ASUS TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING 12GB/192-bit GDDR6 2xHDMI 3xDP

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
1 099,99 €
1 029,99 €
Cena bez DPH: 858,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 460326
ASUS

ASUS TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING 12GB/192-bit GDDR6 2xHDMI 3xDP [90YV0IJ0-M0NA00]

Spoločnosť ASUS prináša na trh svoju verziu grafickej karty GeForce RTX 4070 Ti v sérii TUF Gaming . Vystavaná na architektúre NVIDIA Ada Lovelace , GeForce RTX 4070 Ti poskytuje vysoký výkon ako pre hranie, tak ďalšie graficky náročné aplikácie. Prináša najnovšiu generáciu Ray Tracing a DLSS 3 pre čo najrealistickejšie a najplynulejšie zážitky. Karta poskytuje 12 GB GDDR6X pamäte s rýchlosťou 21 Gb/s . TUF Gaming pre karty GeForce RTX 4070 Ti prichádza s vylepšeným dizajnom pasívneho chladiča i ventilátorov , aby dokázali ochladiť vysoký výkon novej generácie.

O produkte

  • Kvalita TUF naprieč komponentmi
    TUF Gaming Alliance je spolupráca ASUS a dôveryhodných tvorcov počítačových komponentov, pre zabezpečenie kompatibility so širokou škálou súčiastok , ako PC skrine, napájacie zdroje, CPU chladiče, pamäťové moduly a ďalšie. S ďalšími, pravidelne pridávanými partnermi a komponentmi sa TUF Gaming Alliance stále rozrastá . Ak chcete zaručenú odolnosť, výdrž, stabilitu a kompatibilitu, kúpte si komponenty, periférie a doplnky TUF .

  • Vylepšený dizajn chladenia
    Axial-tech ventilátory prichádzajú v lepšom, väčšom dizajne, ktorý poskytuje až o 21% väčší prietok vzduchu . Umožňujú tak dosiahnutie nižších teplôt, vytvárajú menej hluku a poskytujú vyšší chladiaci výkon. Alternujúci smer otáčania ventilátorov znižuje tvorbu turbulencií a pomáha lepšie odvádzať vzduch chladičom. Vďaka 0 dB režimu sa ventilátory pri nízkej záťaži navyše vôbec netočia. Veľký pasívny chladič využíva teplovodivé rúry , pre efektívny odvod tepla od komponentov karty do rebrenia. Časť zadného krytu je vybavená oknom, pre efektívne prúdenie vzduchu cez kartu .

  • Kovový exoskelet
    Karty TUF Gaming majú kovový horný kryt aj zadnú dosku . Tie zabraňujú ohybu dosky, vylepšujú odvod tepla a karta tým získava skutočne pevný a prémiový dizajn..

  • Prémiová kvalita a spoľahlivosť
    Všetky grafické karty ASUS sú tvorené za pomoci technológie Auto-Extreme . 100% automatizovaného výrobného procesu, ktorý zahŕňa prémiové materiály, aby poskytol ten najvyšší štandard kvality. Technológia Auto-Extreme zaisťuje konzistentnú kvalitu grafickej karty rovnako ako vylepšený výkon a životnosť . Tento proces je tiež šetrný k životnému prostrediu. Znižuje využitie chemikálií a spotreby energie o 50%.

  • Aura Sync
    Pre milovníkov osvetlenia je karta vybavená diskrétnym ARGB prvkom na kryte . Môžete si tak jej vzhľad prispôsobiť vašim predstavám a zjednotiť s ďalšími Aury Sync komponentmi a doplnkami, pre vytváranie prekrásnych synchronizovaných efektov .

  • GPU Tweak III
    ASUS GPU Tweak III je teraz ešte intuitívnejší a bohatší na funkcie, než kedykoľvek predtým. Umožňuje vám upravovať kritické parametre vrátane GPU frekvencií, frekvencie pamäte a napätia s možnosťou monitorovania v reálnom čase , cez prispôsobiteľné rozhranie na obrazovke. Súčasťou je aj pokročilé ovládanie ventilátorov, spolu s celým radom ďalších funkcií, ktoré vám pomôžu z vašej grafickej karty dostať čo najviac.

  • Ray Tracing
    Doprajte si pôžitok zo svetla, ako v reálnom svete s 3. generáciou RT jadier , ktoré sú použité v RTX rade 40 . Preskúmajte neuveriteľne detailné a realistické svety.

  • DLSS 3
    Spoločnosť NVIDIA prichádza s novou verziou grafiky poháňanej umelou inteligenciou - DLSS3 . Za použitia 4. generácie Tensor jadier a akcelerátora optického toku vytvára DLSS3 väčšie množstvo , vysoko kvalitných snímok , bez zníženia kvality obrazu a zvýšenia odozvy.

Kľúčové vlastnosti

  • Poháňané technológiou NVIDIA DLSS3 , ultra efektívnym oblúkom Ada Lovelace a úplným sledovaním lúčov
  • Jadrá Tensor 4. generácie: Až 4-násobný výkon s vykresľovaním DLSS 3 vs. hrubou silou
  • Jadrá RT 3. generácie: Až 2x výkon sledovania lúčov
  • OC režim: 2760 MHz (OC režim)/ 2730 MHz (predvolený režim )
  • Axial-tech ventilátory sa zvýšili o 21 % väčší prietok vzduchu
  • Dvojité guľkové ložiská ventilátora vydržia až dvakrát dlhšie ako bežné konštrukcie
  • Kondenzátory vojenskej kvality s výdržou 20 000 hodín pri 105 °C robia napájaciu koľajnicu GPU odolnejšou
  • Kovový exoskelet pridáva štrukturálnu tuhosť a vetracie otvory na zvýšenie tepelnej spoľahlivosti
  • Auto-Extreme presná automatizovaná výroba pre vyššiu spoľahlivosť

Technická špecifikácia
Engine NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti
Bus standard PCI Express 4.0
OpenGL OpenGL 4.6
Video pamäť 12 GB GDDR6X
Hodiny motora OC režim: 2760 MHz
Predvolený režim: 2730 MHz (Boost clock)
CUDA jadro 7680
Rýchlosť pamäte 21 Gbps
Rozhranie pamäte 192-bit
Rozlíšenie Maximálne digitálne rozlíšenie 7680 x 4320
Rozhranie 2 x Native HDMI 2.1a
3 x Native DisplayPort 1.4a
Podpora HDCP (2.3)
Max Display Support 4
Podpora NVlink/ Crossfire nie
Softvér ASUS GPU Tweak III a ovládač GeForce Game Ready a ovládač Studio: stiahnite si všetok softvér zo stránky podpory
Odporúčané PSU 750 W
Napájacie konektory 1 x 16-pin
Sloty 3,25 slot
Aura Sync ARGB
Rozmery 348,2 x 150 x 72,6 mm
Hmotnosť neuvedené

Obsah balenia:

  • ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti
  • Kábel adaptéra
  • Držiak grafickej karty
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách