ASUS ROG Zephyrus R9-6900HX, 64 GB, 2 TB,RTX-3080Ti , 16" QHD Plus 16:10, 120 Hz, Win10, čierny

4 569,99 €
4 399,99 €
Cena bez DPH: 3 666,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 465480
ASUS

ASUS ROG Zephyrus R9-6900HX, 64 GB, 2 TB,RTX-3080Ti , 16" QHD Plus 16:10, 120 Hz, Win10, čierny [GX650RX-LO180W]

Parádne delo pre gaming a kreatívnu prácu

Inovatívny notebook s obrovským výkonom pre hráčov a kreatívcov, to je ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650 s druhou obrazovkou ROG ScreenPad Plus s podporou dotyku a stylusu. V jeho veľmi ľahkom kovovom tele sa ukrýva výkon, ktorý znesie porovnanie so špičkovým stolným počítačom. Hrajte a tvorte na profesionálnej úrovni kdekoľvek budete chcieť s notebookom ROG Zephyrus Duo 16 GX650.

O produkte

  • S výkonným procesorom AMD vám nič neunikne
    Mobilné procesory AMD Ryzen radu 6000 vylepšujú vlastnosti radu 5000 a prinášajú ďalšie navýšenie výkonu. Nové Ryzeny 6000 s architektúrou Zen 3+ využívajú pokročilejší 6nm výrobný proces a obsahujú vylepšené grafické jadro s architektúrou RDNA 2. Okrem vyššieho výkonu oceníte aj ďalšie zlepšenie efektivity, čo je pozitívne pre dlhšiu výdrž v prevádzke na batérii. S Ryzenom radu 6000 môžete pracovať rýchlejšie a užívať si zábavu dlhšiu dobu. Využite naplno silu 8 jadier so schopnosťou spracovať až 16 procesov v jednom takte. S taktom až 4.9 GHz je to potretá sila na hranie s vysokou hladinou FPS, pokročilé streamovanie aj náročné požiadavky pri tvorbe obsahu. Spoločne s hernou grafikou GeForce RTX 3080 Ti zvládnu každú náročnú úlohu, poskytnú plynulý herný zážitok a umožnia vám odhaliť vaše skutočné herné schopnosti.

  • Pamäť a úložisko
    Notebook je vybavený veľkorysou operačnou pamäťou 64 GB DDR5 (2x 32 GB, k dispozícii celkom 2 sloty). S takou kapacitou nie je problém využívať náročné aplikácie a multitasking. Rýchly pevný disk 2 TB SSD M.2 PCIe 4.0 NVMe ponúka dostatok kapacity nielen pre systém, hry a aplikácie, ale aj pre multimediálne knižnice.

  • Grafika NVIDIA
    Grafické karty GeForce RTX radu 30 prinášajú špičkový výkon pre hráčov aj tvorcov . Poháňa ich architektúra Ampere – 2. generácia NVIDIA RTX, ktorá prináša nové jadrá RT, jadrá Tensor a multiprocesory pre streamovanie. Poskytuje najrealistickejšiu hru svetiel a tieňov s ray-tracingom so znateľne vyšším výkonom ako rad RTX 20 a špičkové funkcie umelej inteligencie. Ray-tracing v reálnom čase je riešenie pre živé osvetlenie, odrazy a tiene ponúkajúce až filmovú úroveň obrazu v nových hrách. Plynulý Ray-tracing v ultravysokom rozlíšení si môžete vychutnať vďaka prelomovej technológii NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) na renderovanie pomocou umelej inteligencie. Využíva jadier Tensor pre strojové učenie neurónových sietí a tým zvyšuje snímkovú frekvenciu pri zachovaní skvelej kvality obrazu. S Ray-tracingom a DLSS si budete užívať stabilné snímkové frekvencie s fantastickým zobrazením. GeForce RTX rady 30 poskytujú nielen veľmi nízke latencie a extrémne rýchlu odozvu, ale tiež posúvajú možnosti vašej kreativity na novú úroveň vďaka akcelerácii pomocou umelej inteligencie v najlepších kreatívnych aplikáciách. GeForce RTX 3080 Ti patrí na výkonnostný vrchol herných GPU a ponúka vám tie najlepšie herné zážitky s maximálnou

  • Výkonné chladenie
    Vtesnať takýto výkon do tenkého profilu umožnila technológia tepelných trubíc, chladič s vysokým počtom rebier a pokročilá technológia Active Aerodynamic System Plus 2.0 (AAS Plus 2.0), ktorá teraz ponúka o 30% vyšší prietok vzduchu pri nižšej hlučnosti. Táto kombinácia dokáže, aj v takto tenkom prevedení, poskytnúť vynikajúci chladiaci výkon v maximálnej záťaži. Pasta Conductonaut Extreme z tekutého kovu Thermal Grizzly optimalizuje prenos tepla medzi procesorom a chladiacim systémom.

  • Pohlcujúci zvuk
    Notebook je vybavený špičkovými zvukovými technológiami ASUS, ktoré prináša jasnejší, hlasnejší a presnejší zvuk, takže každá akcia znie ako v skutočnosti a vás doslova vtiahnu do diania v hre. S pokročilým systémom šiestich reproduktorov využívajúcich tweeterov a dual force-canceling wooferov , technológií inteligentného zosilňovača a zvukom Dolby Atmos môže byť aj mobilné hranie dokonalým zážitkom vo všetkých smeroch. S týmto systémom získate virtuálny 5.1.2 kanálový surround zvuk. Dokonale čistú online komunikáciu vám zaistí technológia Two-Way AI Noise Cancelation využívajúca umelú inteligenciu na potlačenie šumu.


Kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny 16" 165 Hz Mini LED QHD+ displej z rodiny ROG Nebula HDR je skvelým riešením pre hry aj kreatívnu tvorbu. Vyniká radom špičkových parametrov a technológií: pokrytie farebného priestoru 100% DCI-P3 , jas až 1100 nitov , certifikácia Pantone Valida Pre, Dolby Vision HDR.
  • Vďaka vysokej kapacite batérie 90 Wh vám poskytne solídnu výdrž na hry a zábavu.
  • Rýchle sieťové pripojenia 2.5G Ethernet a 802.11 ax Wi-Fi 6E sú zárukou vysokých prenosových rýchlostí a nízkych latencií.
  • Precízna klávesnica s farebným podsvietením Aura Sync Per-Key RGB , ktoré môžete ľahko prispôsobovať, vrátane zvýraznenia herných zón.
  • Integrované riadiace centrum ROG Armoury Crate vám poskytuje prístup ku všetkým funkciám, ktoré potrebujete . Vyhľadávajte informácie o systéme, vytvárajte klávesové skratky pre v hrách, upravujte nastavenie zvuku alebo vytvárajte záznam s priebehom hry prostredníctvom jediného rozhrania.

Technická špecifikácia
Procesor
Typ procesora AMD Ryzen 9
Generácia procesora Zen 3+ - 6. generácie
Model procesora 6900HX(3.3/4.9GHz 8jadier/16vlákien)
Počet jadier procesora 8
Displej a Grafika
Typ displeja IPS
Povrch displeja Antireflexný
Frekvencia 120 Hz
Rozlíšenie displeja 3840×2160
Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3080Ti - 16GB GDDR6
Uhlopriečka displeja 16"
Pomer strán 16:10
Jas 1 100 cd/m2
Pamäť
Veľkosť operačnej pamäte 64GB DDR5 (2x32GB)
Typ pamäte DDR5 SODIMM (slot)
Kapacita interného úložiska 2 TB
Typ pevného disku SSD
Konektivita
Pripojenie Wi-Fi 6
Bluetooth 5.1
Porty 3 x USB 3.2
1 x USB 3.2 Typ C
1 x HDMI
Ďalšie
Operačný systém Windows 10 Home
Webkamera Áno, 720p
Klávesnica Podsvietená (RGB) bez numerickej časti + Screen Pad
Zvuk 6 reproduktorov
Batéria 4-článková, 90Wh
Zdroj napájania 280W AC adaptér
Hmotnosť 2,6 kg
Rozmery 355 x 243 x 229 mm

Obsah balenia:

  • Asus ROG Zephyrus
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách