ASUS ROG STRIX HELIOS, ATX Mid Tower PC skrinka, biela

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
349,99 €
341,99 €
Cena bez DPH: 284,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 460874
ASUS

ASUS ROG STRIX HELIOS, ATX Mid Tower PC skrinka, biela [90DC0023-B39000]

ROG Strix Helios White Edition

ROG Strix Helios White Edition je prémiové herné šasi pre strednú veľkosť veží s tromi panelmi z tvrdeného skla, strieborne bielym hliníkovým rámom a integrovaným osvetlením RGB na prednom paneli. Integrovaná správa káblov, vrátane multifunkčného krytu s výstuhami GPU, udržuje interiér prehľadný a upravený. Je navrhnuté pre rozšíriteľnosť a výkon a pripravené na základnú dosku až EATX a komplexné nastavenie vodného chladenia - čo z neho robí ideálnu voľbu pre jedinečnú bielu zostavu ROG.

O produkte

  • Prémiový dizajn
    ROG Strix Helios White Edition je vyrobené tak, aby sa ideálne hodilo k vašim čisto bielym komponentom pre ohromujúce zostavenie ukazujúce vnútro vašej zostavy. S tromi dymovými tvrdenými sklenenými panelmi v strieborno-bielom rámčeku z kartáčovaného hliníka a dynamickým RGB osvetlením integrovaným do prednej časti puzdra, je zaručené, že ROG Strix Helios White Edition zaujme už na prvý pohľad.

  • Osvetlenie Aura Sync RGB
    Vďaka integrovaným adresovateľným LED diódam RGB na prednom paneli, ktoré je možné prispôsobiť pomocou vyhradeného ovládacieho tlačidla alebo pomocou softvéru Aura, môže ROG Strix Helios White Edition žiariť milióny farieb a množstvom efektov, ktoré je možné synchronizovať s rozsiahlym ekosystémom komponentov, ktoré nechajú vašu zostavu vyniknúť.

  • Jedinečný dizaj multifunkčných krytov
    Nastaviteľný inteligentný multifunkčný kryt, ktorý je možné použiť pre základnú dosku ATX aj EATX. Kryt skrýva kábel aj otvory, čím umožňuje úhľadnú prezentáciu, je tu aj vyhradený priestor na pripojenie nástroja ROG Terminal. K dispozícii je aj držiak GPU, ktorý upevňuje grafické karty na mieste pre lepšie zabezpečenie ťažkých grafických kariet počas prepravy.

  • Sklenený dizajn otváracích dverí šasi
    Na oboch stranách a prednej strane je 3x dymové tvrdené sklo s hrúbkou 4 mm. Montáž bez použitia náradia s rýchloupínacím západkovým tlačidlom a dizajnom upínania pre spodnú stranu zaisťujú bezpečnosť.

  • Možnosti umiestnenia grafickej karty
    Horizontálne je možné umiestniť až tri grafické karty. Šasi tiež umožňuje využiť postranné sloty PCIe a exkluzívny držiak GPU, ktoré vám umožnia predviesť až dve grafické karty vo zvislej polohe.

  • Pevné držiaky na prenášanie
    Šasi je vybavené ergonomickým dizajnom pre ľahké a bezpečné prenášanie na LAN party alebo herné akcie s integrovanými rukoväťami na prenášanie. Rukoväte sú dôkladne testované na zaistenie nosnosti až 50 kg.

  • Kryt PSU s dierovaným dizajnom
    Unikátny vzor ROG Cybertext a dvojdielny design krytu PSU umožňuje odňať prvý kryt pre ďalší priestor na montáž silnejšieho chladiča.


Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový dizajn & vzhľad: Vyrobené pre výstavné zostavy s tromi panelmi z tvrdeného skla, kartáčovaným hliníkovým rámom a integrovaným predným osvetlením Aura Sync RGB
  • Čisté línie konštrukcie pre jednoduché vlastné zostavy: Multifunkčný kryt s držiakmi grafických kariet, krytom PSU a priesvitným zadným krytom pre jednoduchú správu káblov
  • Všestranná montáž GPU: Inštalujte tri grafické karty v štandardnej orientácii, alebo dve zvisle pre extra výstavný vzhľad pomocou priložených podpier
  • Pripravené pre výkonné chladenie: Podporuje základnú dosku až EATX formátu, s priestorom pre predné chladiace telesá 420 mm veľkosti a vodným chladiacim čerpadlom a zásobníkom
  • Rozšírený I/O panel: Port USB 3.1 Gen 2 Type-C, štyri porty USB 3.0, tlačidlo ovládania osvetlenia RGB a tlačidlo ovládania rýchlosti ventilátora
  • Praktické rukoväte: Pre ľahký prenos vašej drahocennej zostavy na LAN party vďaka ergonomickým a štýlovým rukovätiam

Technická špecifikácia
Veľkosť skrine ATX Mid Tower
Podpora základných dosiek ATX, Micro-ATX, Mini-ITX, EATX
Materiál Hliník, tvrdené sklo
Rozširujúce sloty 8 + 2 (vertikálne)
Typ zdroja ATX
Maximálna veľkosť chladiča CPU 190 mm
Maximálna dĺžka VGA karty 450 mm
Podpora horného chladenia 3 x 120 mm | 2 x 140 mm
Externé vstupy a výstupy 1 x USB 3.1 Gen 2 (Typ-C)
4 x USB 3.1 Gen 1
1 x Slúchadlá
1 x mikrofón
Pole pre diskové úložiská 2x 2,5”/3,5” Combo Bay
4x 2,5”
Inštalované chladenie 3x Predný 140 mm ventilátor
1x Zadný 140 mm ventilátor
Podpora pre prídavné chladenie Predné: 3 x 140mm/3 x 120mm (Radiátor + hrúbka ventilátora: max. 90 mm)
Horný: 2 x 140mm/3 x 120mm (Radiátor + hrúbka ventilátora: max. 60 mm)
Zadné: 1 x 140mm/120mm
Rozmery 250 x 565 x 591 mm

Obsah balenia:

  • Skrinka Asus
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách