Bezdrôtový ovládač PlayStation 5 DualSense, volcanic red

Cena s DPH
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467808
SONY

Bezdrôtový ovládač PlayStation 5 DualSense, volcanic red [CFI-ZCT1W]



Hrajte v novom metalickom štýle s bezdrôtovými ovládačmi DualSense z kolekcie Deep Earth!


Táto kolekcia je inšpirovaná výraznými tónmi z hlbín našej planéty. Je už len na vás, ktorý odtieň zvolíte, či to bude žeravá sopečná červená (Volcanic Red), zvodná kobaltová modrá (Cobalt Blue) alebo elegantná strieborná (Sterling Silver). Farby sú obohatené o metalickú povrchovú úpravu, ktorá im dodáva nádych sofistikovanosti.

Intenzívnejší herný zážitok s inovatívnym ovládačom pre konzolu PS5!

Objavte hlbší, pohlcujúci herný zážitok, ktorý oživí akciu vo vašich dlaniach. Bezdrôtový ovládač DualSense ponúka pohlcujúcu spätnú väzbu, dynamické adaptívne spúšte a vstavaný mikrofón, všetky integrované do ikonického pohodlného dizajnu.

Haptická odozva

Ovládač predstavuje nové možnosti funkcie vibrovania, kde starú technológiu rumble nahrádza haptická odozva, vďaka ktorej môžu hráči cítiť pri hraní širšiu škálu odozvy pre ešte lepšie ponorenie sa do herného sveta. Či už budeš naťahovať čoraz napnutejší luk, alebo brzdiť v rozbehnutom aute, všetky činnosti v hre pocítiš aj v skutočnosti.

Adaptívne spúšte

Vývojári môžu v herných tituloch nastaviť odpor jednotlivých spúští, čo prináša rôzne možnosti využitia pri úkonoch ako sú naprklad naťahovanie luku, streľba z rôznych zbraní, či jazda po meniacom sa teréne.

Vstavaná batéria

Nabíjaj a hraj s portom USB Type-C.

Tlačidlo Create

Zachyťte a odvysielajte svoje najúžasnejšie herné momenty pomocou tlačidla Create. Tlačidlo „vytvorenia“ stavia na úspechu priekopníckeho tlačidla SHARE (Zdieľať), pričom hráčom ponúka ďalšie spôsoby vytvárania herného obsahu a vysielania ich dobrodružstiev naživo do sveta.

Senzor pohybu

Ovládač má vstavaný citlivý akcelometer a gyroskop, ktoré budú zaznamenávať pohyby, nakláňanie a otáčanie Vášho bezdrôtového ovládača DualSense

Integrovaný reproduktor

Dodaj hrám extra rozmer vďaka zvukovým efektom vyššej vernosti vychádzajúcim z ovládača.

Integrovaný mikrofón a port pre headset

Chatujte s priateľmi online pomocou vstavaného mikrofónu, alebo pripojením headsetu. Jednoducho zapínajte a vypínajte snímanie hlasu okamžite pomocou špeciálneho tlačidla stlmenia zvuku.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách