Bus Simulator 21 [Steam]

digitálna distribúcia
44,99 €
37,99 €
Cena bez DPH: 31,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 442105
AstragonEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Bus Simulator 21 [Steam] [PC digital]

Tešte sa na Bus Simulator 21 a najkomplexnejšiu a najpokročilejšiu flotilu v histórii série. Pre Bus Simulator 21 sa flotila 30 oficiálne licencovaných autobusov od známych medzinárodných výrobcov ako Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West a Blue Bird pripojí k modelom populárnych značiek, ktoré už boli zahrnuté v predchádzajúcom diele ( Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS a MAN). Prvýkrát budete mať šancu zvládnuť výzvy každodennej premávky v kokpite poschodových a elektrických autobusov.

Pripravte sa na úplne novú, pôsobivú americkú mapu Angel Shores a prepracovanú verziu mapy European Seaside Valley z predchádzajúceho dielu hry – vrátane jej mapového rozšírenia. Ešte väčší prístup Bus Simulatora 21 v otvorenom svete znamená, že zažijete vzrušujúci každodenný život vodiča autobusu v dvoch obrovských, voľne objaviteľných mestách, vrátane priemyselných a odľahlých štvrtí, pulzujúcej čínskej štvrte, promenády a okolia. kopcovitá krajina a biznis park. Rôzne úrovne obtiažnosti a režimy hry sú tiež k dispozícii pre širokú škálu typov hráčov.

V Bus Simulator 21 sa stanete nielen zdatným vodičom s nespočetným množstvom kilometrov na ceste – máte tiež možnosť využiť rozšírené prvky správy. Vytváranie podrobných cestovných poriadkov, nákup a predaj autobusov a plánovanie efektívnych trás, ktoré zohľadňujú denný počet cestujúcich v špičke – tieto a ďalšie rôzne úlohy sú vám k dispozícii.

Uprednostňujete vstávanie spoza stola a riadenie autobusov do vlastných rúk? Žiaden problém! Automatické funkcie Bus Simulatora 21 môžu prevziať vaše manažérske povinnosti a nechať čistých vodičov autobusov jednoducho si užiť čas na ceste.

Navyše, prepracovaná umelá inteligencia pre premávku a chodcov, vylepšená grafika a dynamický cyklus deň-noc úzko prepojený so systémom špičkových hodín, ako aj s rôznymi poveternostnými podmienkami zaisťujú ešte pohlcujúcejší zážitok z jazdy v autobuse.

Hrajte v režime pre jedného hráča alebo v synchronizovanom režime pre viacerých hráčov, prepravte svojich pasažierov bezpečne a rýchlo do ich destinácií a na konci výplatného dňa buďte odmenení za včasnú a bezpečnú jazdu.

Vlastnosti:

  • Voľne použiteľné komfortné funkcie, ako napríklad rýchle preskočenie na požadované zastávky na mape (rýchle cestovanie), zrýchlený čas vpred a priame preberanie trás vašich autobusov NPC, to všetko dopĺňa balík virtuálneho vodiča autobusu a zaručuje ešte viac zábavy za volantom. !
  • Užite si Bus Simulator 21 na PC alebo konzolách pre najkomplexnejší zážitok z jazdy v autobuse v histórii série!
  • Pre Bus Simulator 21 bolo licencovaných 30 autobusov medzinárodných známych výrobcov, ako sú Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West a Blue Bird, okrem populárnych značiek už zahrnutých v predchádzajúcom diele (Mercedes-Benz , Setra, IVECO BUS a MAN).
  • Okrem klasických pevných a kĺbových autobusov vám tento nový diel série umožňuje riadiť aj poschodový autobus a zároveň si užívať budúcnosť verejnej dopravy: e-bus!
  • Dve obrovské, živé prostredia v USA a Európe s ešte väčším prístupom k otvorenému svetu vás prinútia preskúmať svoje okolie.
  • Jazdite sami alebo s priateľmi v kooperatívnom režime pre viacerých hráčov
  • Voliteľné, prepracované funkcie správy, ako je nastavenie podrobných cestovných poriadkov, návšteva predajcov autobusov na mape alebo plánovanie efektívnych trás, ktoré zohľadňujú počet cestujúcich v konkrétnych časoch, vytvárajú ešte hlbší herný zážitok.
  • Rôzne úrovne obtiažnosti a režimy hry sú k dispozícii pre širokú škálu typov hráčov.
  • Viac realizmu vďaka vylepšenej grafike, novému dynamickému počasiu, cyklu deň-noc a novej AI pre chodcov a premávku
  • Verne prepracované zvuky autobusu a komplexný, hlasový tutoriál a dialógy pre cestujúcich v angličtine a nemčine pre ešte lepšiu atmosféru a viac zábavy
  • Nový tvorca postáv má pre vás viac ako 15 000 dizajnových kombinácií na prispôsobenie tvaru tela vodiča autobusu, oblečenia, farby pleti, vlasov a mnoho ďalšieho.
  • Menej času v ponukách a viac času na cestách vďaka voľne použiteľným komfortným funkciám, ako je rýchle cestovanie, rýchle preposielanie a priame prevzatie AI autobusov vo vašom vlastnom vozovom parku
  • Rôzne možnosti prispôsobenia: Prispôsobte si povrchy svojich autobusov rôznymi farbami, vzormi a reklamami; aktivovať a deaktivovať hustotu dier na cestách, povoliť alebo zakázať prevádzku automatu na cestovné lístky a oveľa viac
  • Podporuje obľúbené volanty a gamepady. Tobii Eye-Tracking a TrackIR budú podporované neskôr.
  • Zvládnite náročné dopravné situácie: úzke cesty, protismerná premávka, serpentiny, rušný autobusový terminál, jazda v noci, práce na ceste, pozemné jazdy, výmoly, dopravné zápchy, dopravné prekážky, spomaľovače a mnohé ďalšie
  • Živý zážitok s rôznymi udalosťami v autobuse, ako je znečistený interiér, špeciálne požiadavky cestujúcich, neplatiči, hlasná hudba a zablokované autobusové zastávky
  • Postupné rozširovanie moddingu (iba PC): Začnite pri uvedení na trh vytvorením vlastných vzhľadov a nálepiek pre vaše autobusy a neskôr ich zdieľajte s komunitou cez Mod.io. Vďaka pokračujúcemu rozširovaniu modding kitu bude v blízkej budúcnosti možné vytvárať aj autobusy a mapy.


  • Názov vydavateľa: Astragon Entertainment GmbH
  • Názov vývojára: stillalive studios
  • Dátum vydania: 07.09.2021
  • Pegi: 3
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10 64-Bit
    Procesor: Intel Core i3-2120 či AMD Phenom II X4 830 alebo ekvivalent
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 760 (2 GB VRAM) / AMD Radeon R9 280 (2 GB VRAM) alebo lepšia
    Pevný disk: 18 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 12




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Bus Simulator 21, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2021 Published and distributed by astragon Entertainment GmbH. Developed by stillalive studios GmbH. Bus Simulator, Bus Simulator 21, astragon, astragon Entertainment and its logos are trademarks or registered trademarks of astragon Entertainment GmbH. “Mercedes-Benz” and “Three pointed star in a ring” are trademarks of Daimler AG and used under license by astragon Entertainment GmbH. “Setra” and “K im Kreis” are trademarks of EvoBus GmbH and used under license by astragon Entertainment GmbH. Manufactured under licence of MAN, Alexander Dennis Limited, BYD, Blue Bird and Grande West Transportation. IVECO BUS and URBANWAY are trademarks owned by IVECO S.p.A. and used under license by astragon Entertainment GmbH.THE SCANIA DESIGN, TRADEMARK, LOGOTYPE AND WORDMARK IS USED UNDER LICENSE FROM SCANIA CV AB. The VOLVO trademarks (word and device), other related trademarks, if applicable, and the Volvo designs are licensed by the AB Volvo Group. Unreal® is a trademark or registered trademark of Epic Games, Inc. in the United States of America and elsewhere. The buses in this game may be different from the actual products in shapes, colours and performance. All other names, trademarks and logos are property of their respective owners. All rights reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách