú akciu bez akýchkoľvek oneskorení. Táto špičková technológia zaručuje, že budete vždy držať krok s rýchlym tempom sveta hier.
  • Iste si obľúbite pokrokové rozhranie Thunderbolt 4 , ktoré ponúka možnosť efektívne pripojiť periférie s neskutočnou rýchlosťou 40 Gb/s.
  • Integrované riadiace centrum ROG Armoury Crate predstavuje vaše vlastné herné veliteľstvo, kde máte všetky dôležité funkcie a nastavenia na dosah ruky. Z jediného intuitívneho rozhrania môžete jednoducho vyhľadávať informácie o systéme, vytvárať a prispôsobovať klávesové skratky, doladiť nastavenie zvuku pre optimálny zážitok alebo ľahko nastaviť osvetlenie. ROG Armoury Crate je váš osobný digitálny asistent, ktorý vám pomáha vyladiť a maximalizovať herný potenciál, a to všetko z jedného centrálneho miesta.

Technická špecifikácia
Procesor
Typ procesora Intel Core i9
Generácia procesora Raptor Lake - 13. generácia
Model procesora 13980HX(2.2/5.6GHz 24jadier/32vlákien)
Počet jadier procesora 24
Displej a Grafika
Typ displeja IPS
Povrch displeja Antireflexný
Frekvencia 240 Hz
Rozlíšenie displeja 2560 x 1600 (WQXGA)
Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4070, dedikovaná
Uhlopriečka displeja 16"
Pomer strán 16:10
Jas 500 cd/m2
Pamäť
Veľkosť operačnej pamäte 32 GB (16 GB DDR5-4800 SO-DIMM *2)
Typ pamäte DDR5 SODIMM (slot)
Kapacita interného úložiska 1024 GB
Typ pevného disku SSD
Konektivita
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 6E(802.11ax) (Triple Band) +Bluetooth v5.3
Porty 1x Thunderbolt 4 s podporou DisplayPort
1x USB 3.2 Gen 2 Type-C s podporou DisplayPort
2x USB 3.2 Gen 2 Type-A
1x HDMI 2.1 FRL
1x LAN port RJ45
napájanie / G-SYNC
1x 3,5 mm kombinovaný audio jack
Ďalšie
Operačný systém Windows 11 Home
Webkamera Áno, 720p
Klávesnica Podsvietená bez numerickej časti, TouchPad
Zvuk Zvuk vo formáte Dolby Atmos
2 reproduktory
Batéria 90 Wh, 4 články Li-ion
Zdroj napájania 280 W AC adaptér
Hmotnosť 2,5 kg
Rozmery 35,4 x 26,4 x 3,04 cm

Obsah balenia:

  • Asus ROG Strix G16
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách