ASUS ROG Strix R7-H, 32GB, 1TB, RTX3060 (6GB), 15,6" QHD IPS 165Hz, Green, Win11

2 099 €
1 989 €
Cena bez DPH: 1 657,50 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 448110
ASUS

ASUS ROG Strix R7-H, 32GB, 1TB, RTX3060 (6GB), 15,6" QHD IPS 165Hz, Green, Win11 [G513RM-HQ331W]

Darček - Herná myš ASUS ROG Gladius II Core v cene 27,99 €
ROG Gladius II Core ľahká, ergonomická, káblová optická herná myš so senzorom 6200 dpi, exkluzívnym dizajnom výmenných spínačov od ROG a osvetlením Aura Sync
  • Klasická ergonómia ROG Gladius, s oddelenými ľavými a pravými tlačidlami, odľahčeným dizajnom a odolnými protišmykovými bočnými držadlami s ikonickým ROG logom
  • Optický senzor PAW3327 hernej úrovne s až 6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Exkluzívny dizajn výmenných spínačov od ROG pre zmenu odporu kliknutí a predĺženie životnosti myši
  • Intuitívny softvér ASUS Armoury II pre jednoduché prispôsobenie tlačidiel, nastavenie výkonu a osvetlenia ROG Gladius II Core využíva klasického herného ducha optickej myši Gladius do prístupnej novej podoby so športovými protišmykovými hranami zdobenými reliéfom ikonického loga ROG. Gladius II Core má optický senzor 6200 dpi a nezávislé ľavé a pravé tlačidlo pre presnú odozvu a presné ovládanie. Vďaka ergonómii pre pravú ruku pre maximálne pohodlie a ľahkej konštrukcii šetriacej vaše zápästie, výmenným spínačom a integrovanému osvetleniu Aura Sync je Gladius II Core pripravený pre jednoznačné víťazstvo. Vďaka optickému senzoru PAW3327 hernej úrovne je ROG Gladius II Core dokonalou zbraňou pre vaše víťazstvo a poskytuje citlivosť 200 až 6200 dpi pre výnimočnú presnosť. Sleduje tiež až 220 palcov za sekundu (IPS) pri zrýchlení až 30 g, čo vám umožňuje útočiť a odrážať útoky tak rýchlo, ako je treba pre získanie nadvlády nad herným bojiskom. Taktiež sme optimalizovali interiér Gladius II Core, čo viedlo k vysoko výkonnej hernej myši, ktorá je o 20% ľahšia než pôvodný Gladius. Zjednodušuje každý pohyb, zmierňuje bolesti zápästia a únavu, takže môžete hrať dlhšie. Dizajn exkluzívnych výmenných spínačov ROG umožňuje personalizáciu na úplne novú úroveň tým, že umožňuje jednoduchú výmenu spínačov myši. To znamená, že máte možnosť nainštalovať spínač požadovanej sily a spätnej väzby a môžete vymeniť opotrebované alebo zlomené spínače a predĺžiť tak životnosť myši. ROG Gladius II Core prináša najvyšší herný komfort, víťazstvo za víťazstvom, hru za hrou. Jej obrysy a ďalšie konštrukčné detaily, ako sú textúrované bočné panely, boli vyvinuté s využitím dômyselných skúšok. Výsledkom je herná myš, ktorá sa pohodlne vojde do pravej ruky a je optimalizovaná najmä pre štýly úchopov typu palm, claw a fingertip. S osvetlením ASUS Aura Sync RGB posuňte svoj herný štýl o úroveň vyššie. Naplno prispôsobte svoju myš pomocou nekonečného spektra farieb a radu dynamických svetelných efektov. Celé osvetlenie môžete synchronizovať s neustále rastúcim portfóliom hardvéru, ktorý podporuje systém Aura Sync, a môžete si tak vytvárať skutočne personalizované herné prostredie. ASUS Armory II je vylepšený obslužný program pre konfiguráciu periférií, ktorý ponúka rozsiahle ovládacie prvky. Intuitívne používateľské rozhranie vám umožní jednoducho vyladiť ROG Gladius II Core presne podľa vašich predstáv a vašej hry - upravte nastavenie výkonu a kalibráciu povrchu, programujte a mapujte tlačidlá, prispôsobte svetelné efekty a ďalšie. Môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky behom hrania pre analýzu dát. Technická špecifikácia:

  • Optický senzor 200-6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Konektivita USB 2.0
  • Senzor PMW 3327
  • Maximálna rýchlosť 220 IPS
  • Maximálna akcelerácia: 30G
  • USB report rate: 1000Hz
  • 6 programovateľných tlačidiel
  • Podporovaný OS: Windown 10
  • Rozmery a hmotnosť: 126 x 67 x 45mm / 92,5g
  • Zobraziť celý popis darčeka

    Dominancia v e-športe

    Najnovší procesor AMD Ryzen 7 v kombinácii s grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX pre notebooky, maximálnym výkonom 140 W TGP a prepínačom MUX Switch tvorí základ úplne nového modelu 2022 Strix G. Špičková DDR5 pamäť neustále zásobuje procesor informáciami a zabezpečuje svižnú odozvu. Podpora PCIe 4.0 SSD úložisko znamená, že už nikdy nebudete musieť čakať na prenos súborov alebo zdĺhavé načítane obľúbených hier.

    Špičkový výkon

    • Výzva pre Ryzen
      Využite silu Ryzen s procesorom AMD Ryzen 7. Tento procesor ponúka neuveriteľný výkon, ktorý je rozhodujúci pre plynulé hranie hier. Ak potrebujete streamovať alebo nahrávať svoje hranie, 8 jadier a 16 vlákien dokáže naplno zapojiť svoje viacvláknové svaly bez toho, aby ste sa zapotili. Nech už hodláte hrať akokoľvek, procesor AMD Ryzen 7 6800H vám vždy bude oporou.

    • Nová generácia
      DDR5 je tu! Nová generácia pamäťovej technológie zapisuje dáta o 50 % rýchlejšie než DDR4, pričom Strix G disponuje RAM pamäťou s taktom 4800 MHz DDR5. Teda rýchlosťou, ktorá zahanbí väčšinu notebookov s DDR4. Väčšia šírka pásma a vyššie frekvencie zaistia, že váš procesor nebude nikdy čakať na dáta.

    • Eliminuje dobu načítania
      Nikto nečaká rád na načítanie obrazovky. S PCIe 4.0 rozhraním sa do hry dostanete rýchlejšie než kedykoľvek predtým. Či už načítate novú misiu, inštalujete najnovšiu hru do svojej knižnice alebo pracujete s veľkými projektmi a prenosmi súborov, PCIe 4.0 má viac než dostatočnú šírku pásma, aby váš počítač bežal maximálne svižne.

    • Získajte viac s Mux Switch
      Špičkové komponenty vyžadujú špičkový výkon, najmä v súvislosti so špičkovými grafickými procesormi. Tento rok zvyšujeme maximálny TGP výkon notebookov Strix G o 20 W na celkových 150 W pre grafickú kartu NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 pre notebooky. Vyššie limity spotreby odomykajú ešte vyšší výkon týchto grafických kariet a zabezpečujú tie absolútne najlepšie herné zážitky.

      Moderné herné notebooky posielajú snímky z grafického procesora cez integrovanú grafiku, kým sa dostanú na displej. To síce predlžuje výdrž batérie, ale zároveň aj bráni grafickému procesoru podávať ten absolútne najlepší výkon. Preto prinášame prepínač MUX Switch do všetkých notebookov ROG 2022. V kompetetívnych hrách môžete prepnúť do režimu priameho prepínania GPU, ktorý znižuje latenciu a zvyšuje výkon v priemere o 15 %.

    • Zvýšenie výkonu pomocou AI
      NVIDIA DLSS masívne zvyšuje výkon bez straty kvality pomocou špičkovej umelej inteligencie.

    • Viac pohlcujúcich zážitkov
      Ray-Tracing umožňuje tú najrealistickejšiu a najúchvatnejšiu grafiku, ktorá letí rýchlosťou blesku vďaka RT jadrám 2. generácie.

    • Konkurenčná výhoda
      Technológia NVIDIA Reflex minimalizuje oneskorenie systému, čo zlepšuje presnosť mierenia aj reakčnú dobu.

    • Súboj Hertzov
      15" notebook Strix G ponúka až 165 Hz WQHD panel. Displej s vysokou obnovovacou frekvenciou je pre kompetetívne hranie kľúčový, pretože vyhladzuje animácie a zjednodušuje sledovanie pohybu nepriateľov. Aj v tých najrýchlejších hrách vám Strix G pomôže precíznym zameraním na cieľ. Vybrané modely disponujú dobou odozvy 3 ms a podporujú Dolby Vision HDR pre výnimočný kontrast a kvalitu obrazu.

    Dokonalé chladenie

    • ROG Intelligent Cooling
      Špičkové herné komponenty generujú teplo, čo môže mať vplyv na výkon a hlučnosť. Strix G využíva chladenie ROG Intelligent Cooling, ktoré udržiava teplotu pod kontrolou. Proces chladenia zahajuje tekutý kov na procesore, ktorý znižuje teploty až o 16° Celzia v porovnaní s tradičnými termálnymi pastami. O to, aby sa notebook mohol čo najefektívnejšie zbaviť prebytočného tepla, sa stará štvorica ventilátorov s výduchmi. Softvérové profily optimalizujú výkon, pričom režim Ticho udržiava nízku hladinu hluku pri nenáročných úlohách a režim Výkon odomyká výkon notebooku zvýšením limitov výkonu grafiky aj otáčok ventilátorov. Nech robíte čokoľvek, môžete si vybrať ideálnu rovnováhu medzi výkonom a hlučnosťou.

    • Chladenie procesora pomocou tekutého kovu
      Chladenie je jedným z najväčších problémov herných notebookov a spoločnosť ROG neustále posúva hranice možností. Táto snaha viedla k vzniku technológie tekutého kovu, ktorá je mimoriadne účinná pri prenosu tepelnej energie. Nižšie teploty pomáhajú procesorom udržať vyššie takty po dlhšiu dobu a eliminujú nutnosť rozbehnutia ventilátorov do vysokých otáčok, ktoré vedie k hluku.

    • Modernizované ventilátory
      Modernizované ventilátory Arc Flow majú 84 zakrivených lopatiek špeciálne tvarovaných tak, aby maximalizovali prúdenie vzduchu pri minimálnej hlučnosti. Lopatky s premenlivou hrúbkou znižujú vibrácie, pretože ventilátor zrýchľuje vzduch odstredivou silou, čo zabezpečuje celkovo tichší chod.

    Zvoľte si svoj štýl

    • Farby pre každého
      Pridajte do svojho života štipku farieb. Ak chcete byť nenápadní, udrží decentný odtieň Eclipse Gray skutočný potenciál vášho notebooku pod pokrievkou. Naopak odvážne odtiene Volt Green a Electro Punk sa postarajú o to, aby vás v dave neprehliadli.

    • Krytky
      Krytky Armor Caps dodávajú notebooku Strix G ešte väčšiu osobitosť. Jemné reliéfy a ikony zdobia vonkajšiu stranu a dodávajú spodnej časti zariadenia ešte väčšiu atraktivitu.

    • Kompaktné šasi
      Strix G má veľmi kompaktné šasi a je pripravený cestovať s vami naozaj kamkoľvek.

    • Aura Sync
      Svetelný pruh elegantne žiari a môžete ho konfigurovať pomocou funkcie Aura Sync. V spojení s RGB klávesnicou môžete štýlovo osvetliť okolie svojho notebooku.

    Pohlcujúci zvuk

    • Krištáľovo čistá komunikácia
      Reproduktory Smart Amp v tandeme s technológiou Dolby Atmos umocňujú priestorové pohltenie zvukom vďaka jemnejším, vrstveným zvukovým efektom, ktoré môžete optimalizovať pomocou špeciálne vyladených prednastavených režimov pre filmy a hry. Zvuk vo vysokom rozlíšení zabezpečuje tú najvyššiu možnú vernosť pri počúvaní cez slúchadlá. Technológia potlačenia šumu pomocou umelej inteligencie filtruje prichádzajúci a odchádzajúci zvuk a zabezpečuje, že vaša komunikácia bude vždy krištáľovo čistá, aj keď sa v mixe objavia šumy na pozadí. Už nikdy tak nezmeškáte žiadny hovor.

    • Potlačenie šumu pomocou umelej inteligencie
      Naša pokročilá technológia obojsmerného potlačenia šumu pomocou umelej inteligencie funguje s akýmkoľvek vstupným zariadením aj nadväzujúcimi pripojeniami, čo umožňuje odstrániť šum ako z vlastného mikrofónneho vstupu, tak z prichádzajúcich kanálov. Nastavenie potlačenia šumu môžete dokonca prispôsobiť pre jednotlivé aplikácie.

    • Zvuk, ktorý uchváti
      Bohatší zvuk vás vtiahne hlbšie do hry a ďalšieho multimediálneho obsahu. Virtuálny 5.1.2-kanálový priestorový zvuk využívajúci technológiu Dolby Atmos umocňuje priestorové pohltenie s jemnejšími nuansami a vrstvenými zvukovými efektmi, ktoré môžete optimalizovať pomocou špeciálne vyladených prednastavených režimov pre filmy a hry.

    • Vysoké rozlíšenie
      Hi-Res Audio poskytuje bezstratový zvuk, takže si môžete vypočuť nahrávky presne v takej kvalite, v akej ich umelec zamýšľal.

    Klávesnica

    • Precízne sltačenie
      Technológia Overstroke ponúka na klávesnici notebooku Strix G skvelú prácu aj zábavu, znižuje počet stlačení klávesov a zlepšuje odozvu. Klávesnica bola vytvorená pre hráčov a je vybavená veľkými funkčnými klávesmi pre jednoduché ovládanie a špeciálnymi klávesmi pre rýchly prístup k základným príkazom. Veľké klávesy so šípkami umožňujú presnejšie ovládanie v zápale boja. Priestorný touchpad ponúka jednoduchšie ovládanie všetkých aplikácií. RGB podsvietenie každého klávesu umožňuje vybrať si z miliónov farieb pre nekonečné možnosti prispôsobenia.

    • Rozloženie klávesnice
      Klávesnica Strix G15/17 sa inšpirovala najlepšími hernými klávesnicami pre stolné počítače a je vybavená funkčnými klávesmi, ktoré sú rozmiestnené tak, aby ich prsty čo najviac triafali. Medzerník je predĺžený a pretvorený pre väčšie pohodlie a presnosť.

    • Špeciálne klávesy
      Špeciálne herné klávesy sú umiestnené v hornej ľavej časti klávesnice a umožňujú rýchly prístup k ovládaniu hlasitosti a stlmeniu mikrofónu, prevádzkovým režimom a aplikácii Armoury Crate. Sú tiež plne prispôsobiteľné a môžete ich naprogramovať pre spustenie aplikácií, nastaviť ako funkčné klávesy alebo použiť ako makrá. Strix G skrátka disponuje všetkými nástrojmi pre víťazstvo.

    • Technológia Overstroke
      Exkluzívna technológia ROG Overstroke registruje stlačenie klávesov v skoršej fáze stlačenia, čo umožňuje citlivejšiu odozvu pri náročnom hraní a práci. Skoršie spustenie znamená rýchlejšie a jednoduchšie dotyky s vyššou presnosťou.

    • Veľký touchpad
      Veľký aktívny touchpad sa postará o skvelý používateľský komfort. Väčšie rozmery touchpadu znamenajú vyššiu presnosť a pohodlnejšie pohyby rúk aj gestá behom ovládania.

    Čím vás ešte dostane?

    • Dostatok energie aj na cestách
      Keď si chcete zahrať na cestách, zvládnete to vďaka vysokokapacitnej 90 Wh batérii. Relaxujte ďaleko od elektrických zásuviek s výdržou až 12 hodín pri prehrávaní videa. Strix G navyše podporuje rýchle nabíjanie, ktoré dokáže váš stroj dostať z 0 na 50 % kapacity batérie už za 30 minút. Na cestách nabíjajte pokojne aj pomocou rozhrania USB-C a dodávajte energiu z vybraného zdroja.

    • Hranie bez oneskorenia
      Hrajte gigabitovou rýchlosťou tam, kde sú k dispozícii kompatibilné siete s Wi-Fi 6E (802.11ax). Najnovšia generácia Wi-Fi zväčšuje šírku pásma rozhrania, efektivitu aj spoľahlivosť v preplnených sieťach a to s nižšou latenciou, čo eliminuje oneskorenie v hre. Aj v konkurencii niekoľkých ďalších zariadení si môžete užívať plynulé bezdrôtové pripojenie.

    • Komplexná konektivita
      Vašu zostavu môžete ešte vylepšiť pomocou komplexného výberu vstupných a výstupných portov. Pripojte k notebooku zariadenia novej generácie cez port USB 3.2 Type-C s rozhraním DisplayPort™ 1.4 a USB Power Delivery. Dva porty USB 3.2 Gen 1 Type-A sú k dispozícii pre vaše obľúbené herné vybavenie, zatiaľ čo 2.5G LAN port zaistí pevné sieťové pripojenie. Hlavné porty sú strategicky umiestnené na zadnej strane, aby vám káble neprekážali pri práci s myšou.


    Možnosti prispôsobenia

    • Armoury Crate
      ROG Armoury Crate zjednocuje ovládanie systému a osvetlenia, aby ste mali základné nastavenia na dosah ruky v jedinom nástroji. Môžete jednoducho definovať a prispôsobiť profily scenárov, ktoré automaticky robia úpravy pri spustení vašich obľúbených titulov.

    • Prispôsobiteľné klávesy
      Armoury Crate tiež podporuje úplné prispôsobenie špeciálnych klávesov. Vo východiskovom nastavení fungujú ako ovládanie hlasitosti, stlmenie mikrofónu a rýchle spustenie softvéru Armoury Crate, ale niekoľkými úpravami ich môžete nastaviť tak, aby vám maximálne vyhovovali. Vytvorte si funkčný kláves pre rýchle prepínanie v prípade potreby, makrá pre zložité kombinácie klávesov alebo dokonca tlačidlo rýchleho spustenia vybranej aplikácie.

    • Game visual
      Softvér ROG GameVisual ponúka 6 odborne vyladených grafických režimov navrhnutých pre optimalizáciu vizuálneho zážitku pre konkréthe herné žánre. Napríklad režim First Person Shooter (FPS) zlepšuje viditeľnosť v tmavom prostredí a umožňuje vám zamerať všetkých nepriateľov, ktorí číajú v tieňoch. Pomocou Game Visual získate najlepší zážitok z každej hry vo svojej knižnici.

    • Aura Creator
      Prispôsobte RGB osvetlenie na perifériách kompatibilných s technológiou Aura tak, aby vyhovovalo vášmu hernému štýlu. Jednoducho použiteľný ovládací panel Aura Core umožňuje meniť brilantné spektrum svetelných efektov a farieb. Okrem výmeny prednastavených režimov osvetlenia môžete tiež aktivovať funkciu Aura Sync pre zladenie farieb a efektov na viacerých zariadeniach.

    • Profily scenárov
      Automatické prepínanie medzi režimami Ticho, Výkon a Turbo je len začiatok. Môžete tiež definovať predvoľby špecifické pre danú aplikáciu aj pre ďalšie dôležité nastavenia systému, ako sú konfigurácia osvetlenia, aktivácia klávesy Windows alebo touchpadu, prípadne ktorý profil GameFirst VI a Sonic Studio III sa má použiť. Armoury Crate robí úpravy behom okamihu tak, aby čo najlepšie vyhovovali danej úlohe. Každý profil si navyše môžete nakonfigurovať presne podľa svojich predstáv.

    Technická špecifikácia
    Procesor: AMD Ryzen 7 6800H (8 jadrový / 16 vlákien, 20 MB cache, boost až 4.7 GHz)
    Pamäť: 16 GB DDR5-4800 SO-DIMM x 2
    Maximálna kapacita 32 GB
    Podpora dvojkanálovej pamäte
    Pevný disk: 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
    Displej: 15.6" FHD (1920 x 1080) 16:9, 144 Hz, IPS-Level, Antireflexný
    Grafická karta: NVIDIA GeForce RTX 3060
    Pripojenie: Wi-Fi 6E (802.11ax) (Triple band) 2*2
    Bluetooth 5.2
    Rozhranie: 1 x 3,5 mm kombinovaný audio konektor
    1 x HDMI 2.0b
    1 x USB 3.2 Gen 2 typu C
    2 x USB 3.2 Gen 1 typu A
    1 x USB 3.2 Gen 2 typu C s podporou DisplayPort / napájanie / G-SYNC
    1 x RJ45 LAN Port
    Operačný systém: Windows 11 Home
    Batéria: 90 WHr, 4S1P, 4- článková batéria Li-ion
    Klávesnica: Podsvietená chiclet klávesnica so 4 RGB zónami
    Kamera: FHD 1080P@60FPS externá kamera
    Zvuk: Technológia Smart Amp
    Zvuk vo formáte Dolby Atmos
    AI mic noise-canceling
    Hi-Res certification
    Integrovaný mikrofón
    2 x 1W speaker with Smart Amp Technology
    Hmotnosť: 2300 g
    Rozmery: 35.4 x 25.9 x 2.26 ~ 2.72 cm


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách