Bear and Breakfast Nintendo SWITCH

39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 464450
ArmorEN titulky

Bear and Breakfast [NSW]

O hre

Bear and Breakfast je oddychová manažérska dobrodružná hra, kde hráte za sympatického medveďa, ktorý sa snaží prevádzkovať v lese malý penzión. Hank a jeho kamaráti nájdu opustenú chatku a vďaka násťročnej vynaliezavosti ho premenia na prazvláštnu ubytovňu pre nič netušiacich turistov. Spolu s rozširovaním vášho podniku začnú sa objavovať aj lesné tajomstvá a Hank čoskoro zistí, že odhaľuje hlbšie prepojenia ako má samotná divočina.

Vybudujte a spravujte hotel v lesoch, akurát že ste medveď. Turisti sa valia, váš zmysel pre výzdobu dostáva zabrať a z lesa sa ozývajú divné zvuky.


Kľúčové vlastnosti

  • Budujte a spravujte
    Vybudujte si vlastný penzión a prispôsobte si ho vďaka izbám pre hostí, kúpeľniam, salónom a zábavnému vyžitiu. Každá izba si môžete upraviť jednotlivo od nábytku po ďalšie vybavenie. Voďte ľudí do lesa, aby sa zastavili vo vašom penzióne. Starajte sa o ich spokojnosť, udržujte si povesť, zarábajte peniaze a prilákajte ďalších zákazníkov! Plňte úlohy a príbehové linky a získajte pre svoj penzión nové predmety.

  • Priatelia a tí ostatní
    V príbehovo bohatom svete hry Bear and Breakfast narazíte na desiatky zaujímavých a čudných ľudí ako ste vy. Väčšina z nich bude mať nejaký názor na váš podnik, a ak si vyhradíte trochu času, aby ste ich vypočuli, možno vám pomôžu posunúť váš penzión do nových výšin!

  • Preskúmajte les
    Ale nie každý je tak pomocný alebo vymáhajúci. Ste dosť odvážny medveď, aby ste sa vydali hlboko do lesa a do svojej duše a odhalili tajomstvá, ktoré sa tam ukrývajú?

Fyzická edícia hry obsahuje:

  • 6 prémiových pohľadníc
  • Obojstranná obálka
  • Kód pre digitálne stiahnutie oficiálneho soundtracku

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách