Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 910

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
299 €
Cena bez DPH: 249,17 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 453345
JBL

Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 910 [QUANTUM910BLK]

Zvuk predstavuje prežitie

Sú tie hlasy za vami? Kroky naľavo od vás? Počuť, čo sa deje okolo, je zásadné. Ale skutočne pohlcujúce zvuk, ktorý vám dáva výhodu, predtým vyžadoval slúchadlá s káblovým pripojením. To už neplatí. Slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless prináša precízny duálny priestorový zvuk vo vysokom rozlíšení s integrovaným sledovaním pohybu hlavy, aby ste boli vždy v centre akcie. Bezdrôtové pripojenie s nízkou latenciou znamená nulové oneskorenie, keď komunikujete s tímom, a aktívne potlačenie hluku (ANC) vám umožní hrať bez vyrušenia aj na najhlučnejších miestach. Slúchadlá Quantum 910 Wireless prináša výdrž batérie až 39 hodín a navyše ich môžete počas vašich herných maratónov používať a nabíjať zároveň. A vďaka bezkonkurenčnému ergonomickému pohodliu slúchadiel si buďte istí, že herné maratóny zažijete. Odstrihnite sa od káblov a hrajte po svojom.

quantum-910


O produkte

  • Funkcia sledovania pohybu hlavy
    JBL QuantumSPHERE 360 poháňaný softvérom JBL QuantumENGINE, je k dispozícii cez USB hardvérový kľúč / adaptér a prináša vám 3D audio umiestnenie na profesionálnej úrovni na vašom PC. Vlastná kalibrácia algoritmu JBL s integrovaným senzorom sledovaním pohybu hlavy a priloženým mikrofónom je vytvorená exkluzívne pre JBL Quantum 910 Wireless. Pri hre na PC tak hráči získavajú presné polohovanie zvuku novej generácie a pevnú, nezávislú zvukovú scénu, ktoré zlepšujú prirodzené inštinkty. JBL QuantumENGINE je tiež vybavený DTS Headphone X: v2.0.

  • Získajte výhodu oproti konkurencii
    Užite si JBL QuantumSPATIAL 360 pri hraní na konzolách cez USB-C hardvérový kľúč/adaptér bez prechodu cez softvér JBL QuantumENGINE. Integrovaná technológia sledovania pohybu hlavy vám prináša väčšiu presnosť a akustickú prítomnosť, ktoré potrebujete, aby ste zvíťazili.

  • Buďte v centre hry
    Od najtichších krokov po najhlasnejšie explózie – JBL QuantumSOUND signature premení každú scénu na epickú a zvýši konkurencieschopnosť každého hráča. 50mm neodymové meniče s Hi-Res certifikáciou prináša pohlcujúcu zvukovú krivku vyladenú zvukovými špecialistami JBL a špecificky navrhnutú pre herné účely. Náš charakteristický zvuk vytvára realistické zvukové prostredie pre konkurenčnú výhodu v akejkoľvek bitke.

  • Bezdrôtový systém s nízkou latenciou
    Rozdiel medzi zotrvaním v hre a nutnosťou začať od začiatku môže byť zlomok sekundy. A preto sú slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless vybavené 2,4 GHz pripojením, vďaka ktorému budete vždy pripojení s nulovým oneskorením.

  • Aktívne potlačenie hluku na herné účely
    Aktívne potlačenie hluku slúchadiel JBL Quantum 910 Wireless je špeciálne vyladené pre herné prostredie a eliminuje nežiaduce zvuky okolo, aby ste sa mohli plne sústrediť na svoju misiu bez akéhokoľvek vyrušenia.

  • Hrajte a nabíjajte zároveň
    Hrajte po celý deň aj noc s 39-hodinovou výdržou batérie, ktorú môžete navyše nabíjať aj počas hrania, pomocou dodávaného USB nabíjacieho kábla. Na rozdiel od niektorých spoluhráčov, JBL Quantum 910 Wireless nikdy nevypustí žiadnu hru - a nikdy vás nesklamú. Hardvérový kľúčje dodávaný s konektorom USB-C na USB-A.

  • Duálna bezdrôtová komunikácia
    Slúchadlá Quantum 910 Wireless vám umožňujú komunikáciu z dvoch zdrojov súčasne: zatiaľ čo prostredníctvom hardvérového kľúča ste pripojení k hre, Bluetooth vám umožní rozprávať sa s priateľmi alebo počúvať hudbu.

  • Ovládač herného zvuku/chatu pre Discord
    Vďaka samostatným zvukovým kartám vám ovládač certifikovaný pre Discord umožňuje dokonale si prispôsobiť vyváženie herného zvuku a chatu vo vašich slúchadlách bez toho, aby ste museli prerušiť hernú akciu. Technológia slúchadiel Quantum 910 Wireless navyše umožňuje komunikáciu z dvoch zdrojov súčasne: zatiaľ čo prostredníctvom hardvérového kľúča ste pripojení k hre, Bluetooth vám umožní hovoriť s vašim tímom.

  • Mikrofón s funkciou stlmenia
    Technológia potlačenia ozveny a hluku zaistí, aby vás váš tím počul jasne a čisto. A keď sa potrebujete sústrediť, stačí vyklopiť jednosmerný mikrofón pre okamžité rádiové ticho.

  • Odolný a pohodlný dizajn
    Ľahký a odolný hlavový pás a náušníky z pamäťovej peny potiahnuté kvalitnou kožou sú navrhnuté pre úplný komfort, bez ohľadu na to, ako dlho budete hrať.

  • Kompatibilné s rôznymi platformami
    Slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless sú prostredníctvom 2,4 GHz bezdrôtového pripojenia kompatibilné s PC, PS (PS5 a PS4) a Nintendo Switch a prostredníctvom Bluetooth 5.2 s Bluetooth kompatibilnými zariadeniami. Pomocou 3,5 mm audio konektor sú kompatibilné s PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, mobilnými zariadeniami, Mac a VR. Funkcie poháňané softvérom JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, nastavenie mikrofónu atď.) sú dostupné iba na PC. Kompletné informácie ku kompatibilite nájdete v Sprievodcovi pripojením.
quantum-910


Technická špecifikácia
Veľkosť meničov 50 mm
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Frekvenčná odozva mikrofónu 100 Hz – 8 kHz
Max vstupný výkon 30 mW
Citlivosť 111 dB SPL @1 kHz/1 mW
Max SPL 93 dB
Citlivosť mikrofónu -38 dBV @1 kHz/Pa
Impedancia 32 Ohm
Výkon 2,4 G bezdrôtového vysielača <13 dBm
Prenosová frekvencia 2,4G bezdrôtového vysielača 2402 MHz – 2480 MHz
Bluetooth v 5.2
Výkon Bluetooth prenosu <13 dBm
Bluetooth frekvencia 2402 GHz – 2480 GHz
Verzia Bluetooth profilu A2DP 1.3, HFP 1.8
Batéria Li-ion batéria (3,7 V/1300 mAh)
Napájanie 5 V / 2 A
Čas nabíjania 3,5 hodiny
Čas prehrávania hudby 39 hodín s vypnutým RGB svetlom
Mikrofón smerový
Hmotnosť 420 g

Obsah balenia:

  • Slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless
  • Kalibračný mikrofón
  • USB nabíjací kábel
  • 3,5 mm audio kábel
  • USB bezdrôtový hardvérový kľúč
  • Redukcia USB-C na USB-A
  • Ochranná pena na mikrofón
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách