ASUS ROG Strix Scope NX TKL US, moonlight white, vystavený, záruka 21 mesiacov

129,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
Nákupom získaš 10 vernostných bodov.
Kód produktu: 475621
ASUS
pouzity
JEDNÁ SA O VYSTAVENÝ - PLNE FUNKČNÝ TOVAR, ktorý môže obsahovať drobné oderky spôsobené bežným používaním. Tovar je dodávaný s kompletným originálnym balením. Ide o tovar, ktorý mohol byť určitú dobu vystavený na predajni alebo inom výstavnom mieste. Pre uvedenú kategóriu tovaru poskytujeme záručnú dobu 21 mesiacov (v prípade nákupu na IČO 12 mesiacov).

ASUS ROG Strix Scope NX TKL US, moonlight white, vystavený, záruka 21 mesiacov [90MP02B6-BKUA00]

ROG Strix Scope NX TKL káblová mechanická RGB herná klávesnica pre FPS hry s ROG NX switchmi, hliníkovým rámom a Aura Sync podsvietením.

Prečo kúpiť Hernú klávesnicu ROG Strix Scope NX TKL, Moonlight White?

  • Vyrobená pre hráčov FPS: Dizajn bez numerickej klávesnice ponúka viac priestoru na pohyb myšou, zatiaľ čo zväčšené tlačidlo L-CTRL minimalizuje náhodné stláčanie iných kláves.
  • Portabilita: Kompaktné klávesy perfektne zapadnú do ruksakov, zatiaľ čo odnímateľný kábel predchádza poškrabaniu a obitiu.
  • Quick-Toogle Switch: Instante prepínajte medzi funkciou a klávesami pre médiá.
  • Stealth key: Stlačte túto klávesu, aby ste minimalizovali všetky aplikácie a stíšili audio pre okamžité súkromie; stlačte ju znova a pokračujte v hraní.
  • ROG - exkluzívny herný kláves: ROG NX Mechanical Switch, rýchla odozva s ROG - úpravou zaoblenia pre skvelý pocit stláčania kláves a odozvy.
  • Odolná konštrukcia: Hliníkový povrch s textúrou škrabancov pre estetickosť - kombinácia odolnosti so štýlom.


Pripravená na akciu, kompaktne vyrobená

ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White je kompaktná, bezkľúčová mechanická klávesnica s funkciou Xccurate Design - extra širokouhlou klávesou Ctrl, ktorú je vo vyššej relácii FPS jednoduchšie cítiť a nájsť. S výberom prepínačov ROG NX pre optimálny pocit a spoľahlivosť, celohliníkovou hornou doskou pre pevnosť a štýl a prispôsobiteľným osvetlením Aura RGB vám Strix Scope NX TKL Moonlight White umožňuje hrať ako profesionál a povzniesť sa nad konkurenciu.

TKL FORM FACTOR FOR FPS

ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White je vysokovýkonná mechanická herná klávesnica s malými rozmermi, ktorá uvoľňuje miesto na vašej pracovnej doske pre širšie pohyby myši-ideálne pre nastavenia s nižšou citlivosťou, ktoré spomaľujú zameriavaci kríž pre presnosť mierenia. Klávesnica je zakončená hliníkovou čelnou doskou, ktorá zaisťuje každodennú odolnosť, a je doplnená výraznou estetikou, ktorá dodáva štýl.



ROG NX MECHANICAL SWITCH

Exkluzívne mechanické prepínače ROG NX ROG ponúkajú rýchle ovládanie a špeciálne vyladené silové krivky pre vynikajúci pocit a spätnú väzbu pri stlačení klávesov.

Red Linear & Swift: Mechanické spínače ROG NX Red poskytujú 1,8 mm ovládací bod pre rýchly vstup. Počiatočné stlačenie sily 40 gramov (gf) pomáha predchádzať náhodným stlačeniam kláves a pohybuje sa až 55 gf pre dokonalú spätnú odozvu. Výsledkom je, že stlačenia klávesov sú okamžité a majú hladký a lineárny pocit.

Brown Ultra-Tactile: Mechanické spínače ROG NX Brown majú 2 mm ovládací bod, ako uprednostňujú tradiční používatelia hnedých spínačov. Hmatová sila 58 gf v kombinácii s pomerom kliknutí 33% dáva každému stlačeniu klávesu očividnú, výraznejšiu hmatovú odozvu.
Blue Clicky & Tactile: Mechanické spínače ROG NX Blue sú vybavené ovládacím bodom 2,3 mm, štandardným pomerom kliknutí 16% a hmatovou silou preferovanou 65 gf, ktorá poskytuje pevnú a vynikajúcu spätnú väzbu pri každom stlačení klávesu.


Dynamické RGB osvetlenie

Užite si žiarivé RGB osvetlenie s ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White. Obsahuje jednotlivo osvetlené klávesy, indikátory uzamknutia a logo ROG, ako aj efekt zatmenia RGB, ktorý rozširuje osvetlenie za klávesnicu. Vďaka technológii Aura Sync máte k dispozícii celé farebné spektrum a škálu dynamických svetelných efektov, aby ste vytvorili úplnú estetiku systému, ktorá je jedinečne vaša. Osvetlenie Strix Scope NX TKL Moonlight White je tiež možné ľahko synchronizovať s rozsiahlym ekosystémom Aura, takže je ľahké vytvoriť herné prostredie, ktoré skutočne žiari.



Technická špecifikácia

Pripojenie: USB 2.0
Sila stisku: 45g; 43g; 55g
Podsvietenie: RGB LED každá klávesa
Kábel: Odpájateľný 1,8 m; prepletaný USB
OS: Windows® 10
Softvér: Armoury Crate
Rozmery: 356 x 136.2 x 39.7 mm
Hmotmosť: 880g s káblom
Obsah balenia: ROG Strix Scope NX TKL klávesnica, 1 x odpojiteľný USB kábel, 1 x Stručný sprievodca







Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách