Chivalry 2 (Steelbook Edition) PS5

29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 452073
DeepEN dabing

Chivalry 2 (Steelbook Edition) [PS5]

O hre

Chivalry 2 je akčná bojová hra pre viacerých hráčov z pohľadu prvej osoby inšpirovaná epickými stredovekými filmovými bitkami. Hráči sú vrhnutí do akcie v každom ikonickom okamihu danej éry – od stretu mečov cez búrky horiacich šípov až po obliehanie veľkých hradov.




Kľúčové vlastnosti

  • Ovládnite bojisko
    Dominujte na obrích bojiskách až pre 64 hráčov. Katapulty bijú krajinu na kusy, zatiaľ čo obliehate hrady, podpaľujete dediny a vraždíte špinavé roľníky v obnovenom režime máp s tímovými úlohami.

  • Objavte plnohodnotný boj
    Plnohodnotný systém boja na koni vám umožní získať pocit bojovníka bojujúceho na poltonovom vojnovom koni, vrátane možnosti rozdupávať nepriateľov aj za dozadu, zosadzovať protivníkov z koňa kopijami a viesť boj zblízka s pešiakmi aj protivníkmi na koňoch.

  • Získajte nové predmety a slávu
    Získajte slávu a rozšírte svoj arzenál vďaka novému systému podtried, ktorý tak teraz ponúka ešte väčšiu rozmanitosť. Štyri základné triedy boli rozšírené na viac ako 10 podtried a viac ako 30 jedinečných zbraní, z ktorých každá má niekoľko vizuálnych variantov. Nové podporné predmety od hrncov s olejom až po barikády, debny so zásobami a pozíciami pre strelcov proti jazde prinášajú na bojisko ešte viac taktických možností.


Steelbook Edition obsahuje:

  • Hra Chivalry 2
  • Exkluzívny Steelbook

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách