ASUS TUF-RTX4060TI-O8G-GAMING Grafická karta, 8 GB/128-bit GDDR6 HDMI 3xDP

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
615,99 €
509,89 €
Cena bez DPH: 424,91 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 466292
ASUS

ASUS TUF-RTX4060TI-O8G-GAMING Grafická karta, 8 GB/128-bit GDDR6 HDMI 3xDP [90YV0J50-M0NA00]

Spoločnosť ASUS prináša na trh svoju verziu grafickej karty GeForce RTX 4060 Ti v sérii TUF Gaming . Vystavaná na architektúre NVIDIA Ada Lovelace , GeForce RTX 4060 Ti poskytuje vysoký výkon ako pre hranie, tak ďalšie graficky náročné aplikácie. Prináša najnovšiu generáciu Ray Tracing a DLSS 3 pre čo najrealistickejšie a najplynulejšie zážitky. Karta poskytuje 8 GB GDDR6 pamäte s rýchlosťou 18 Gb/s . TUF Gaming pre karty GeForce RTX 4060 Ti prichádza s vylepšeným dizajnom pasívneho chladiča i ventilátorov , aby dokázali ochladiť vysoký výkon novej generácie.

O produkte

  • Kvalita TUF naprieč komponentmi
    TUF Gaming Alliance je spolupráca ASUS a dôveryhodných tvorcov počítačových komponentov, pre zabezpečenie kompatibility so širokou škálou súčiastok, ako PC skrine, napájacie zdroje, CPU chladiče, pamäťové moduly a ďalšie. S ďalšími, pravidelne pridávanými partnermi a komponentmi sa TUF Gaming Alliance stále rozrastá . Ak chcete zaručenú odolnosť, výdrž, stabilitu a kompatibilitu, kúpte si komponenty, periférie a doplnky TUF.

  • Vylepšený dizajn chladenia
    Axial-tech ventilátory prichádzajú v lepšom, väčšom dizajne, ktorý poskytuje až o 21% väčší prietok vzduchu . Umožňujú tak dosiahnutie nižších teplôt, vytvárajú menej hluku a poskytujú vyšší chladiaci výkon. Alternujúci smer otáčania ventilátorov znižuje tvorbu turbulencií a pomáha lepšie odvádzať vzduch chladičom. Vďaka 0 dB režimu sa ventilátory pri nízkej záťaži navyše vôbec netočia. Veľký pasívny chladič využíva teplovodivé rúry , pre efektívny odvod tepla od komponentov karty do rebrenia. Časť zadného krytu je vybavená oknom, pre efektívne prúdenie vzduchu cez kartu.

  • Kovový exoskelet
    Karty TUF Gaming majú kovový horný kryt aj zadnú dosku. Tie zabraňujú ohybu dosky, vylepšujú odvod tepla a karta tým získava skutočne pevný a prémiový dizajn..

  • Prémiová kvalita a spoľahlivosť
    Všetky grafické karty ASUS sú tvorené za pomoci technológie Auto-Extreme. 100% automatizovaného výrobného procesu, ktorý zahŕňa prémiové materiály, aby poskytol ten najvyšší štandard kvality. Technológia Auto-Extreme zaisťuje konzistentnú kvalitu grafickej karty rovnako ako vylepšený výkon a životnosť . Tento proces je tiež šetrný k životnému prostrediu. Znižuje využitie chemikálií a spotreby energie o 50%.

  • Aura Sync
    Pre milovníkov osvetlenia je karta vybavená diskrétnym ARGB prvkom na kryte. Môžete si tak jej vzhľad prispôsobiť vašim predstavám a zjednotiť s ďalšími Aury Sync komponentmi a doplnkami, pre vytváranie prekrásnych synchronizovaných efektov .

  • GPU Tweak III
    ASUS GPU Tweak III je teraz ešte intuitívnejší a bohatší na funkcie, než kedykoľvek predtým. Umožňuje vám upravovať kritické parametre vrátane GPU frekvencií, frekvencie pamäte a napätia s možnosťou monitorovania v reálnom čase , cez prispôsobiteľné rozhranie na obrazovke. Súčasťou je aj pokročilé ovládanie ventilátorov, spolu s celým radom ďalších funkcií, ktoré vám pomôžu z vašej grafickej karty dostať čo najviac.

  • Ray Tracing
    Doprajte si pôžitok zo svetla, ako v reálnom svete s 3. generáciou RT jadier , ktoré sú použité v RTX rade 40 . Preskúmajte neuveriteľne detailné a realistické svety.

  • DLSS 3
    Spoločnosť NVIDIA prichádza s novou verziou grafiky poháňanej umelou inteligenciou - DLSS3. Za použitia 4. generácie Tensor jadier a akcelerátora optického toku vytvára DLSS3 väčšie množstvo , vysoko kvalitných snímok , bez zníženia kvality obrazu a zvýšenia odozvy.

Kľúčové vlastnosti

  • Architektúra NVIDIA Ada Lovelace
  • 3. generácia Ray Tracing jadier
  • 8 GB GDDR6 pamäte
  • 128-bit zbernice
  • ARGB osvetlenie
  • NVIDIA DLSS3
  • Súčasťou držiak karty
  • OC verzia

Technická špecifikácia
Engine NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
Bus standard PCI Express 4.0
OpenGL OpenGL 4.6
Video pamäť 8 GB GDDR6
Hodiny motora OC režim: 2655 MHz
Predvolený režim: 2625 MHz (Boost)
CUDA jadro 4352
Rýchlosť pamäte 18 Gbps
Rozhranie pamäte 128-bit
Rozlíšenie Maximálne digitálne rozlíšenie 7680 x 4320
Rozhranie 1 x Native HDMI 2.1a
3 x Native DisplayPort 1.4a
Podpora HDCP (2.3)
Max Display Support 4
Podpora NVlink/ Crossfire nie
Softvér ASUS GPU Tweak III a ovládač GeForce Game Ready a Studio Driver: stiahnite si všetok softvér zo stránky podpory
Odporúčané PSU 650 W
Napájacie konektory 1 x 8-pin
Sloty 3,12 slot
Aura Sync ARGB
Rozmery 300 x 139 x 62,4 mm
Hmotnosť neuvedené

Obsah balenia:

  • ASUS TUF RTX4060 Ti
  • Kábel adaptéra
  • Držiak grafickej karty
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách