ASUS ROG Zephyrus M16, i9-13900H, 64 GB/2 TB SSD, 16" QHD+16:10, RTX4090, Win11Home, Off Black AniMe Matrix verzia

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
5 119 €
4 747,24 €
Cena bez DPH: 3 956,03 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
299 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
605 €
Predĺžená záruka o 1 rok
279 €
Predĺžená záruka o 2 roky
449 €
Kód produktu: 473319
ASUS

ASUS ROG Zephyrus M16, i9-13900H, 64 GB/2 TB SSD, 16" QHD+16:10, RTX4090, Win11Home, Off Black AniMe Matrix verzia [GU604VY-NEBULA091W]

Prejdite za hranice reality

Zephyrus M16 od spoločnosti ASUS je špičkový herný notebook, ktorý ponúka vysoký výkon a elegantný dizajn. S vysokovýkonnými komponentami ako RTX 4090 GPU a procesormi Intel Core i9-13900H, je tento notebook schopný plynule zvládať moderné AAA hry na najvyšších nastaveniach a rozlíšeniach. Jeho vysoká obnovovacia frekvencia obrazovky zabezpečuje plynulú a detailnú hernú grafiku s minimálnym pohybovým rozmazaním. Popri skvelom hernom výkone sa Zephyrus M16 vyznačuje aj štýlovým a tenkým dizajnom, čím sa stáva ideálnym spoločníkom pre náročných hráčov i profesionálov.

O produkte

  • Procesor
    Pripravte sa na procesor Intel Core i9-13900H, ktorý je vybavený hybridnou architektúrou špeciálne navrhnutou pre Windows 11. Takýto porcesor zabezpečuje, že môžete zvládnuť akúkoľvek hru alebo projekt. Tento procesor disponuje až 6 výkonnými jadrami a 8 úspornými jadrami, čo znamená, že hranie AAA hier a streamovanie sú úplne plynulé. S touto výkonnou kombináciou môžete očakávať nielen vynikajúci herný výkon, ale aj efektívnu multitaskingovú schopnosť, ktorá zvládne aj náročné projekty a aplikácie.

  • Grafika
    Vysokovýkonné komponenty si vyžadujú výkon, najmä pokiaľ ide o grafický procesor. Zephyrus M16 využíva technológiu NVIDIA DLSS 3, vynikajúcu architektúru Ada Lovelace a technológie Max-Q. Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4090 pre notebooky má plný potenciál s maximálnym TGP 145 W, a to vďaka ďalším 25 W dostupným cez Dynamic Boost. Tieto vyššie limity napájania umožňujú karte zvyšovať výkon dlhšiu dobu, čím dosiahne váš počítač absolútne maximum výkonu a najvyššiu možnú snímkovú frekvenciu, čo je kľúčom k hladkému a pohlcujúcemu hernému zážitku.
    Grafické karty GeForce RTX sú zamerané na éru umelej inteligencie a majú špeciálne navrhnuté jadrá AI Tensor Cores, ktoré poskytujú vysoký výkon a revolučné schopnosti. Užite si rozšírenú kreativitu pri editovaní fotografií a videí, zvýšenú produktivitu pri vykonávaní úloh a rýchlejšie herné zážitky s optimálnymi grafickými nastaveniami.

  • Prístupnosť
    Aj výkonný aj prenosný - notebook s váhou menej ako 1,2 kg zabezpečuje, že cestovanie s ním bude hračkou.
    Vďaka 90 Wh batérii sa nemusíte obávať o rýchle vybitie notebooku, a keď už sa náhodou vybije tak nestratíte hlavu, pretože notebook podporuje rýchlonabíjanie, takže 50 % batérie vám nabije približne za 30 minút.
    Notebook podporuje funkciu Windows Hello a pomocou infračervenej kamery zaisťuje bezproblémové odomykanie notebooku aj za horších svetelných podmienok.

  • Dizajn, odolnosť
    Model M16 predstavuje prvý notebook vybavený displejom AniMe Matrix. S 18 710 precízne vyrezanými otvormi na veku notebooku poskytuje animácie, ktoré sú ostrejšie a čistejšie ako kedykoľvek predtým. Notebook prichádza s novou matnou čiernou farbou s povrchovou úpravou, ktorá dotvára vzhľad "stealth" a je mimoriadne odolná voči odtlačkom prstov. Zephyrus M16 vyniká aj štyrmi leštenými bočnými panelmi a holografickým štítkom, čo mu dodáva štýl a luxus, ktorý z neho robí výnimočný herný notebook.
    Aby sa zachoval tenký a ľahký dizajn notebooku, základná doska bola optimalizovaná a integrovaná do konštrukcie s pántom ErgoLift. Takéto riešenie umožnilo zachovať tenké rámčeky okolo obrazovky a čo najmenšiu pôdorysnú plochu notebooku. Pánt ErgoLift navyše mierne zdvíha šasi nad povrchom, na ktorom stojí, čo výrazne zlepšuje prístup čerstvého vzduchu a prispieva k efektívnemu chladeniu.

  • AniMe Matrix
    Displej AniMe Matrix a virtuálny maznáčik OMNI sú vylepšení. S viac LED diódami prichádza viac možností pre animácie. OMNI sa preto vracia s celým radom minihier, ako je napríklad Slot Machine, Shoot'em Up a Whack-A-Mole. Počas hrania týchto hier sa AniMe Matrix rozžiari a pri dosiahnutí vysokého skóre sa odomknú ďalšie animácie pre OMNIho. Tento virtuálny maznáčik OMNI sa vám tiež pridáva na ploche počítača, čím prispieva k interaktívnemu a zábavnému používateľskému zážitku.

  • Nebula HDR displej
    Pre váš maximálny herný zážitok, Zephyrus M16 prináša ohromujúci displej Nebula HDR s neuveriteľnou obnovovacou frekvenciou 240 Hz. So 100% pokrytím spektra DCI-P3 a špičkovým jasom 1100 nitov, hry v HDR doslova ožijú na obrazovke. Jeho 16-palcový Mini LED panel s pomerom strán 16:10 zabezpečuje neuveriteľne hlbokú čiernu farbu, čo vám umožní pohlcujúce herné a filmové zážitky. Bez ohľadu na to, či sa pustíte do rýchlej arénovej strieľačky alebo sledujete film, Zephyrus M16 vám ponúka úžasné vizuálne detaily. Všetky tieto funkcie sú zabalené v elegantnom a tenkom dizajne s neuveriteľným 92% pomerom obrazovky k telu, čo robí Zephyrus M16 ideálnym spoločníkom pre náročných hráčov.
    Nebula HDR engine je špeciálny algoritmus lokálneho stmievania, ktorý je navrhnutý tak, aby vytváral ohromujúci obraz s neuveriteľnou hĺbkou. Tento algoritmus bol vyvinutý na základe analýzy viac ako 150 videí a viac ako 2000 fotografií, čo mu umožňuje dynamicky upravovať HDR osvetlenie. Týmto spôsobom sa minimalizuje efekt "bloomingu" okolo jednotlivých zón stmievania o 25 %. Takýto precízny a špeciálny prístup k obrazu zabezpečuje, že hry a filmy na Zephyrus M16 budú vyzerať fantasticky a pritom zachovajú detaily a hlboké farby.

  • Chladenie
    ROG Zephyrus M16 stavia na dlhoročných skúsenostiach s chladením Intelligent Cooling. Technológia Tri-Fan a jedinečný chladič cez celú šírku transformujú M16 z obyčajného tenkého a ľahkého počítača na skutočnú hernú mašinu. Tepelná zmes Thermal Grizzly z tekutého kovu, spolu s chladiacim modulom Tri-Fan a technológiou 0 dB Ambient Cooling, ktorá udržuje počítač úplne tichý, zaručuje, že Zephyrus M16 je vlajkovou loďou v oblasti chladenia.

  • Audio
    Pre streamovanie, nahrávanie a hranie hier je Zephyrus M16 vybavený všestranným audiosystémom. Vďaka technológii Dolby Atmos, dvom výškovým reproduktorom a dvom wooferom s potlačením vibrácií ponúka excelentnú zvukovú kvalitu. Tieto reproduktory sú umiestnené v špeciálne navrhnutej mriežke pre optimálne zvukové vlastnosti. S prispôsobiteľnou zostavou 3D mikrofónov, Zephyrus M16 dokáže zachytiť zvuk v rôznych scenároch. Funkcia obojsmerného potlačenia šumu pomocou umelej inteligencie tiež zlepšuje zvuk z vášho zdroja a eliminuje okolitý hluk pre jasný a čistý zvuk.

  • Klávesnica
    Vďaka novej klávesnici typu Stealth si môžete zachovať ticho, kvôli zníženej hlučnosti úderov pod 30 dB. S funkciami N-key rollover a technológiou Overstroke môžete zadať aj zložitejšie príkazy rýchlo a spoľahlivo. Každý stisk klávesnice je presne zaznamenaný, a bod aktivácie klávesov je optimalizovaný pre pohodlné a efektívne písanie. S životnosťou klávesov až 20 miliónov stlačení, zdvihom klávesov 1,7 mm a podsvietenými klávesmi budete pohodlne písať za všetkých okolností po dlhé roky.



Technická špecifikácia
Procesor
Procesor Procesor Intel Core i9-13900H - 13. generácia
Počet jadier 14
P-jadrá - 6
E-jadrá - 8
Frekvencia procesoru 2,6 GHz
Operačný systém Windows 11 Home
Displej
Uhlopriečka displeja 16"
Rozlíšenie displeja 2560 x 1600
Frekvencia displeja 240 Hz
Typ displeja displej s elimináciou odleskov
Typ panelu IPS
Dotykový displej nie
Pamäť
RAM 32GB DDR5-4800 SO-DIMM x 2
Typ disku M.2 NVMe PCIe 4.0 SSD
Kapacita pevného disku 2 TB
Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4090 Notebookové GPU
Výbava
Konektory 1x 3,5 mm kombinovaný audio konektor
1x HDMI 2.1 FRL
2x USB 3.2 Gen 2 typu A
1x USB 3.2 Gen 2 Typu C s podporou DisplayPort/napájanie
1x Thunderbolt 4 s podporou DisplayPort/napájanie
1x Čítačka kariet (microSD) (UHS-II, 312MB/s)
Čítačka kariet áno
Kamera 1080p Full HD IR kamera pre Windows Hello
Klávesnica Podsvietená klávesnica s RGB (bez numerickej časti)
Čítačka odtlačkov prstov nie
Optická mechanika nie
Wifi Wi-Fi 6E (802.11ax)
Bluetooth v5.3 (verzia sa môže meniť v závislosti od operačného systému)
Batéria
Výkon napájacieho zdroja 240 W
Batéria Li-ion 90 WHr
Ostatné
Rozmery (Š x H x V) 35,5 x 24,6 x 2,11 - 2,29 cm
Hmotnosť 2,3 kg

Obsah balenia:

  • Notebook ASUS
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia

Oficiálne unboxing video

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách