Bezdrôtová herná myš Logitech G705 (Aurora Collection), biela

99,99 €
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 448200
Logitech

Bezdrôtová herná myš Logitech G705 (Aurora Collection), biela [910-006367]

Neváhajte sa zasnívať


Bezdrôtová herná myš G705 z kolekcie Aurora je tvarovaná pre pohodlie a ovládanie so zámerným dizajnom, ktorý zahŕňa aj menšie ruky. Obsahuje bezdrôtové LIGHTSPEED na hernej úrovni, LIGHTSYNC RGB a pokročilú hernú technológiu.


  • Perfektne zapadne

    Bezdrôtová herná myš G705 z kolekcie Aurora je dizajnovaná pre menšie ruky, tvarovaná pre pohodlie a plne vybavená pre váš doteraz najlepší herný zážitok. Jemná estetika splní vaše gamerské sny.

  • Dokonalá hra po celý deň

    G705 je zámerne navrhnutá tak, aby vyhovela aj tým, ktorí majú menšie ruky. Kompaktný tvar, tvarovaná opierka palca a kĺzavé nohy poskytujú pohodlnú hru po celé hodiny. Táto myš skrátka pozná trvalú silu perfektných tvarov.

  • Kompaktná a ultraľahká

    Všetko máte pod kontrolou vďaka hernému senzoru, flexibilite bezdrôtového alebo káblového prehrávania a ľahko dostupnému cyklickému tlačidlu DPI. Všetko váži len 85 gramov. Táto ultraľahká myš je navrhnutá pre pohodlie a presnosť.

  • Play & Go

    Máte miesta, ktoré chete navštíviť, ľudí, ktorých stretnúť, svety, ktoré treba preskúmať? S bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED a Bluetooth na hernej úrovni môžete svoj výdobytok vziať do ďalekých krajín alebo k blízkym priateľom. Pripojte G705 k prijímaču bezdrôtovej hernej klávesnice G715 súčasne s jedným prijímačom USB a pripravte si dokonalý priestor na hranie. Utečte kamkoľvek a odkiaľkoľvek s USB-C nabíjateľnou batériou a jej až 40-hodinovou výdržou so zapnutým podsvietením.

  • Všetko pod palcom

    Vďaka trom éterickým RGB zónam, ktoré sa prelínajú, môžete predviesť svoj štýl hneď po vybalení. K dispozícii sú predinštalované štyri pohlcujúce animácie Play Mood - typické podsvietenie pre kolekciu Aurora. Svoj RGB si môžete prispôsobiť aj pomocou G HUB, aby lepšie vystihol vašu náladu, vkus, alebo definíciu vášho herného JA. G705 je vybavená 6 programovateľnými tlačidlami vrátane dvoch tlačidiel pre palec a tlačidla na zmenu DPI.




  • Synchronizujte si herný priestor

    Vytvorte si vysnený priestor s kolekciou Aurora. Zoznámte sa s vybavením, ktoré spolu ladí najlepšie a je navrhnuté zámerne pre pohodlie, štýl a herný výkon. Využite kompletné a bezproblémové nastavenie, ktoré zdieľa rovnakú estetiku v štýle ľahučkého sna – vrátane synchronizovaného RGB podsvietenia. Spárujte hernú myš s podložkou, opierkou zápästia, klávesnicou, či slúchadlami.


Technická špecifikácia
Rozmery: 39,4 x 68,1 x 105,8 mm
Hmotnosť bez kábla: 85 g
Napájanie: Integrovaná batéria
Výdrž batérie: 40 hodín
Nabíjanie: USB-C
Rozlíšenie pohybu: 100 – 8 200 dpi
Počet tlačidiel: 6
Počet programovateľných tlačidiel: 6
Podsvietenie: LIGHTSYNC RGB (tri zóny)
Pripojenie: Bluetooth
Kompatibilita: PC a Mac
Zariadenia s podporou Bluetooth s audio pripojením
Windows 10 alebo novší
mac
OS 10.15 alebo novší
iPadOS 13.4 alebo novší
iOS 14 alebo novší

Obsah balenia:

  • Myš
  • Bezdrôtový prijímač LIGHTSPEED
  • Nástavec
  • Dátový/nabíjací kábel
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách