Baldur’s Gate 3 PS5

79,99 €
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 468613
SpikeEN dabing

Baldur’s Gate 3 [PS5]

Hra je dodávaná v obale v japonskom jazyku, samotná hra je v anglickom jazyku (text aj zvuk).
Pre hranie s anglickými titulkami je potrebné nastaviť konzolu do anglického jazyka!

O hre

Od tvorcov Divinity: Original Sin 2 prichádza RPG novej generácie, odohrávajúce sa vo svete Dungeons & Dragons.

Zhromaždite svoju skupinu a vráťte sa do Forgotten Realms v príbehu o spoločenstve a zrade, obetovaní a prežití a vábení absolútnej moci. Prebúdzajú sa vo vás tajomné schopnosti čerpané z parazita zasadeného do vášho mozgu. Odolať a obrátiť temnotu proti sebe? Alebo prijať korupciu a stať sa konečným zlom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyberte si identitu
    Vyberte si z 12 tried a 11 rás z D&D Player's Handbook a vytvorte si vlastnú identitu, alebo hrajte za hrdinu Origin s ručne vytvoreným pozadím. Ktokoľvek sa rozhodnete byť, dobrodružstvo, korisť, bitky a romantika vás bude sprevádzať po cestách cez Forgotten Realms a ešte ďalej. Zažite dobrodružstvo online ako štvorčlenná skupina.

  • Rozsiahly príbeh
    Premieňate sa na monštrum, rastie vaša sila, ktorá vám môže pomôcť prežiť, ale bude za to musieť zaplatiť. Nakoniec môže byť vašou najväčšou silou puto dôvery, ktorú si vo svojej skupine vytvoríte. V konflikte medzi diablami, božstvami a zlovestnými mimozemskými silami budete spoločne určovať osud Forgotten Realms

  • RPG novej generácie
    Baldur’s Gate 3, vytvorený pomocou nového enginu Divinity 4.0, vám dáva bezprecedentnú slobodu pri skúmaní, experimentovaní a interakcii s prosperujúcim svetom plným postáv, nebezpečenstiev a podvodov. Veľkolepý filmový príbeh vám priblíži vaše postavy viac ako kedykoľvek predtým. Od tieňom prekliatych lesov, cez magické jaskyne, až po samotné rozľahlé mesto Baldur’s Gate - vaše činy definujú dobrodružstvo, ale vaše rozhodnutia definujú váš odkaz.

  • Online multiplayer až pre štyroch hráčov
    Hra umožňuje spojiť svoje sily v boji a súčasne útočiť na nepriateľov, alebo rozdeliť svoju skupinu tak, aby každá sledovala svoje vlastné úlohy a programy.




UPOZORNENIE! Táto hra môže obsahovať obsah nevhodný pre všetky vekové kategórie. Obsahuje všeobecný obsah pre dospelých a môže zahŕňať nahotu alebo sexuálny obsah.

Trailer


20%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
1 x
4 star
0 x
3 star
2 x
2 star
0 x
1 star
2 x
2,6 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotilo 5 zákazníkov
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách