ASUS ROG Strix G18, i9-14900HX, 32 GB DDR5/1 TB SSD, 18" QHD+, RTX 4060, Win 11 Home, šedý

Cena s DPH
2 099,99 €
Cena bez DPH: 1 749,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 473317
ASUS

ASUS ROG Strix G18, i9-14900HX, 32 GB DDR5/1 TB SSD, 18" QHD+, RTX 4060, Win 11 Home, šedý [G814JVR-N6015W]

Herný notebook s parádnym výkonom

Pripravte sa na vstup do sveta profesionálneho gamingu s herným notebookom ROG Strix 18. Tento notebook je výsledkom perfektného spojenia sily platformy Intel Core a modernej grafiky NVIDIA GeForce RTX s vysokým príkonom. Silná hardvérová kombinácia prináša skvelý herný zážitok a rýchlosť pre multitasking na najvyššej úrovni. Vďaka špeciálnemu prepínaču MUX Switch s podporou technológie NVIDIA Advanced Optimus notebook inteligentne uprednostňuje herný výkon alebo výdrž batérie, podľa potreby. S týmto notebookom budete mať k dispozícii najlepší herný výkon, ktorý ovládne každé bojisko. Vstúpte smelo do sveta e-športu s ROG Strix 18 a pridajte sa k rade elitných hráčov.

O produkte

  • Zvýšte herný výkon
    Hrajte s istotou vďaka systému Windows 11 Pro a hrubému výkonu notebooku 2024 Strix G18. S procesorom Intel Core a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX pre notebooky s využitím funkcie Dynamic Boost budete pripravení dominovať nad súpermi vo všetkých najnovších hrách. Strix G18 odomyká skutočný potenciál svojho hardvéru vďaka podpore špeciálneho prepínača MUX Switch a technológie NVIDIA Advanced Optimus. Zásluhou úložiska PCIe Gen4x4 SSD a až 32 GB 5600MHz pamäte DDR5 RAM sú pre tento herný stroj veľké herné knižnice a intenzívna multitasking hračka.

  • Hrajte. Streamujte. Tvorte.
    Rad Strix G je od základu vytvorený pre hráčov - a samozrejme pre herných vývojárov. Na notebooku Strix G18 je možné spustiť všetky najnovšie herné enginy, takže môžete popustiť uzdu svojej kreativite a skúsiť vytvoriť ďalšiu skvelú hru. Či už ste digitálny umelec, streamer, editor videa alebo sa venujete vývoju animácií a hier, Strix G18 má potrebný výkon, aby ste svoje výtvory posunuli na vyššiu úroveň. Vďaka procesoru Intel Core a grafike až NVIDIA GeForce RTX pre notebooky sa zložité projekty v populárnych vývojárskych nástrojoch, ako sú Unity a Autodesk, vykresľujú behom chvíľky. Máte na to, aby ste boli najlepší na bojisku, ale ste pripravení navrhnúť ďalšiu hru?

  • Chladenie
    Aby bolo možné využiť tak výkonné komponenty, boli šasi aj základná doska v notebooku Strix G18 navrhnuté tak, aby sa do nich zmestil vysoko výkonný chladič cez celú šírku. Jeho rebrá boli posunuté ešte bližšie k vetracím otvorom, aby bolo chladenie účinnejšie. Chladič cez celú šírku notebooku je zostavený z troch rôznych častí, ktoré obklopujú základnú dosku husto usporiadanými rebrami s celkovou plochou 195 509 mm2, čo je o 92 % viac ako pri modeli 2022 Strix G17. Toto riešenie maximalizuje dostupné cesty pre únik horúceho vzduchu zo stroja a výrazne zvyšuje celkové prúdenie vzduchu.

    A konečne, väčšina herných notebookov má systém chladenia s dvoma ventilátormi, ale pri modeli G18 sa podarilo posunúť výkon ešte ďalej vďaka zavedeniu tretieho ventilátora, ktorý pomáha udržiavať GPU a VRAM v chlade. V kombinácii so siedmimi teplovodivými trubicami a tekutým kovom Conductonaut Extreme na CPU aj GPU je systém chladenia modelu G18 zázrakom techniky.

  • Displej NEBULA
    Nepriateľa neporazíte, pokiaľ ho neuvidíte prichádzať. Strix G18 ponúka ultrarýchle funkcie panela pre každý scenár, takže vám neunikne žiadny okamih. Tento 18-palcový stroj vôbec po prvýkrát ponúka displej Nebula s rozlíšením 2,5K a obnovovacou frekvenciou 240 Hz. Vďaka panelu s pomerom strán 16:10, jasom 500 nitov, 100% pokrytím spektra DCI-P3 a dobou odozvy 3 ms vyniká Strix G18 dokonalou presnosťou pixelov aj v tých najdivokejších prestrelkách. Strix G18 je k dispozícii aj s panelom Full HD s obnovovacou frekvenciou 165 Hz, pričom oba displeje ponúkajú fantastické farby, Dolby Vision, podporu Adaptive-Sync a 89% pomer obrazovky k telu pre hviezdne herné aj divácke zážitky.

  • Zaveľte do útoku
    O víťazstve alebo porážke môže rozhodnúť jediný stisk klávesy, a preto je Strix G18 vybavený plnohodnotnou klávesnicou, ktorá je navrhnutá tak, aby dopomohla k víťazstvu. Technológia Overstroke ponúka dokonalú prácu aj zábavu, znižuje odpor pri stlačení klávesov a zlepšuje odozvu. Klávesnica je navrhnutá s ohľadom na hráča a je vybavená veľkými funkčnými klávesmi s rozostupmi pre intuitívnu identifikáciu a špeciálnymi klávesmi pre rýchly prístup k základným príkazom. Veľké klávesy so šípkami umožňujú presnejšie ovládanie v zápale boja. Väčší touchpad znamená jednoduchšie ovládanie všetkých aplikácií. RGB podsvietenie jednotlivých klávesov ponúka výber z miliónov farieb na každom klávese s nekonečnými možnosťami prispôsobenia. Prostredníctvom aplikácie Armoury Crate je možné vytvárať špecifické efekty, vďaka ktorým bude každá hra jedinečná.

  • Zvuk v štúdiovej kvalite
    Dva reproduktory s technológiou Dolby Atmos vytvárajú autentickú zvukovú kulisu pre vaše hry. Vďaka Hi-Res zvuku budete počuť hudbu v rovnakej kvalite, v akej bola nahraná. Obojsmerné potlačenie šumu pomocou umelej inteligencie spracováva prichádzajúci aj odchádzajúci zvuk, aby odfiltrovalo všetky rušivé zvuky v pozadí a zabezpečilo, že vaše hovory, chaty a streamy budú prebiehať bez rušenia.

  • Celodenná výdrž
    Notebook Strix G18 je pripravený na dlhé cesty. Je totiž vybavený 90 Wh batériou, takže bez problémov zvládne dlhé hodiny surfovania po internete mimo dosahu elektrickej siete, než ho bude potrebné dobiť. S ohľadom na flexibilitu na cestách podporuje nabíjanie cez USB-C s výkonom až 100 W. Pri nabíjaní pomocou 330 W napájacieho adaptéra v balení sa G18 dobije z nuly na 50% iba za 30 minút.

  • Zostaňte v spojení
    V moderných hrách pre viacerých hráčov je stabilné pripojenie k internetu nevyhnutnosťou. Strix G18 je pripravený zapojiť sa do boja vďaka portu RJ45 a tiež podpore najnovšieho bezdrôtového štandardu Wi-Fi 6E. V sieťach s podporou Wi-Fi 6E môžete využívať prístup k najnovšiemu bezdrôtovému pásmu bez rušenia a interferencií od ostatných bezdrôtových zariadení vo vašej domácnosti, čo vám zaručí, že už nikdy nebude dochádzať k oneskoreniu.


Kľúčové vlastnosti

  • Vychutnajte si bezproblémový herný výkon so systémom Windows 11
  • Výkonný procesor Intel Core
  • Grafická karta NVIDIA GeForce RTX
  • Oslnivý 18-palcový displej Nebula. Pomer strán 16:10 a 100% gamut DCI-P3
  • Rýchle sieťové pripojenie Wi-Fi 6E potrebuje každý hráč
  • Hrajte s istotou vďaka technológii Tri-Fan, vetracím otvorom po celom obvode a tekutému kovu Conductonaut Extreme
  • Podpora Dolby Vision a Dolby Atmos zaručuje pohlcujúci obsah
  • Unikátne herné podvietenie

Technická špecifikácia
Všeobecné
Procesor Intel Core i9 14900HX
Počet jadier 24 z toho 16 efektívnych
Frekvencia procesoru 2,2 - 5,8 GHz
Pamäť 32 GB DDR5
Pevný disk 1 TB M.2 PCIe/NVMe (slot)
Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4070
Operačný systém Windows 11 Home
Klávesnica Podsvietená klávesnica s numerickou časťou
Web kamera 720p HD camera
Čítačka odtlačku prsta Nie
Displej
Veľkosť 18"
Rozlíženie 2560 x 1600 (WQXGA)
Obnovovacia frekvencia 240 Hz
Pomer strán 16:10
Typ panelu IPS
DCI-P3 100%
Doba odozvy 3 ms
Konektivita
Bezdrôtová komunikácia Wi-Fi 6E (802.11ax) (trojpásmová) 2*2
Bluetooth 5.3
Porty 1x 3,5mm kombinovaný audio konektor
1x HDMI 2.1 FRL
2x USB 3.2 Gen 2 typu A
1x USB 3.2 Gen 2 typu C s podporou DisplayPort / napájanie / G-SYNC
1x RJ45 LAN Port
1x Thunderbolt 4 s podporou DisplayPort
Čítačka pamäťových kariet Neuvedené
Batéria
Typ batérie 90 Wh, 4 články Li-ion
Napájanie 240 W AC Adapter
Ostatné
Osvetlenie zariadenia Svetelný panel Aura Sync
Zvuk Dolby Atmos
Reproduktory 2x 1 W so Smart Amp Technology
Mikrofón integrovaný
Rozmery
Hmotnosť 3,0 kg
Rozmery 39,9 x 29,4 x 2,31 - 3,08 cm

Obsah balenia:

  • Notebook Asus
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách