ASUS TUF Gaming FX507ZV4-LP037 i7-12700H, 16 GB, 512 GB SSD, 15,6" FHD, non OS, Jaeger Grey

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
1 399,99 €
1 069,99 €
Cena bez DPH: 891,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
127 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
216 €
Predĺžená záruka o 1 rok
87 €
Predĺžená záruka o 2 roky
141 €
Kód produktu: 462385
ASUS

ASUS TUF Gaming FX507ZV4-LP037 i7-12700H, 16 GB, 512 GB SSD, 15,6" FHD, non OS, Jaeger Grey [FX507ZV4-LP037]

Darček - Herná myš ASUS ROG Gladius II Core v cene 27,99 €
ROG Gladius II Core ľahká, ergonomická, káblová optická herná myš so senzorom 6200 dpi, exkluzívnym dizajnom výmenných spínačov od ROG a osvetlením Aura Sync
  • Klasická ergonómia ROG Gladius, s oddelenými ľavými a pravými tlačidlami, odľahčeným dizajnom a odolnými protišmykovými bočnými držadlami s ikonickým ROG logom
  • Optický senzor PAW3327 hernej úrovne s až 6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Exkluzívny dizajn výmenných spínačov od ROG pre zmenu odporu kliknutí a predĺženie životnosti myši
  • Intuitívny softvér ASUS Armoury II pre jednoduché prispôsobenie tlačidiel, nastavenie výkonu a osvetlenia ROG Gladius II Core využíva klasického herného ducha optickej myši Gladius do prístupnej novej podoby so športovými protišmykovými hranami zdobenými reliéfom ikonického loga ROG. Gladius II Core má optický senzor 6200 dpi a nezávislé ľavé a pravé tlačidlo pre presnú odozvu a presné ovládanie. Vďaka ergonómii pre pravú ruku pre maximálne pohodlie a ľahkej konštrukcii šetriacej vaše zápästie, výmenným spínačom a integrovanému osvetleniu Aura Sync je Gladius II Core pripravený pre jednoznačné víťazstvo. Vďaka optickému senzoru PAW3327 hernej úrovne je ROG Gladius II Core dokonalou zbraňou pre vaše víťazstvo a poskytuje citlivosť 200 až 6200 dpi pre výnimočnú presnosť. Sleduje tiež až 220 palcov za sekundu (IPS) pri zrýchlení až 30 g, čo vám umožňuje útočiť a odrážať útoky tak rýchlo, ako je treba pre získanie nadvlády nad herným bojiskom. Taktiež sme optimalizovali interiér Gladius II Core, čo viedlo k vysoko výkonnej hernej myši, ktorá je o 20% ľahšia než pôvodný Gladius. Zjednodušuje každý pohyb, zmierňuje bolesti zápästia a únavu, takže môžete hrať dlhšie. Dizajn exkluzívnych výmenných spínačov ROG umožňuje personalizáciu na úplne novú úroveň tým, že umožňuje jednoduchú výmenu spínačov myši. To znamená, že máte možnosť nainštalovať spínač požadovanej sily a spätnej väzby a môžete vymeniť opotrebované alebo zlomené spínače a predĺžiť tak životnosť myši. ROG Gladius II Core prináša najvyšší herný komfort, víťazstvo za víťazstvom, hru za hrou. Jej obrysy a ďalšie konštrukčné detaily, ako sú textúrované bočné panely, boli vyvinuté s využitím dômyselných skúšok. Výsledkom je herná myš, ktorá sa pohodlne vojde do pravej ruky a je optimalizovaná najmä pre štýly úchopov typu palm, claw a fingertip. S osvetlením ASUS Aura Sync RGB posuňte svoj herný štýl o úroveň vyššie. Naplno prispôsobte svoju myš pomocou nekonečného spektra farieb a radu dynamických svetelných efektov. Celé osvetlenie môžete synchronizovať s neustále rastúcim portfóliom hardvéru, ktorý podporuje systém Aura Sync, a môžete si tak vytvárať skutočne personalizované herné prostredie. ASUS Armory II je vylepšený obslužný program pre konfiguráciu periférií, ktorý ponúka rozsiahle ovládacie prvky. Intuitívne používateľské rozhranie vám umožní jednoducho vyladiť ROG Gladius II Core presne podľa vašich predstáv a vašej hry - upravte nastavenie výkonu a kalibráciu povrchu, programujte a mapujte tlačidlá, prispôsobte svetelné efekty a ďalšie. Môžete dokonca sledovať hardvérové štatistiky behom hrania pre analýzu dát. Technická špecifikácia:

  • Optický senzor 200-6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie
  • Konektivita USB 2.0
  • Senzor PMW 3327
  • Maximálna rýchlosť 220 IPS
  • Maximálna akcelerácia: 30G
  • USB report rate: 1000Hz
  • 6 programovateľných tlačidiel
  • Podporovaný OS: Windown 10
  • Rozmery a hmotnosť: 126 x 67 x 45mm / 92,5g
  • Zobraziť celý popis darčeka

    ÚPLNE NOVÝ DIZAJN

    Šasi modelov TUF Gaming pre rok 2022 prešlo redizajnom a je o 4,5 % menšie než minuloročné modely. Upravené bolo tiež logo TUF, ktoré má ako reliéfnu, tak laserom gravírovanú verziu. Napriek zmenšeniu celkových rozmerov je v úplne novom modeli TUF Gaming F15 pre rok 2022 aj tentoraz veľký touchpad s akcentmi inšpirovanými anime a štvorsmernými indikátormi.

    PRIPRAVENÝ NA VŠETKO

    Notebook TUF Gaming F15 je pripravený vrhnúť sa priamo do akcie. S operačným systémom Windows 11, procesorom Intel Core i7-12700H a až 16 GB neuveriteľne rýchlej DDR4 pamäti RAM zvládnete streamovanie aj multitasking s úplnou ľahkosťou. Využite plný herný výkon grafiky NVIDIA GeForce RTX 4060 pre notebooky.

    O produkte

    • ÚCHVATNÁ GRAFIKA
      Herná grafika je hodvábne hladká vďaka najnovšiemu GPU pre notebook GeForce RTX™ 3070, ktorý spoľahlivo poskytuje vysoké obnovovacie frekvencie v mnohých moderných hrách dokonca aj pri 1440p. Vďaka technológii poháňanej AI, ako je DLSS, budú podporované tituly bežať pri ešte vyšších FPS pre ultra plynulý pohyb.

    • ZÍSKAJTE VIAC
      Moderné herné notebooky používajú výkonné, dedikované grafické čipy pre vysoký výkon – ale väčšina z nich smeruje tieto snímky cez integrovanú grafiku CPU predtým, než sa dostane na displej. To ponúka lepšiu výdrž batérie, ale bráni tomu, aby váš GPU podával absolútne najlepší výkon. Takže prinášame prepínač MUX do všetkých notebookov 2022 TUF. Pri konkurenčných hrách môžete prepnúť do režimu priameho GPU, ktorý zníži latenciu a zvýši výkon v priemere o 5 – 10 %.

    • ARC FLOW FANS
      Tenké šasi ponecháva malý priestor na chladenie, preto sme vylepšili každý aspekt ventilátorov Arc Flow™. Každá z nich obsahuje 84 lopatiek, ktoré sa líšia v hrúbke od základne po špičku, aby sa maximalizovalo prúdenie vzduchu, a lopatky sú pokryté špeciálnym vzorom aerodynamických vĺn, ktorý minimalizuje turbulencie a hluk. Stabilný, rovnomerne regulovaný prietok vzduchu zaisťuje väčšiu spoľahlivosť v priebehu času. Ventilátory sú vyrobené zo špeciálneho polyméru z tekutých kryštálov, ktorý je dostatočne silný na to, aby sa točil pri vysokých otáčkach aj pri ultratenkých veľkostiach, čo umožňuje našu najvyššiu hustotu lopatiek a zlepšuje prúdenie vzduchu až o 13 %.

    • INTELIGENTNÝ SYSTÉM CHLADENIA
      Technológia chladenia kombinuje patentovaný samočistiaci systém, ktorý zabraňuje zaneseniu tepelných rebier, s prispôsobiteľnou funkciou ventilátora pre perfektnú rovnováhu medzi výkonom ventilátora a hladinou hluku. Systém chladenia využíva viac tepelných trubíc a výkonné ventilátory, ktoré odvádzajú teplo z hlavných komponentov. Maximálna účinnosť chladenia dodáva notebooku stabilitu potrebnú na intenzívne herné využitie. Rôzne prevádzkové režimy vyrovnávajú výkon a úroveň hluku pre konkrétnu úlohu.

    • ODOLNOSŤ VOJENSKÉHO ŠTANDARDU
      Aby tieto notebooky získali označenie TUF Gaming, musia úspešne obstáť v náročných testoch vojenského štandardu MIL-STD-810H. Testované zariadenia sú vystavené pádom, vibráciám, vlhkosti a extrémnym teplotám, aby bola zabezpečená ich spoľahlivosť. Notebook F15 je spoľahlivý aj v tých najnáročnejších podmienkach a je viac než schopný odolať náhodným nárazom aj pádom, ktoré prináša každodenný život.

    • SVET NA DOSAH RUKY
      Vyrazte do boja s klávesnicou v štýle desktopu optimalizovanou pre hranie hier. Jednotné RGB podsvietenie vám umožní vyjadriť vlastný jedinečný štýl, zatiaľ čo zvýraznené klávesy WASD vám poskytnú vizuálnu pomôcku pre príkazy pohybu pri hraní. Technológia Overstroke spúšťa vyššie stlačenie každého klávesu pre rýchlejšiu odozvu a jednoduché ovládanie. V pravom TUF zariadení je každý kláves dostatočne odolný, aby vydržal viac než 20 miliónov stlačení, čo zaručuje vynikajúcu dlhodobú spoľahlivosť a presnosť. O 26 % väčší touchpad sa zase postará o to, aby ste mali vždy všetko pod kontrolou.

    • POČUJTE VŠETKO
      Dva reproduktory s technológiou Dolby Atmos zabezpečujú vysoko verné podanie zvuku. Technológia Hi-Res Audio sprostredkuje hudbu tak, ako ju umelec zamýšľal vyslať do slúchadiel. Obojsmerné potlačenie šumu pomocou umelej inteligencie umožní, aby prichádzajúca a odchádzajúca komunikácia nebola rušená hlukom z okolia, a vy ste sa tak mohli naplno sústrediť na aktuálnu činnosť.

    • ULTIMÁTNE VELITEĽSKÉ CENTRUM
      Softvér Armoury Crate zjednocuje ovládanie systému a osvetlenia, aby ste mali základné nastavenia na dosah ruky v jedinom nástroji. Jeho rozsiahle možnosti prispôsobenia umožňujú personalizovať estetické efekty, vyladiť herné profily a upraviť nastavenie zvuku podľa vašich preferencií. Pomocou profilov scenárov môžete definovať a prispôsobovať predvoľby, ktoré automaticky upravia výkon a ďalšie nastavenia pri spustení obľúbených aplikácií a hier. Prevezmite úplnú kontrolu nad svojím zážitkom a vytvorte si ho úplne podľa svojich predstáv.



    Technická špecifikácia
    Procesor: Intel Core i7-12700H Processor 2.3 GHz (24M Cache, up to 4.7 GHz, 14 cores: 6 P-cores and 8 E-cores)
    Grafika:NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 Laptop GPU
    Disk: 512 GB M.2 PCIe/NVMe
    Pamäť RAM: 16 GB (8GB DDR4-3200 SO-DIMM *2)
    Displej: 15,6" IPS 1920 x 1080 (FHD) 16:9 144 Hz
    Operačný systém: Bez operačného systému
    Pripojenie
    Bluetooth: Áno, v 5.2
    Wi-Fi: Wi-Fi 6 (802.11ax)
    Porty
    HDMI 2.1: 1 x
    Thunderbolt 4 support DisplayPort:1 x
    USB 3.2 Gen 2 Type-C support DisplayPort / power delivery / G-SYNC:1 x
    USB 3.2 Gen 1 Type-A:2 x
    RJ45 LAN port: 1 x
    3,5 mm Audio Jack: 1 x
    Iné
    Batéria: 4-článková, 90 Wh
    Klávesnica: S numerickou časťou
    Podsvietenie klávesnice: RGB
    Web kamera: 720p HD
    Čítačka odtlačkov prstov: Nie
    Výška:24,9 mm
    Šírka:354 mm
    Hĺbka:251 mm
    Hmotnosť:2,2 kg

    Obsah balenia:

    • Notebook Asus/li>
    • Napájací kábel
    • Dokumentácia


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách