Breathedge Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Breathedge - PS4
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 439229
PerpEN dabing

Breathedge [PS5]

Breathedge je ironická vesmírna adventúra na prežitie. Vžite sa do úlohy jednoduchého chlapíka menom Man, ktorý práve nesie popol svojho starého otca na galaktický pohreb a zrazu sa ocitne uprostred univerzálneho sprisahania.

O hre

Vitajte vo vesmíre
Obrovský vesmírny pohrebný voz sa v hlbokom vesmíre zrúti a oblasť zanechá zaplnenú troskami, rakvami, mŕtvymi pasažiermi a vami. Prežite na tomto medzihviezdnom smetisku, odhaľte globálne sprisahanie, zachráňte princeznú a nezlomte si prsty pri ťukaní do klávesnice počas cestovania po svete.

Pokúste sa zostať nažive
Vesmír nie je vtip (napriek tomu, že sa táto hra snaži dokázať opak) a nezomrieť je výzva. Vybudujte svoj pokrok veľkolepými spôsobmi, vrátane, ale nie výlučne, udusenia, zmrazenia, spálenia, zabitia elektrickým prúdom, depresie, tupej traumy a ďalších.

Zasypte priestor odpadkami, ktoré ste vytvorili
Trvalo dlho, kým sa naši predkovia vyvinuli, pretože nemali žiadnu elektrickú pásku. Vy ju však máte a viete, ako ju používať. S týmto magickým artefaktom môžete vytvoriť obrovské množstvo zbytočných predmetov a vyhodiť ich z prechodovej komory! Existuje tiež veľa užitočných predmetov, ktoré je potrebné vytvoriť, ale buďte opatrní, pretože to môže viesť k dokončeniu hry.

Opraviť a ozdobiť
Keď sa všetci vaši susedia len tak vznášajú vo vákuu a nerobia nič iné, len sa hrajú na mŕtvych, rôzne nástroje vám pomôžu stať sa tým najhorším hlučným susedom. Vytvorte jedinečnú vesmírnu stanicu, poskytnite jej kyslík a elektrinu, nainštalujte všetky druhy zariadení od solárnych panelov až po farmu škrečkov a premeňte ju na skutočnú brloh pre mládencov tým, že ju napcháte nábytkom zmiešaným so všetkými druhmi haraburdia.

Túúút! Túúút!
Áno, počuli ste správne, je to váš vlastný súkromný klaksón! Okrem toho môžete zostaviť malú raketu, jazdiť na mŕtvych alebo postaviť veľký raketoplán. Preprava vám pomáha pohybovať sa rýchlejšie, vyhýbať sa prekážkam a vidieť obrazovku smrti po čelnej zrážke.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách