ASUS ROG Strix SCAR 16 i9-13980HX, 32 GB DDR5, 1 TB SSD, 16" QHD Plus, 16:10, 240 Hz, RTX4080 Win11H, čierny

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
3 399 €
2 899 €
Cena bez DPH: 2 415,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
228 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
439 €
Predĺžená záruka o 1 rok
183 €
Predĺžená záruka o 2 roky
304 €
Kód produktu: 460121
ASUS

ASUS ROG Strix SCAR 16 i9-13980HX, 32 GB DDR5, 1 TB SSD, 16" QHD Plus, 16:10, 240 Hz, RTX4080 Win11H, čierny [G634JZ-NEBULA042W]

Darček - Herná myš ASUS ROG Gladius II Core v cene 27,99 €
ROG Gladius II Core ľahká, ergonomická, káblová optická herná myš so senzorom 6200 dpi, exkluzívnym dizajnom výmenných spínačov od ROG a osvetlením Aura Sync
  • Klasická ergonómia ROG Gladius, s oddelenými ľavými a pravými tlačidlami, odľahčeným dizajnom a odolnými protišmykovými bočnými držadlami s ikonickým ROG logom
  • Optický senzor PAW3327 hernej úrovne s až 6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Exkluzívny dizajn výmenných spínačov od ROG pre zmenu odporu kliknutí a predĺženie životnosti myši
  • Intuitívny softvér ASUS Armoury II pre jednoduché prispôsobenie tlačidiel, nastavenie výkonu a osvetlenia ROG Gladius II Core využíva klasického herného ducha optickej myši Gladius do prístupnej novej podoby so športovými protišmykovými hranami zdobenými reliéfom ikonického loga ROG. Gladius II Core má optický senzor 6200 dpi a nezávislé ľavé a pravé tlačidlo pre presnú odozvu a presné ovládanie. Vďaka ergonómii pre pravú ruku pre maximálne pohodlie a ľahkej konštrukcii šetriacej vaše zápästie, výmenným spínačom a integrovanému osvetleniu Aura Sync je Gladius II Core pripravený pre jednoznačné víťazstvo. Vďaka optickému senzoru PAW3327 hernej úrovne je ROG Gladius II Core dokonalou zbraňou pre vaše víťazstvo a poskytuje citlivosť 200 až 6200 dpi pre výnimočnú presnosť. Sleduje tiež až 220 palcov za sekundu (IPS) pri zrýchlení až 30 g, čo vám umožňuje útočiť a odrážať útoky tak rýchlo, ako je treba pre získanie nadvlády nad herným bojiskom. Taktiež sme optimalizovali interiér Gladius II Core, čo viedlo k vysoko výkonnej hernej myši, ktorá je o 20% ľahšia než pôvodný Gladius. Zjednodušuje každý pohyb, zmierňuje bolesti zápästia a únavu, takže môžete hrať dlhšie. Dizajn exkluzívnych výmenných spínačov ROG umožňuje personalizáciu na úplne novú úroveň tým, že umožňuje jednoduchú výmenu spínačov myši. To znamená, že máte možnosť nainštalovať spínač požadovanej sily a spätnej väzby a môžete vymeniť opotrebované alebo zlomené spínače a predĺžiť tak životnosť myši. ROG Gladius II Core prináša najvyšší herný komfort, víťazstvo za víťazstvom, hru za hrou. Jej obrysy a ďalšie konštrukčné detaily, ako sú textúrované bočné panely, boli vyvinuté s využitím dômyselných skúšok. Výsledkom je herná myš, ktorá sa pohodlne vojde do pravej ruky a je optimalizovaná najmä pre štýly úchopov typu palm, claw a fingertip. S osvetlením ASUS Aura Sync RGB posuňte svoj herný štýl o úroveň vyššie. Naplno prispôsobte svoju myš pomocou nekonečného spektra farieb a radu dynamických svetelných efektov. Celé osvetlenie môžete synchronizovať s neustále rastúcim portfóliom hardvéru, ktorý podporuje systém Aura Sync, a môžete si tak vytvárať skutočne personalizované herné prostredie. ASUS Armory II je vylepšený obslužný program pre konfiguráciu periférií, ktorý ponúka rozsiahle ovládacie prvky. Intuitívne používateľské rozhranie vám umožní jednoducho vyladiť ROG Gladius II Core presne podľa vašich predstáv a vašej hry - upravte nastavenie výkonu a kalibráciu povrchu, programujte a mapujte tlačidlá, prispôsobte svetelné efekty a ďalšie. Môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky behom hrania pre analýzu dát. Technická špecifikácia:

  • Optický senzor 200-6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Konektivita USB 2.0
  • Senzor PMW 3327
  • Maximálna rýchlosť 220 IPS
  • Maximálna akcelerácia: 30G
  • USB report rate: 1000Hz
  • 6 programovateľných tlačidiel
  • Podporovaný OS: Windown 10
  • Rozmery a hmotnosť: 126 x 67 x 45mm / 92,5g
  • Zobraziť celý popis darčeka

    Gamingový notebook s masívnym výkonom

    Výkon, o ktorom ste si mohli zatiaľ nechať len snívať, sa teraz stáva skutočnosťou. Dravý vzhľad, našliapaná výbava a túžba víťaziť. To všetko robí z herného notebooku Asus ROG Strix chladnokrvnú beštiu, ktorá si poradí aj s tými najnáročnejšími hernými nárokmi a premení každý herný zážitok na extrémne plynulé ťaženie za dominantným víťazstvom. Privítajte Asus ROG Strix, privítajte herný notebook, ktorý nekompromisne búra doteraz stanovené hranice herného výkonu

    O produkte

    • Najvyšší výkon
      Notebook radu ASUS ROG Strix, Šampión zrodený na bojovom poli. Aby ste si mohli užívať obľúbené párby na úplné maximum, je ASUS ROG Strix vybavený procesorom Intel Core i9 13980HX, 32 GB operačnou pamäťou a bleskurýchlym 1000 GB SSD, vďaka čomu už nebudete na bojovom poli av hektických hier. Dajte priestor svojim reflexom a inštinktom a choďte si nekompromisne pre víťazstvo.

    • Vždy o krok vpred
      Užite si absolútnu plynulosť každej hry bez akéhokoľvek rozmazania. Vďaka obnovovacej frekvencii 240 Hz Hz a jasom 1100 nitů nitov bude každá herná akcia plynúť maximálne ladne. ASUS ROG Strix disponuje prvým 16" herným displejom s rozlíšením 1920 x 1200 (Full HD+) na svete, ktorý podporuje NVIDIA G-Sync.

    • Zaveľte do útoku
      O víťazstve alebo porážke môže rozhodnúť jediný stisk klávesy, a preto má SCAR 16 profesionálnu klávesnicu pre esport navrhnutú tak, aby dopomohla k víťazstvu. Spínače klávesnice Strix SCAR vydržia viac ako 20 miliónov stlačení. Funkcia N-key rollover zaručuje, že váš systém nikdy nevynechá príkaz, aj keď stlačíte viac klávesov naraz. SCAR ponúka klávesnicu plnej veľkosti so samostatnými ovládacími prvkami médií a špeciálnymi klávesmi, ktoré sú v predvolenom nastavení vyladené pre ovládanie hlasitosti a Armoury Crate, ale je možné ich prispôsobiť aj pre rôzne funkcie alebo makrá. A vďaka funkcii RGB pre každú klávesu a plnému prispôsobeniu Aura Sync bude mať SCAR vždy vzhľad zodpovedajúci vašej nálade.

    • Udrží s vami krok
      Je pre vás rýchlosť dôležitá? Pokiaľ áno, notebook radu ASUS ROG Strix, vybavený SSD diskom dosahuje rýchlosť, ktorá vám dovolí pracovať svižnejšie a efektívnejšie. Ide o naozaj super svižný disk, ktorý vám okrem rýchlejšieho načítania dôležitých dokumentov a súborov umožní rýchlejšie načítanie hier. Nenechajte sa už ďalej obmedzovať, dajte svojmu hernému srdcu viac času na hranie a menej na čakanie.

    • Podsvieťte si klávesnicu
      Pre ešte väčšie pohodlie užívateľov sú vybrané notebooky radu ASUS ROG Strix vybavené podsvietenou klávesnicou, tá zaistí pohodlné hranie aj v momentoch, keď nemá užívateľ k dispozícii vhodné svetelné podmienky. Zároveň môžete pekne podsvietenou klávesnicou zaujímavo doplniť svoj herný kútik a povýšiť tak vaše hranie na ešte väčší zážitok.

    • Nespútaná grafika
      Špičkové komponenty vyžadujú výkon, najmä ak ide o maximalizáciu výkonu grafického procesora. Notebooková grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4080 využíva technológiu NVIDIA DLSS 3, mimoriadne účinnú architektúru Ada Lovelace a technológiu Max-Q.

    • Špeciálne klávesy
      Špeciálne herné klávesy sú umiestnené v ľavej hornej časti nad klávesnicou a umožňujú rýchly prístup k ovládaniu hlasitosti a stlmeniu mikrofónu, prevádzkovým režimom a nástroju Armoury Crate. Sú tiež plne prispôsobiteľné a je možné ich naprogramovať na spúšťanie aplikácií, nastaviť ako funkčné klávesy alebo použiť ako makro. Notebook Strix SCAR 16 ponúka všetky nástroje, ktoré potrebujete na dosiahnutie víťazstva.

    • Pôsobivý dizajn
      Strix SCAR 16 je aj naďalej stelesnením charakteristického štýlu ROG. Vďaka výraznému dizajnu šasi, jedinečným RGB akcentom a osobitej hernej atmosfére bude notebook Strix vždy vyčnievať z davu. Novinkou na rok 2023 je, že Strix SCAR ponúka zadný svetelný RGB panel, ktorý v spojení s RGB osvetlením jednotlivých klávesov na klávesnici a svetelnou lištou robí z notebooku maják herného výkonu pri pohľade z akéhokoľvek uhla.

    • Zvuk v štúdiovej kvalite
      Reproduktory s technológiou Dolby Atmos obsahujú dva výškové reproduktory a dva nízkofrekvenčné reproduktory, ktoré vytvárajú autentickú zvukovú scénu pre vaše hry. Hi-Res zvuk zaručuje, že hudbu budete počuť v rovnakej kvalite, v akej bola nahraná. Funkcia obojsmerného potlačenia šumu pomocou umelej inteligencie spracováva prichádzajúci aj odchádzajúci zvuk, aby odfiltrovala všetky rušivé zvuky v pozadí a zabezpečila, že vaše hovory, chaty a streamy budú prebiehať bez rušenia.

    • Obojsmerné potlačenie šumu pomocou AI
      Naša pokročilá technológia obojsmerného potlačenia šumu pomocou umelej inteligencie beží na CPU, čo uvoľňuje kapacitu GPU a prispieva k dosiahnutiu vyšších snímkových frekvencií. Funguje s akýmkoľvek vstupným zariadením a tiež s nadväzujúcimi pripojeniami, takže odstráni šum ako z vlastného mikrofónneho vstupu, tak z prichádzajúcich kanálov. Nastavenie potlačenia šumu je možné dokonca prispôsobiť jednotlivým programom, a odfiltrovať tak konkrétne aplikácie, ako je hlasový chat bez toho, aby to ovplyvnilo zvuk hier, ktoré chcete nechať nedotknuté.

    • Zostaňte v spojení
      V moderných hrách pre viacerých hráčov je stabilné pripojenie k internetu nevyhnutnosťou. Strix SCAR 16 je pripravený zapojiť sa do boja vďaka portu RJ45 a tiež najnovšiemu bezdrôtovému štandardu Wi-Fi 6E. V sieťach s podporou Wi-Fi 6E si užijete prístup k najmodernejšiemu bezdrôtovému pásmu bez rušenia a interferencií od ostatných bezdrôtových zariadení vo vašej domácnosti, čo vám zaručí, že už nikdy nebude dochádzať k oneskoreniu.


    Kľúčové vlastnosti

    • Notebook je vybavený operačnou pamäťou s kapacitou 32 GB DDR5 (2 x 16 GB, celkom máte k dispozícii 2 sloty SO-DIMM pre až 64 GB DDR5 pamäte)
    • S pevným diskom 1 TB SSD NVMe M.2 sa budú hry a aplikácie načítavať v okamihu
    • Výbavu dopĺňa okrem iného moderné rozhranie USB 3.2 Gen 2 typu C a Thunderbolt 4
    • Technológia Tri-Fan a jedinečný chladič s plnou šírkou umožňujú veľmi efektívny odvod tepla
    • Unikátny dizajn zväčšuje priestor na odvedenie horúceho vzduchu zo stroja a výrazne zvyšuje celkové prúdenie
    • Reproduktory poháňané technológiou Dolby Atmos vás dostanú do stredu diania
    • Virtuálny 5.1.2kanálový priestorový zvuk poháňaný technológiou Dolby Atmos vylepšuje priestorové ponorenie s jemnejšími, vrstvenými zvukovými efektmi
    • S rýchlym 16" 240Hz miniLED displejom s veľmi vysokým rozlíšením vám v hre nič neunikne

    Technická špecifikácia
    Displej
    Veľkosť displeja 16"
    Typ displeja LCD
    Kontrast 1200:1
    Rozlíšenie displeja WQXGA (2560 x 1600)
    Povrch displeja Antireflexný
    Maximálna obnovovacia frekvencia displeja 165 Hz
    Pomer strán 16:10
    Dotykový displej Nie
    Technológia synchronizácie NVIDIA G-SYNC
    Doba odozvy 3 ms
    Výkon
    Procesor Intel Core i9-13980HX
    Veľkosť pamäte RAM 32 GB
    Typ pamäte RAM DDR5
    Frekvencia procesora 2,2 - 5,6 GHz
    Pevný disk 1 GB SSD
    Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4080 Laptop GPU
    Optická mechanika Nie
    Druh grafickej karty Dedikovaná
    Operačný systém Windows 11 Home
    Konektivita
    Verzia Bluetooth 5.2
    Čítačka pamäťových kariet Áno
    Technológia Ethernet Áno (10/100/1000/2500 Mbps)
    Wi-Fi štandardy Wi-Fi 6E(802.11ax)
    Porty HDMI
    LAN RJ-45
    USB Typ-A: 2x3.x
    USB Typ-C: 1x3.x
    Thunderbolt
    Audio výstup/vstup
    Ostatné
    Reproduktory 2x2W dual-force woofer, 2x2W tweeter
    Technológia zvuku Smart Amp Technology
    Dolby Atmos
    AI noise-canceling technology
    Vstavaná webkamera Áno (720P HD IR Camera for Windows Hello)
    Klávesnica Podsvietená bez numerickej časti
    Batéria 90 WHr, 4S1P, 4článková batéria Li-ion
    Hmotnosť 1,9 kg
    Rozmery 355 x 243 x 19,9 mm

    Obsah balenia:

    • Notebook Asus
    • Napájací adaptér
    • Dokumentácia

    Produktové video


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách