ASUS Vivobook Flip 14 TP401MA-BZ475W N5030 4GB 256GB-SSD 14" HD Touch Intel UHD, šedý

499 €
299 €
Cena bez DPH: 249,17 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 444953
ASUS

ASUS Vivobook Flip 14 TP401MA-BZ475W N5030 4GB 256GB-SSD 14" HD Touch Intel UHD, šedý [TP401MA-BZ475W]

Konvertibilný a funkčný

Plne variabilný notebook s možnosťou vyklopenia dotykového displeja až o 360 ° a možnosťou okamžitého pretvorenia notebooku na tablet. Nielen to sa skrýva pod zariadením VivoBook Flip 14 TP401MA od spoločnosti Asus. Je navrhnutý tak, aby bol tenší, ľahší, funkčnejší a intuitívnejší než kedykoľvek predtým a dokázal ponúknuť maximálnu flexibilitu pre použitie kdekoľvek na cestách.

O produkte

  • Tenký a kompaktný
    Krásny dizajn kartáčovaného povrchu bude budiť pozornosť okolia. Notebooky Asus VivoBook Flip 14 TP401MA predstavujú kombináciu štýlu, praktickosti a potrebného výkonu. Tenké prevedenie o sile cca. 15 mm a príjemná hmotnosť cca 1,5 kg sú ideálne na cestovanie. Vďaka 8 mm tenkému rámčeku displeja NanoEdge s pokrytím 74,3 % plochy displeja voči krytu sa podarilo notebook znateľne zmenšiť na porovnateľné rozmery so štandardným 13,3" notebookom. Aj napriek týmto mobilným parametrom je však notebook pripravený pre všetky bežné aplikácie každodenného použitia.

  • Spoľahlivý výkon na cesty
    Za pomoci moderného a úsporného procesora Intel Pentium zvláda notebook z radu TP401MA nielen bežné kancelárske aplikácie, ale zostane im dostatok výkonu aj pre multimediálne nasadenie, prehliadanie internetu a ďalšie vaše požiadavky. Vďaka dlhej výdrži na batériové napájanie si môžete užívať výkon notebooku kdekoľvek budete chcieť.

  • 4 režimy použitia
    Konvertibilné notebooky sú skvelé svojou možnosťou využitia niekoľkými spôsobmi. Robustný a odolný kovový pánt zariadenia VivoBook Flip 14 TP401MA s rozsahom 360 stupňov vám dáva slobodu voľby režimu podľa aktuálnej potreby – notebook, stojan, stan a tablet. Pracujte s režimom notebook, prezerajte, prezentujte a prehrávajte videá v režimoch stojanček a stan, alebo sa bavte v plne preklopenom stave tabliet.

  • Neprekonateľný audiovizuálny zážitok
    Neprekonateľné multimediálne zážitky vám sprostredkuje nielen zvuková technológia SonicMaster, ale aj displej s vysokým rozlíšením, ktorý je samozrejme tiež dotykový. Integrovaná technológia detekcie dotykového ovládania je navyše oveľa pokročilejšia, než u starších notebookov. Samozrejmosťou je schopnosť detekcie viacerých dotykov naraz as tým súvisiaca podpora pre ovládanie moderných operačných systémov za pomoci gest.

  • Voliteľné aktívne pero
    VivoBook Flip 14 môžete doplniť o aktívnu elektronickú ceruzku Asus Pen a plne využiť technológiu Windows Ink. Píšte poznámky, vytvárajte nákresy a návrhy, upravujte fotografie tak ako bežnou ceruzkou. (Asus Pen môže byť súčasťou vybraných konfigurácií).

  • Pracujte a bavte sa celý deň
    S notebookom VivoBook Flip 14 môžete pracovať po celý deň a ešte vám zostane energia na zábavu. Batéria notebooku s kapacitou 39 Wh totiž vydrží celý pracovný deň v závislosti od konfigurácie, aplikácií, nastavení napájania a spôsobu použitia. Pracujte a bavte sa bez nutnosti hľadať často elektrickú zásuvku.

  • Praktický vo všetkých smeroch
    Keďže VivoBook Flip 14 TP401MA patrí medzi exkluzívne zariadenia implementovala do neho spoločnosť ASUS celý rad špičkových technológií. Predovšetkým je notebook vybavený novým konektorom Type-C rozhrania USB. Pohodlné písanie zaistí klávesnica s optimálnym zdvihom, s ktorou vydržíte písať celé hodiny. Touchpad bol navrhnutý tak, aby bol čo najviac intuitívny. A jeho povrch bol optimálne citlivý a presný. Touchpad navyše podporuje viac dotykov súčasne a inteligentné gestá.
TP401MA-BZ475W


Kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny štýl v tenkom tele s hliníkovým krytom displeja
  • Displej NanoEdge s tenkými rámčekmi
  • Dotykový displej a podpora stylusu Asus Pen
  • Vyladený zvuk Asus SonicMaster

Technická špecifikácia
Procesor
Procesor Intel Pentium N5030
Počet jadier 4
Frekvencia procesoru 1,1 GHz
Max frekvencia 3,1 GHz
Operačný systém Windows 11 Home
Displej
Uhlopriečka displeja 14"
Rozlíšenie displeja 1366 x 768 (HD)
Typ displeja lesklý
Typ panelu LCD
Dotykový displej áno
Pamäť
RAM 4 GB
Typ disku SSD
Kapacita pevného disku 256 GB
Grafická karta Intel UHD Graphics
Výbava
Konektory 2 x HDMI (1x micro 1.4; 1x micro 2.0)
1 x USB Typ-C
1 x Analógový audio výstup/vstup
Čítačka kariet áno (2 in1 card reader SD/MMC)
Kamera áno, VGA
Klávesnica Klávesnica bez podsvietenia
Čítačka odtlačkov prstov nie
Optická mechanika nie
Wifi štandard a/b/g/n/ac
Bluetooth v 4.2
Batéria
Batéria 2-článková, 39 Wh
Max výkon napájacieho zdroja 33 W
Ostatné
Rozmery 15 mm x 327 mm x 226 mm
Hmotnosť 1,5 kg

Obsah balenia:

  • Notebook Asus
  • Napájací adaptér
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách