ASUS ROG Strix G17, R9-7845HX, 16 GB, 1 TB SSD, RTX 4060, 17,3" FHD 144Hz IPS, Eclipse Grey

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
1 899 €
1 529 €
Cena bez DPH: 1 274,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
158 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
272 €
Predĺžená záruka o 1 rok
106 €
Predĺžená záruka o 2 roky
177 €
Kód produktu: 461145
ASUS

ASUS ROG Strix G17, R9-7845HX, 16 GB, 1 TB SSD, RTX 4060, 17,3" FHD 144Hz IPS, Eclipse Grey [G713PV-HX048]

Herná sila

Užite si hernú zábavu ako nikdy predtým s notebookom z edície ASUS ROG Strix G17 (2023). Najnovší procesor AMD Ryzen 9 v kombinácii s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 40 pre notebooky tvorí základ modelov 2023 Strix G17. Tekutý kov Conductonaut Extreme na procesore umožňuje notebooku Strix G17 zvyšovať výkon procesora po dlhšiu dobu. Až 32 GB špičkovej pamäte DDR5 zaisťuje neustále zásobovanie procesora a zaručuje svižnú odozvu. Podpora PCIe 4.0 SSD znamená, že už nikdy nebudete musieť čakať na prenos súborov alebo načítanie hier.

O produkte

  • Využite silu Ryzen
    Tento vlajkový procesor ponúka neuveriteľný jednovláknový výkon, ktorý je rozhodujúci pre plynulé hranie hier. Ak potrebujete streamovať alebo nahrávať svoje hranie, procesor dokáže naplno zapojiť svoje viacvláknové svaly a vôbec sa pri tom nezapotí. Nech už hodláte hrať akokoľvek, procesor AMD Ryzen 9 vám vždy bude oporou.

  • Nová generácia pamäťovej technológie
    Nová generácia pamäťovej technológie zapisuje dáta o 50% rýchlejšie ako DDR4, pričom Strix G17 disponuje RAM pamäťou DDR5 s taktom 4800 MHz. Teda rýchlosťou, ktorá zahanbí väčšinu notebookov s DDR4. Väčšia šírka pásma a vyššia frekvencia zaistí, že váš procesor nebude nikdy čakať na dáta.

  • Skrátená doba načítania
    S PCIe Gen4x4 sa do hry dostanete rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Či už načítate novú misiu, inštalujete najnovšiu hru do svojej knižnice alebo pracujete s veľkými projektmi a prenosmi súborov, PCIe 4.0 má viac ako dostatočnú šírku pásma, aby váš počítač bežal maximálne svižne.

  • NVIDIA Advanced Optimus
    Zásluhou technológie NVIDIA Advanced Optimus môže notebook automaticky smerovať snímky zo samostatnej grafickej karty priamo na displej pomocou prepínača MUX Switch, a obísť tak integrovanú grafiku. Toto riešenie zvyšuje výkon o 5 až 10% v porovnaní so zariadeniami bez MUX Switch a zaisťuje vám tie najlepšie herné zážitky, a to všetko bez nutnosti dotknúť sa jediného tlačidla. Toto automatické prepínanie taktiež šetrí výdrž batérie vášho počítača, pretože dokáže dynamicky prechádzať medzi výkonnou diskrétnou grafickou kartou a integrovanou grafikou s nižšou spotrebou. Bez ohľadu na to, čo práve robíte, sa váš notebook prepne do optimálneho režimu bez toho, aby ste museli pohnúť prstom.

  • Porazte teplo
    Špičkové herné komponenty generujú teplo, čo môže mať vplyv na výkon a hlučnosť. Strix G17 využíva chladenie ROG Intelligent Cooling, ktoré udržuje teplotu pod kontrolou. Proces chladenia začína tekutý kov na procesore, ktorý v porovnaní s tradičnými termálnymi pastami znižuje teploty až o 15 ° Celzia. O to, aby sa notebook mohol čo najefektívnejšie zbaviť prebytočného tepla, sa stará štvorica ventilátorov s výduchmi. Softvérové profily umožňujú vlastné nastavenie, pričom tichý režim zachováva nízku hladinu hluku pri nenáročných úlohách a výkonný režim odomkne výkon notebooku zvýšením limitov napájania grafiky aj otáčok ventilátora. Strix G17 je prekvapivo tichý v akomkoľvek scenári - iba 35 dB v tichom režime, 40 dB v režime výkonu a 51 dB v režime Turbo. Nech robíte čokoľvek, môžete si vybrať ideálnu rovnováhu medzi výkonom a hlučnosťou.

  • Prúdenie vzduchu s nižšou hlučnosťou
    Modernizované ventilátory Arc Flow majú 84 zakrivených lopatiek špeciálne tvarovaných tak, aby maximalizovali prúdenie vzduchu pri minimálnej hlučnosti. Lopatky s premenlivou hrúbkou znižujú turbulencie, pretože ventilátor urýchľuje vzduch odstredivou silou, čo zaisťuje celkovo tichší chod.

  • Bleskovo rýchly, krištáľovo čistý
    Nepriateľa neporazíte, pokiaľ ho neuvidíte prichádzať. Strix SCAR 17 ponúka ultrarýchle funkcie panela pre každý scenár, takže vám neunikne žiadny okamih. Tento 17-palcový stroj ponúka 144 Hz panel s rozlíšením QHD. Vďaka rýchlej obnovovacej frekvencii a dobe odozvy iba 3 ms môžete aj v tých najzúrivejších prestrelkách urobiť rozhodnutie s presnosťou na pixely. Každý IPS panel ponúka fantastické farby, Dolby Vision HDR a Adaptive-Sync pre hviezdne zážitky pri hraní a sledovaní obrazovky.


Kľúčové vlastnosti

  • S rýchlym 17.3" 144Hz IPS displejom s vysokým rozlíšením vám v hre nič neunikne.
  • Vysokokapacitná batéria 90 Wh bude spoľahlivým parťákom pre dlhé hodiny hrania a zábavy.
  • S ultra rýchlym bezdrôtovým pripojením Wi-Fi 6E ax budete vždy držať krok s rýchlym tempom sveta hier.
  • Inteligentné reproduktory AMP spárované s Dolby Atmos vylepšujú priestorové ponorenie pomocou jemnejších, vrstvených zvukových efektov, technológia AI Noise Cancelation odfiltruje príchádzajúci a odchádzajúci zvuk, čím zaistí, krištáľovo čistú komunikáciu.
  • Softvér ROG GameVisual bude optimalizovať váš vizuálny zážitok pre konkrétne herné zánre. Napríklad režim FPS (First Person Shooter) zlepšuje viditeľnosť v tmavých prostrediach a umožňuje vám zasiahnuť všetkých nepriateľov číhajúcich v tieni.
  • Prispôsobiteľné klávesové skratky si môžete nakonfigurovať tak, aby vyhovovali vášmu hernému štýlu.
  • ROG Armoury Crate bude váš osobný digitálny asistent, ktorý vám pomáha vyladiť a maximalizovať herný potenciál, a to všetko z jedného centrálneho miesta.

Technická špecifikácia
Procesor
Typ procesora AMD Ryzen 9
Model procesora 7845HX(3/5.2GHz 12jadier/24vlákien)
Počet jadier procesora 12
Displej a Grafika
Typ displeja IPS
Povrch displeja Antireflexný
Frekvencia 144 Hz
Rozlíšenie displeja 1920 x 1080 (Full HD)
Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4060, dedikovaná
Uhlopriečka displeja 17,3"
Pomer strán 16:9
Jas 250 cd/m2
Pamäť
Veľkosť operačnej pamäte 16 GB (maximálna 32 GB)
Typ pamäte DDR5 SODIMM (slot)
Kapacita interného úložiska 1024 GB
Typ pevného disku SSD
Konektivita
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 6E(802.11ax) (Triple Band) +Bluetooth v5.3
Porty 1x HDMI 2.1 FRL
2x USB 3.2 Gen 1 typu A
1x USB 3.2 Gen 2 typu C s podporou DisplayPort / napájanie / G-SYNC
1x USB 3.2 Gen 2 Typu C s podporou DisplayPort / G-SYNC
1x RJ45 LAN Port
1x 3,5 mm kombinovaný audio jack
Ďalšie
Operačný systém Bez predinštalovaného OS
Webkamera Áno, 720p
Klávesnica Podsvietená s numerickou časťou
Zvuk 2 reproduktory
Batéria 90 Wh, 4 články Li-ion
Zdroj napájania 280 W AC adaptér
Hmotnosť 2,8 kg
Rozmery 39,5 x 28,2 x 3,08 cm

Obsah balenia:

  • Asus ROG Strix
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách