JBL Tune Flex bezdrôtové slúchadlá, ghost black

Cena s DPH
99 €
Cena bez DPH: 82,50 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450288
JBL

JBL Tune Flex bezdrôtové slúchadlá, ghost black [JBLTFLEXGBLK]

Všetko, čo cítite, je hudba.

Vďaka slúchadlám JBL Tune Flex zažijete v priebehu dňa jednu skladbu za druhou. Skutočné bezdrôtové slúchadlá vám poskytnú 32 hodín výnimočného zvuku JBL Pure Bass Sound, zatiaľ čo ergonomický a vodeodolný dizajn vám poskytne celodenné pohodlie za každého počasia. Jednoduchý dotyk vám umožní spravovať a užívať si perfektné hovory kdekoľvek, bez okolitých zvukov. A vďaka technológii Active Noise Canceling a Smart Ambient si vyberiete, či chcete vypustiť celý svet vôkol vás alebo sa zapojiť do diania. Otvorený tenký dizajn zaisťuje pohodlie po celý deň a prirodzené vnímanie zvuku. Najlepšie zo všetkého je, že aplikácia JBL Headphones vám umožní prispôsobiť si celý zážitok z počúvania. Zostaňte v spojení so svojím svetom, podľa seba.

O produkte

  • Zvuk JBL Pure Bass Sound
    Šikovne navrhnuté 12 mm meniče vylepšené o bodový faktor dodávajú čistý basový zvuk JBL, takže budete cítiť každý pulzujúci úder.

  • Aktívne potlačenie hluku s funkciou Smart Ambient
    Počúvajte viac toho čo chcete, menej toho čo nechcete. Technológia aktívneho potlačenia hluku s 2 mikrofónmi vám umožní minimalizovať rušenie zvuku. S funkciou Ambient Aware sa môžete kedykoľvek naladiť na svoje okolie, aby ste sa cítili bezpečnejšie, keď ste mimo sveta, zatiaľ čo funkcia TalkThru vám umožní zastaviť sa na krátkom rozhovore bez toho, aby ste si museli slúchadlá zložiť.

  • 4 mikrofóny pre perfektné hovory
    Užite si bezproblémové a hands-free telefonické hovory v stereo zvuku. Tune Flex sú vybavené 4 mikrofónmi, takže budete vždy počuť s dokonalou čistotou. Nikdy neváhajte znova prijať alebo uskutočniť telefonický hovor. A s funkciou VoiceAware si môžete vybrať, koľko svojho vlastného hlasu budete počuť, a to ovládaním množstva mikrofónového vstupu smerovaného späť do vašich slúchadiel.

  • Výdrž batérie až 32 hodín
    Nikdy nepremeškajte silu zvuku s 32 (8+24) hodinovou výdržou batérie alebo 6 hodinami, plus 18 hodinami v prípade, keď je aktivované potlačenie hluku. Potrebujete zosilniť? Rýchlym nabíjaním v trvaní iba desať minút získate 2 hodiny prehrávania.

  • Odolné voči vode a potu
    Nenechajte sa odradiť zlým počasím. Vďaka odolnosti voči vode triedy IPX4 a odolnosti voči potu nie je také cvičenie ani lejak, ktorý by slúchadlá Tune Flex nezvládli.

  • Celodenné napasovanie a pohodlie
    Nikdy nezostaňte bez hudby. Tenký otvorený dizajn zaisťuje pohodlie bez tlaku a s prirodzeným vnímaním zvuku. Dodatočné tesniace nástavce v 3 veľkostiach spolu s režimom tesniacich ušných nástavcov v aplikácii vám umožňujú vytvoriť tesnenie proti hluku z okolitého prostredia bez toho, aby ste ohrozili ľahký a elegantný dizajn týchto slúchadiel.

  • Aplikácia JBL Headphones
    Aplikácia JBL Headphones vám umožní vychutnať si hudbu podľa seba. Prispôsobte si zážitok z počúvania a gestá dotykového ovládania, nájdite slúchadlá, ovládajte okolitý hluk a režimy Smart Audio & Video. Stiahnite si aplikáciu bezplatne a zistite, čo ešte môžete urobiť.

Technická špecifikácia
Veľkosť meniča 12 mm dynamický menič
Napájanie 5 V / 1 A
Hmotnosť Slúchadlá 4,8 g/ks (9,6 g kombinácia)
Nabíjacie púzdro 38,6 g
Rozmery Slúchadlá 34,9 x 20,5 x 20,2 mm
Nabíjacie púzdro 47,0 x 51,5 x 29,3 mm
Batéria Slúchadlá Lítium-iónová polymérová (55 mAh/3,85 V)
Nabíjacie púzdro Lítium-iónová polymérová (570 mAh/3,85 V)
Čas nabíjania 2 hodiny od úplného vybitia
Čas hovoru 4,5 hodiny
Čas prehrávania 8 hodín so zapnutou funkciou Bluetooth a vypnutou funkciou ANC
6 hodín so zapnutou funkciou BT a ANC
Frekvenčná odozva 20 Hz – 20 kHz
Impedancia 16 Ohm
Citlivosť 110 dB SPL@1 kHz
Max SPL 95 dB
Citlivosť mikrofónu -38 dBV/Pa@1 kHz
Bluetooth 5.2
Frekvencia Bluetooth 2,4 GHz – 2,4835 GHz
Výkon Bluetooth <11 dBm
Max teplota 45 °C
Ochrana IPX4

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá JBL
  • Nabíjacie púzdro
  • Nabíjací kábel typu USB-C
  • 3 veľkosti náušníkov
  • Otvorený nástavec do uší
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách