Bezdrôtové slúchadlá Sony WF-1000XM5 s potlačením okolitého hluku, čierne

299 €
254,99 €
Cena bez DPH: 212,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 475160
SONY

Bezdrôtové slúchadlá Sony WF-1000XM5 s potlačením okolitého hluku, čierne [WF-1000XM5]

Špičkový zvuk v malom balení

Minimalistické TWS slúchadlá Sony WF-1000XM5 ohromia špičkovou reprodukciou a kvalitným potlačením okolitého hluku. Čistý zvuk, ktorého kvalitu zvyšuje technológia DSEE Extreme a dva integrované procesory, funkcia sledovania polohy hlavy pre dokonalý 3D zvuk, ergonomický dizajn či dlhá výdrž batérie sú len zlomok z toho, čo slúchadlá ponúkajú.

sony


O produkte

  • Vysoká kvalita zvuku
    Kompresia zvukových stôp často uberie na kvalite predovšetkým vysokých frekvencií. Technológia Digital Sound Enhancement Engine Extreme (DSEE Extreme) preto opravuje tieto straty a zvyšuje tým kvalitu zvuku. Vďaka podpore High-Resolution Audio a High-Resolution Audio Wireless prostredníctvom technológie LDAC, ktorá prenáša až trojnásobok dát oproti tradičnému Bluetooth môžete v slúchadlách počuť omnoho viac detailov. Slúchadlá tak prinášajú neuveriteľný zážitok z počúvania nech ste kdekoľvek a vy sa môžete spoľahnúť, že skladby, ktoré počúvate majú kvalitu o niečo bližšie k originálnej nahrávke. Vaše osobné preferencie si ľahko upravíte a nastavíte v aplikácii Sony Headphones Connect, ktorá ponúka prekvapivo širokú paletu možností. V ponuke je napríklad aj 3D zvuk za pomoci technológie sledovania polohy vašej hlavy - zvuk sa tak bude "hýbať" podľa vášho natočenia k zdroju, čo oceníte predovšetkým pri pozeraní TV a videí.

  • Hardware pre najlepší zážitok z počúvania
    Špeciálne navrhnutá budiaca jednotka Dynamic Driver X zabezpečuje široký rozsah frekvencií a tým bohatšiu a detailnejšiu reprodukciu. Kombinácia materiálov bola navrhnutá tak, aby minimalizovala skreslenie. Dva procesory - V2 a QN2e určený pre potlačenie okolitého hluku spracovávajú zvuk vo vysokej kvalite, výsledkom čoho je krištáľovo čistý zvuk.

  • Špičkové potlačenie okolitého hluku
    Objavte silu čistého posluchu s potlačením okolitého hluku, ktoré sa v reálnom čase dokáže prispôsobiť vášmu okoliu. Za vysokú kvalitu je zodpovedných niekoľko komponentov: okolitý hluk je monitorovaný zostavou mikrofónov a následne spracovaný párom procesorov. Tie vyhodnotia ideálnu úroveň potlačenia okolitého hluku a následne budiaca jednotka z vysokokvalitných materiálov produkuje rušiace vlny. Tvar slúchadiel je naviac detailne vyladený aby presne uzavrel zvukový kanál - a vy sa tak môžete spoľahnúť, že vás nebude naozaj nič rušiť.

  • Elegantné a ľahké
    Vyladený dizajn dobre sadne do každého ucha. Vďaka malému puzdru ich jednoducho prenesiete vo vrecku či taške a môžu vás tak sprevádzať na každom kroku. Slúchadlá majú naviac príjemný lesklý povrch, vďaka čomu pôsobia elegantným a luxusným dojmom.

  • Prispôsobia sa vášmu životnému štýlu
    Dotykové plochy na oboch slúchadlách umožnia nielen zastaviť a spustiť prehrávanie, ale tiež preskakovanie skladieb, ovládanie zvuku či spustenie hlasových asistentov a vybavovanie hovorov bez toho, aby ste museli siahnuť na váš mobilný telefón. Režim Speak-to-Chat automaticky pozastaví prehrávanú hudbu a prepustí okolité zvuky, keď rozozná váš hlas a opätovne spustí prehrávanie, keď zaregistruje, že ste rozhovor ukončili. Slúchadlá tiež umožňujú nastaviť automatické spustenie a pozastavenie prehrávania, napríklad pri zložení alebo nasadení slúchadiel, či prijatie alebo odmietnutie hovoru pomocou pohybu hlavy.

  • Fast Pair & Swift Pair
    Užitočná funkcia Fast Pair rýchlo a jednoducho spáruje slúchadlá so zariadeniami využívajúcimi Android pomocou Bluetooth. Po prvom spárovaní naviac budete môcť pomocou svojho Android telefónu slúchadlá "prezvoniť" či skontrolovať ich poslednú polohu, čo určite ocenia všetci tí, ktorí majú tendenciu strácať svoju elektroniku. V prípade párovania so zariadeniami s Windowsom funkcia Swift Pair osloví najbližšie zariadenia, vďaka čomu je párovanie naozaj veľmi jednoduché.

  • Dlhá výdrž batérie
    Užite si až 8 hodín počúvania na jedno nabitie, plus ďalšie dve plné nabitia s puzdrom pre celkových 24 hodín posluchu. Slúchadlá majú navyše aj funkciu rýchleho nabitia a za 3 minúty sa nabijú až na 60 minút prevádzky. Okrem štandardného nabíjania pomocou USB-C kábla je puzdro vybavené aj technológiou Qi pre bezdrôtové dobitie.

sony


Technická špecifikácia
Konštrukcia uzavretá
Veľkosť meničov 8,4 mm
Frekvenčná odozva 20 Hz - 40 kHz
Pripojenie Bluetooth 5.3
Podporované Bluetooth profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP, TMAP, CSIP, MCP, VCP, CCP
Podporované Bluetooth kodeky SBC, AAC, LDAC, LC3
Výdrž batérie 8 hodín - slúchadlá + 16 hodín - puzdro
Čas nabíjania 1,5 hodiny - slúchadlá
2 hodiny - puzdro
Nabíjanie USB-C, Qi
Stupeň krytia IPX4
Hmotnosť 5,9 g x 2 - slúchadlá
39 g - puzdro

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Sony WF-1000MX5
  • Nabíjacie puzdro
  • USB-C nabíjací kábel
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách