Bezdrôtová myš Logitech MX Master 3S pre Business, grafit

125,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 462580
Logitech

Bezdrôtová myš Logitech MX Master 3S pre Business, grafit [910-006582]

Tichá a výkonná

Zoznámte sa s MX Master 3S - ikonickou myšou, ktorá bola vylepšená. Vnímajte každý okamih pri práci s ešte väčšou presnosťou, hmatovou odozvou a výkonom vďaka tichému klikaniu a snímaču 8000 DPI. Funkcia tichého kliknutia poskytuje uspokojivú, jemnú hmatovú odozvu, pričom hluk kliknutia je znížený o 90 %. K tomu pridajte pozoruhodne tiché elektromagnetické rolovacie koliesko MagSpeed pre vysoký výkon bez rušivých vplyvov.

Kľúčové vlastnosti

  • Stavitelia budúcnosti
    Séria MX je ideálna pre potreby špecializovaných pracovných postupov, ako je kódovanie a kreatívna práca. Produkty radu MX sú vyrobené tak, aby vydržali; sú vyrobené z pevných, kvalitných materiálov a sú navrhnuté tak, aby vzbudzovali dôveru a zaostrovali na prácu.
  • Zážitok MX série
    Vychádzajúc z desaťročí praktických a vedeckých odborných znalostí v oblasti ľudskej interakcie sme vytvorili sériu MX, ktorá poskytuje intuitívne zážitky, ktoré sú návykové a zvyšujú výkon a pohodu.
  • Kompatibilita viacerých zariadení
    Všetky produkty MX for Business fungujú s poprednými podnikovými operačnými systémami a podnikovými aplikáciami – na stolných počítačoch, notebookoch, tabletoch a smartfónoch. Vďaka tomu je globálne nasadenie bezproblémové a znižuje sa zapojenie IT help desk.
  • Vyššia produktivita s Logi Options+
    Urobte viac s myšami Logitech. Aplikácia Logi Options+ umožňuje používateľom bez námahy prevziať kontrolu nad ich pracovným postupom, ktorý je navrhnutý tak, aby zmenil spôsob, akým pracujú. S Options+ môžu používatelia pracovať naprieč zariadeniami a operačnými systémami pomocou Flow, nastaviť rýchlosť sledovania, prispôsobiť jednotlivé tlačidlá a použiť preddefinované prispôsobenia špecifické pre aplikáciu a inteligentné akcie na optimalizáciu takmer každého aspektu ich pracovného toku.
  • Rýchlejšie a presnejšie
    Výnimočne jemná presnosť sledovania a ovládanie na veľkých monitoroch s vysokým rozlíšením. Dokonca aj stopy na skle. Jednoducho prepínajte zo 4000 DPI na 8000 DPI pomocou Logi Options+. Pozoruhodné posúvanie rýchlosťou 1 000 riadkov za sekundu s dômyselným kolieskom MagSpeed.
  • Technológia Quiet Click
    Technológia Quiet Click od Logitechu eliminuje 90 % rušivého hluku kliknutia myšou a poskytuje tichšie a sústredenejšie pracovné prostredie pre každého.
  • Bezdrôtové pripojenie Logi Bolt
    Technológia Logi Bolt, navrhnutá tak, aby zvládla IT výzvy, je plne šifrovaná a kompatibilná s FIPS, keď je spárovaná s priloženým USB prijímačom Logi Bolt. Poskytuje kompatibilitu medzi platformami a bezpečné, spoľahlivé pripojenia – dokonca aj v preťažených bezdrôtových prostrediach.
  • Prispôsobiteľnosť
    Nároční používatelia si môžu prispôsobiť tlačidlá MX Master 3S for Business a zjednodušiť tak opakujúce sa úlohy pomocou Logi Options. Bez toho nebudú vedieť, ako kedy fungovali. Navyše sa dodáva hneď po vybalení s preddefinovanými ovládacími profilmi pre obľúbené podnikové aplikácie.

Technická špecifikácia
Kategória Bezdrôtová myš
Tvar pravoruký
Rozhranie Bluetooth 5.0
USB prijímač Logi Bolt
Dosah pripojenia 10 m
Senzor Laser Darkfield s vysokou presnosťou
Presnosť 200 - 8000 DPI
Nastaviteľnosť DPI V úrovniach po 50 DPI
Počet tlačidiel 7
Počet prispôsobiteľných tlačidiel 7
Tlačidlo Easy-Switch áno
Rolovacie koliesko Áno, so smart-shiftom
Koliesko pri palci Áno
Tlačidlo gesta Áno
Napájacie zdroje USB-C kábel, dobíjacia batéria Li-Po (500 mAh)
Voliteľný softvér Logi Options+
Podporované operačné systémy Windows 10, 11 alebo novší
macOS 11 alebo novší
Linux
ChromeOS
iPadOS 14 alebo novší
Android 9.0 alebo novší
Navrhnuté pre notebooky Intel Evo
Požiadavky na systém Voľný port USB-A
Windows 10, 11 alebo novší
macOS 11 alebo novší
Linux
ChromeOS
Rozmery 124,9 x 84,3 x 51 mm
Hmotnosť 141 g

Obsah predajného balenia

  • Myš MX Master 3S pre firmy
  • Nabíjací kábel USB-C
  • Logi Bolt USB prijímač (USB typ A)
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách