ASUS ROG Strix G18, i9-13980HX, 32 GB DDR5, 1TB SSD, 18" IPS 240Hz, RTX 4060, Win11 Home, Eclipse Grey

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
2 289,99 €
1 969,99 €
Cena bez DPH: 1 641,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
184 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
328 €
Predĺžená záruka o 1 rok
141 €
Predĺžená záruka o 2 roky
222 €
Kód produktu: 465166
ASUS

ASUS ROG Strix G18, i9-13980HX, 32 GB DDR5, 1TB SSD, 18" IPS 240Hz, RTX 4060, Win11 Home, Eclipse Grey [G814JV-N6045W]

Herný notebook s parádnym výkonom

Užite si hernú zábavu ako nikdy predtým s notebookom z edície ASUS ROG Strix G18. Ponúka veľkú silu procesora Intel Core 13. generácie , špičkového herného akcelerátora NVIDIA GeForce RTX radu 40 a pokročilého chladenia Tri Fan . Postarané bude aj o vaše oči a uši, a to s perfektným 18" displejom s vyspelými technológiami a skvelým zvukom s vysokým rozlíšením.

O produkte

  • Plynulé hranie
    Procesory Intel Core 13. generácie nadväzujú na hybridnú architektúru 12. generácie s 2 typmi jadier - výkonnostnými a efektívnymi, ktoré spoločne zvyšujú výkon potrebný na hranie, produktivitu aj tvorbu av prípade nenáročných aplikácií potom ponúkajú úspornú prevádzku. Výkonné jadrá, označované P-Core, sú hlavné jadrá, ktoré majú vysoký výkon na takt a disponujú HyperThreadingom, čo znamená schopnosť spracovať až 2 procesy v jednom takte na jadro. Efektívne jadrá E-Core majú optimalizovanú architektúru pre úspornú prevádzku pri menej náročnom využití. Technológia Intel Thread Director potom pomáha operačnému systému lepšie alokovať vlákna naprieč jednotlivými jadrami. Core i9-13980HX vám ponúka 8 výkonných jadier so schopnosťou spracovať až 2 procesy súčasne na jednom jadre. 16 vlákien s frekvenciou až 5.6 GHz vytlačí z grafiky maximálnu snímkovú frekvenciu pre dokonale plynulý herný zážitok. Tie potom dopĺňa 16 efektívnych jadier s turbo frekvenciou až 4 GHz.

  • Pohlcujúci priestorový zvuk herného notebooku
    Vďaka špičkovým zvukovým technológiám od ASUS a podpore priestorového zvuku Dolby Atmos produkuje tento notebook jasný, hlasný a presný zvuk, ktorý prináša autentický a pútavý zážitok z každej akcie . Dva reproduktory, podporené technológiou inteligentného zosilňovača Smart Amp, vytvárajú bohatý a plný zvukový obraz. A pokiaľ sa bavíte streamovaním a chatovaním, notebook vám ponúkne obojsmerné potlačenie šumu s pomocou umelej inteligencie, ktoré filtruje vstupný aj výstupný zvuk a zaisťuje, že vaša komunikácia bude vždy jasná a bez rušivých šumov. ROG SCAR 17 tak predstavuje dokonalého spoločníka pre každého, kto hľadá pohlcujúci zvukový zážitok.

  • Vysokoúčinné chladenie herného notebooku
    Notebook Strix 18 je klenotom inžinierskej práce, kde všetko, od šasi po základnú dosku, bolo premyslene navrhnuté, aby sa do nich vošiel revolučný chladič cez celú šírku notebooku s ohromujúcou celkovou plochou 195 509 mm2. Táto plocha predstavuje zvýšenie o 92 % oproti modelu Strix 17 z roku 2022 a vytvára viac priestoru na odvod tepla . Chladič pozostáva z komponentov, ktoré tvoria hustú sieť chladiacich rebier priamo na základnej doske. Strategické umiestnenie medených rebier bližšie k ventilačným otvorom výrazne zvyšuje účinnosť chladenia. Konkurenciu sa vymyká aj vďaka implementácii tretieho ventilátora do systému chladenia, čo je priekopnícky krok v oblasti herných notebookov. Táto tretia jednotka významne prispieva k udržaniu optimálnych teplôt ako GPU, tak VRAM, a tak zaisťuje, že tieto kritické komponenty zostanú chladné aj pri maximálnom výkone. K tomu ďalej prispieva vysoký počet teplovodivých trubíc a tekutý kov Conductonaut Extreme od Thermal Grizzly, ktorý sa používa na CPU aj GPU. Vďaka tejto vynikajúcej kombinácii dosahuje Strix 18 až o 15 ° C nižšiu teplotu CPU a GPU, čo robí z tohto chladiaceho systému skutočnú inžiniersku perlu. Vďaka technológii 0dB , ktorá umožňuje automatické vypnutie ventilátorov pri nenáročných úlohách, sa tento notebook stáva skutočne tichým. Keď práve nepotrebujete väčšiu porciu výkonu, notebook sa prepína do režimu, kedy chladenie prebieha bez hluku, čím poskytuje dokonalý zážitok z práce alebo zábavy. ROG Strix 16 tak predstavuje skvelú voľbu pre tých, ktorí chcú kombinovať vysoký výkon s tichým a efektívnym chladením.

  • Grafika NVIDIA GeForce RTX 4070
    S výkonom grafických kariet RTX radu 40 a nových RT jadier 3. generácie si užijete virtuálne svety s neuveriteľnými detailmi ako nikdy predtým. Architektúra NVIDIA Ada Lovelace prináša pre realistickú hru svetiel a tieňov s technológiou Ray-Tracingu znateľný nárast výkonu oproti predchádzajúcej generácii. Špičkový výkon kariet RTX radu 40 podporuje nová generácia umelej inteligencie DLSS 3 so 4. generáciou Tensor jadier a akcelerátorom optického toku. Tieto technológie vytvárajú väčšie množstvo, vysoko kvalitných snímok, bez zníženia kvality obrazu a zvýšenia odozvy. Dokonalý obraz si tak môžete užiť aj vo veľmi vysokom rozlíšení. Vďaka technológii NVIDIA Reflex na grafických kartách GeForce RTX radu 40 získate výhodu proti súperom. Reflex vylepšuje odozvu systému s najnižšou latenciou a vy tak môžete rýchlejšie reagovať na dianie v hre a presne zamieriť v kompetitívnych hrách.

  • Pamäť a úložisko
    Notebook je vybavený operačnou pamäťou 32 GB DDR5 (2x 16 GB, celkom máte k dispozícii 2 sloty SO-DIMM). Pevný disk 1 TB SSD M.2 PCIe 4.0 NVMe predstavuje novú úroveň rýchlosti a spoľahlivosti. Poskytuje potrebnú kapacitu, bezproblémový chod systému, plynulé spúšťanie hier a efektívne fungovanie aplikácií. Ponúka vám celkom dva sloty M.2 PCIe NVMe , čo otvára dvere pre budúce rozšírenie úložiska a poskytuje tým pružnosť a slobodu pri prispôsobení kapacity podľa vašich rastúcich potrieb.


Kľúčové vlastnosti

  • 18" IPS-level QHD+ displej ROG Nebula s rozlíšením 2560 x 1600 bodov a obnovovacou frekvenciou 240 Hz premení váš herný zážitok na bezprecedentne plynulé a intenzívne predstavenie
  • Podsvietená herná klávesnica nesmie chýbať v žiadnom hernom notebooku.
  • Rýchle sieťové pripojenie Wi-Fi 6E potrebuje každý hráč
  • Prvotriedny zvuk s vysokým rozlíšením a technológiou Dolby Atmos
  • Oceníte moderné Thunderbolt 4 rozhrania
  • Unikátne herné podvietenie

Technická špecifikácia
Všeobecné
Procesor Intel Core i9-13980HX Procesor
Počet jadier 24 z toho 16 efektívnych jadier
Frekvencia procesoru 2,2 - 5,6GHz
Pamäť 32 GB DDR5
Pevný disk 1 TB M.2 PCle SSD
Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4060
Operačný systém Windows 11 Home
Klávesnica Podsvietená klávesnica s numerickou časťou
Web kamera 720p HD IR camera
Čítačka odtlačku prsta Nie
Displej
Veľkosť 18"
Rozlíženie 2560 x 1600, WQXGA
Obnovovacia frekvencia 240 Hz
Pomer strán 16:10
Konektivita
Bezdrôtová komunikácia Wi-Fi 6E(802.11ax) (Triple band) 2*2
Bluetooth 5.3 Wireless Card
Porty 1x Thunderbolt 4 support DisplayPort
1x USB 3.2 Gen 2 Type-C support DisplayPort / power delivery / G-SYNC
2x USB 3.2 Gen 2 Type-A
1x RJ45 LAN port
1x HDMI
1x 3.5mm Combo Audio Jack
Čítačka pamäťových kariet Neuvedené
Batéria
Typ batérie 90 Wh, 4 články Li-ion
Napájanie 280W AC Adapter
Rozmery
Hmotnosť 3,0 kg
Rozmery 39,9 x 29,4 x 2,31 cm

Obsah balenia:

  • Notebook Asus
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách