Construction Simulator 2015 [Steam]

digitálna distribúcia
18,99 €
6,99 €
Cena bez DPH: 5,83 €
 
Kód produktu: 442357
AstragonCZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Construction Simulator 2015 [Steam] [PC digital]

V Construction Simulator 2015 prevezmete ovládanie 16 realistických stavebných strojov vyrobených spoločnosťami LIEBHERR, STILL a MAN s vysoko kvalitnou 3D grafikou.

Vykopajte základy domu realistickými strojmi, nalejte betón do stenových panelov továrne pomocou obrovského betónového čerpadla alebo otestujte stabilitu svojich rúk umiestnením gigantických strešných nosníkov pomocou mobilného žeriavu. Vďaka realistickým ovládacím prvkom môžete riadiť rýpadlo pomocou dvoch joystickov pomocou ovládacích prvkov SAE a cítiť sa, ako keby ste pracovali na skutočnej stavbe.

Objavujte svet sami alebo so svojimi priateľmi!

Preskúmajte rozsiahly, voľne splavný svet s rôznymi mestami, poľami a dokonca aj diaľnicou – nájdete množstvo nových výziev pre váš neustále rastúci motorový park. Ak budete úspešní, lákajú vás ešte väčšie a lukratívnejšie pracovné miesta a rôzne kancelárske priestory s ešte väčšími možnosťami.

Práca je zábavnejšia s priateľmi a výnimkou nie je ani stavba. Ovládajte vozidlá s priateľmi v režime pre viacerých hráčov a dokončite spoločne stavebné misie alebo sa len hrajte v široko otvorenom hernom svete.

Hry pre viacerých hráčov sa môžu zúčastniť až štyria pracovníci. Hráč, ktorý hru otvorí, slúži ako hostiteľ a preberá vedúcu úlohu pri riadení stavebnej spoločnosti, ktorú zdieľajú ostatní hráči v kooperatívnej hre.

Čaká na vás veľa úloh!

V jednej hre môžete spolupracovať pri plnení stavebných úloh. Spolu kopajte jamy pomocou viacerých bagrov, zatiaľ čo iný hráč prepravuje vykopaný materiál do štrkovne. V pokročilej hre môžete pracovať až na troch stavbách naraz a naozaj začať hrabať peniaze so svojou stavebnou firmou.

Nestačí vám 200 pracovných etáp vo viac ako 150 rôznych misiách? Construction Simulator 2015 ponúka množstvo príležitostí na integráciu vlastných vozidiel a stavieb do hry. Vlastnú stavebnicu vývojára môžete použiť na tvarovanie vlastných svetov a vytváranie vlastného herného obsahu.

Svoje mody môžete samozrejme zdieľať aj so širšou komunitou fanúšikov prostredníctvom Steamworks alebo na stránkach fanúšikov. Obrovská komunita hráčov tak môže získať prístup k nekonečnej a rozmanitej ponuke používateľmi vytvoreného obsahu.

Prekážka vstupu do sveta moddingu nie je príliš vysoká – všetko, čo skutočne potrebujete, je 3D grafický program ako 3ds max alebo Maya, ako aj bezplatná verzia Unity3D.

Vlastnosti:

  • Viac ako 200 misií zaisťuje hodiny zábavy
  • 16 realistických stavebných strojov vyrobených spoločnosťami LIEBHERR, MAN a STILL
  • Realistické ovládanie vozidla – napr. Podporované ovládacie prvky SAE pre rýpadlá
  • Realistické zvukové efekty zaznamenané z pôvodných strojov
  • Režim pre viacerých hráčov
  • Pre začiatočníkov a profesionálov: voľne prepínajte medzi arkádovým a profesionálnym ovládaním
  • Rozsiahly, voľne splavný svet s rôznymi oblasťami a okresmi
  • Množstvo predajcov a dodávateľov, ktorých môžete navštíviť
  • Podrobný tutoriál zaisťuje hladký štart v hre
  • Nelineárny dynamický systém misií poskytuje nekonečný herný pôžitok
  • Pre domácich majstrov: úprava stavieb a vozidiel je plne podporovaná
  • Vyskúšajte systém s mnohými úrovňami, ktoré vám umožňujú odomknúť špeciálne misie
  • Podporované sú rôzne gamepady, volanty a joysticky (Bohužiaľ, joysticky a volanty „Thrustmaster“ zatiaľ nie sú podporované)


  • Názov vydavateľa: Astragon Entertainment GmbH
  • Názov vývojára: Weltenbauer. Software Entwicklung GmbH
  • Dátum vydania: 18.11.2014
  • Pegi: 3
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows Vista/7/8
    Procesor: Dual-Core Processor s 2.4 GHz
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Geforce 460 or better / ATI Radeon HD 57xx or better
    Pevný disk: 4,5 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 9




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Construction Simulator 2015, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2015 astragon Entertainment GmbH & weltenbauer. Software Entwicklungs GmbH. Published and distributed by astragon Entertainment GmbH. Construction Simulator, astragon, astragon Entertainment and its logos are trademarks or registered trademarks of astragon Entertainment GmbH. weltenbauer., weltenbauer. Software Entwicklungs GmbH and its logos are trademarks or registered trademarks of weltenbauer. Software Entwicklungs GmbH. All rights reserved. All other names, trademarks and logos are property of their respective owners.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách