Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH520, čierne

69,99 €
53,99 €
Cena bez DPH: 44,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 472954
SONY

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH520, čierne [WH-CH520B]

Nekompromisný zvuk po celý deň

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH520 budú vašim perfektným spoločníkom na počúvanie i telefonovanie doma aj na cestách. Ľahké slúchadlá sa rýchlo pripájajú pomocou Bluetooth 5.2 až k dvom zariadeniam súčasne a vydržia hrať až 50 hodín, takže sú ideálne na celodenné použitie a dlhé cesty.

sony


O produkte

  • Vysoká kvalita zvuku
    Kompresia zvukových stôp často uberie na kvalite predovšetkým vysokých frekvencií. Technológia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) preto opravuje tieto straty a zvyšuje tým kvalitu zvuku. Môžete sa tak spoľahnúť, že skladby, ktoré počúvate majú kvalitu o niečo bližšie k originálnej nahrávke. Vaše osobné preferencie si ľahko upravíte a nastavíte v aplikácii Sony Headphones Connect, ktorá ponúka prekvapivo širokú paletu možností.

  • Ľahké a pohodlné
    S váhou iba 147 g, mäkkými náušníkmi a čalúnenému hlavovému mostu sa môžete spoľahnúť na pohodlie počas celej doby používania.

  • Jednoduché ovládanie
    Tlačidlá na pravej strane slúchadiel umožnia nielen zastaviť a spustiť prehrávanie, ale tiež preskakovanie skladieb, ovládanie zvuku či spustenie hlasových asistentov a vybavovanie hovorov bez toho, aby ste museli siahnuť na váš mobilný telefón.

  • Fast Pair & Swift Pair
    Užitočná funkcia Fast Pair rýchlo a jednoducho spáruje slúchadlá so zariadeniami využívajúcimi Android pomocou Bluetooth. Po prvom spárovaní naviac budete môcť pomocou svojho Android telefónu slúchadlá "prezvoniť" či skontrolovať ich poslednú polohu, čo určite ocenia všetci tí, ktorí majú tendenciu strácať svoju elektroniku. V prípade párovania so zariadeniami s Windowsom funkcia Swift Pair osloví najbližšie zariadenia, vďaka čomu je párovanie naozaj veľmi jednoduché.

  • Dlhá výdrž batérie
    Užite si až 50 hodín počúvania na jedno nabitie. V prípade vybitia batérie slúchadlá opäť poľahky nabijete pomocou univerzálneho USB-C a pokiaľ nie je čas strácať čas, pripojte slúchadlá len na 3 minúty - rýchlonabíjanie im dodá energiu na ďalších 90 minút.

sony


Technická špecifikácia
Konštrukcia uzavretá
Veľkosť meničov 30 mm
Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz
Pripojenie Bluetooth 5.2
Podporované Bluetooth profily A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Podporované Bluetooth kodeky SBC, AAC
Výdrž batérie 50 hodín
Čas nabíjania približne 3 hodiny
Nabíjanie USB-C
Hmotnosť 147 g

Obsah balenia:

  • Slúchadlá Sony WH-CH520
  • USB-C nabíjací kábel
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách