Blasphemous 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Blasphemous 2 - PS5Blasphemous 2 - Xbox Series X|S
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 464823
TeamEN dabing

Blasphemous 2 [NSW]

O hre

Druhé písmo sväté v sérii Blasphemous pojednáva o návrate Kajúcnika v príbehu, ktorý nadväzuje na DLC Wounds of Eventide z pôvodnej hry, kedy Srdce na oblohe predznamenalo návrat Zázraku a predpovedalo zrodenie nového zázračného dieťaťa.

Kajúcnik sa prebúdza v novej cudzej krajine, keď bol vytrhnutý z miesta svojho posledného odpočinku, a je vrhnutý späť do nekonečného cyklu života, smrti a vzkriesenia, keď nemá inú možnosť ako objavovať tento nebezpečný nový svet a odhaliť jeho dávno zabudnuté tajomstvá.

V ceste vám stoja hordy ohyzdných nepriateľov, ktorí čakajú na posledný súd brutálnou rukou Kajúcnika, pričom v temnote tiež číhajú titánski zvrátení bossovia, ktorí čakajú na svoju šancu vrátiť vás do hrobu, odkiaľ ste prišli.

Zlikvidovať ich nebude jednoduché, ale Blasphemous 2 ponúka viac šancí na úpravu a vylepšovanie sady schopností a tiež niekoľko nových jedinečných zbraní, ktoré môžete používať so spravodlivým zápalom a nekonečným hnevom, takže víťazstvo možno predsa len bude na dosah.

Nakoniec je istá len jedna vec... pokánie nikdy nekončí.

Kľúčové vlastnosti

  • Preskúmajte plnší nelineárny svet
    Prebudili ste sa v cudzej novej krajine a vaša cesta začína znova v sérii nádherne bizarných krajín, ktoré prekypujú gotickým šarmom a krutými pascami. Ako budete objavovať spletitý svet, zostáva čisto na vás – neexistuje tu možnosť zle odbočiť, iba objaviť účty, ktoré treba vyrovnať.

  • Kruté súboje
    Kajúcnik nepozná zľutovanie a vďaka radu nových zbraní s novými chvatmi, brutálnymi popravami a rozšírenými kombami dopadne skaza na každého, kto sa mu postaví do cesty.

  • Prispôsobte si priechod hrou po svojom
    Blasphemous 2 ponúka nové možnosti hry, vďaka ktorým si môžete upravovať a vylepšovať základnú sadu schopností, a taktiež niekoľko nových jedinečných zbraní, vďaka ktorým budete likvidovať nepriateľov ničivými útokmi.

  • Veľkolepé napínavé bitky s bossmi
    Medzi vami a vaším cieľom stoja hordy obludných príšer; zvrátení bossovia s jedinečnými útočnými vzorcami a ničivými schopnosťami, ktoré preveria vaše schopnosti, zatiaľ čo budete bojovať, aby ste zostali ako víťazi, až sa prach usadí.

  • Objavte hlboký nový svet
    Čaká vás úplne nový svet, plný záhadných nových nehráčskych postáv, s ktorými môžete interagovať - niektorí ponúknu pomoc, iní si o ňu požiadajú a ďalší vás pošlú na nebezpečné misie pre dávno zabudnuté predmety. Keďže toho môžete toľko robiť a uvidieť, príbehy a mýty, na ktoré narazíte, vám pomôžu rozpliesť rad tajomstiev a poskytnú vám hlbší vhľad do tohto cudzieho nového sveta.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách