Avatar The Last Airbender: Quest for Balance Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Avatar The Last Airbender: Quest for Balance - PS4Avatar The Last Airbender: Quest for Balance - PS5
49,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 463957
GameMillEN dabing

Avatar The Last Airbender: Quest for Balance [NSW]

O hre

Tím Avatar je späť! Prežite znovu epické udalosti pôvodného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi a v roli samotného Aanga i jeho priateľov ovládnite v tejto akčnej dobrodružnej hre všetky živly, vyskúšajte najunikátnejšie miesta známe zo seriálu, prečítajte si rad prepracovaných environmentálnych hádaniek a zažite najdojemnejšie okamihy Aangovho príbehu. Na cestu môžete vyraziť sami alebo prostredníctvom jedinečného kooperatívneho režimu pre dvoch hráčov tiež spoločne s priateľom.


Kľúčové vlastnosti

  • Vyskúšajte svet Avataru a spracujte územie štyroch národov počas kooperatívneho dobrodružstva pre jedného až dvoch hráčov rozdeleného do osemnástich kapitol.

  • Pridajte svoj osud a prežite celé Aangovo pôvodné dobrodružstvo. Prehrajte si znovu ktorúkoľvek kapitolu, kedykoľvek si budete chcieť pripomenúť svoje obľúbené okamihy zo seriálu.

  • Hrajte za deväť obľúbených postáv, vrátane Aanga, Toph, Sokky a Katary.

  • Odhaľujte záhady a nájdite riešenie prepracovaných hádaniek ovládnutím jedinečných schopností vody, zeme, ohňa a vzduchu. Postupne si vylepšujte svoje zručnosti a naplno rozviňte potenciál skutočného Avatara.

  • V snahe obnoviť rovnováhu sveta bráňte svoju družinu pred silami nepriateľov pomocou spletitých komb založených na ovládnutí jednotlivých živlov.

  • Usmerňujte svoj intelekt cez mix súbojov a jedinečných hádaniek a zničte kľúčových bossov brániacich vám v dokončení vášho poslania.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách