Crime Boss: Rockay City Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Crime Boss: Rockay City - Xbox Series X|S
39,99 €
37,99 €
Cena bez DPH: 31,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 463524
505EN dabing

Crime Boss: Rockay City [PS5]

Bonus pre predobjednávky

Fyzická edícia obsahuje navyše DLC Tactical Weapon Pack. Ak si hru včas predobjednáte, získate aj Bakerov balíček obsahujúci všetko, čo potrebuje každý správny zločinecký elegán – sviatočný oblek a oslnivé skiny pre Bakerovu opakovačku a medveďobijku.

O hre

Nechajte sa sami alebo s partiou priateľov vtiahnuť do sveta organizovaného zločinu v hre Crime Boss: Rockay City, kombinujúcej strieľačku z vlastného pohľadu s vojnou o území, a vžite sa do úlohy Travisa Bakera – muža túžiaceho stať sa novým kráľom Rockay City, jedným zločinom po druhom...

Rockay City. Prosperujúca metropola ponúkajúca nespočet vzrušujúcich zážitkov a množstvo rozmanitých miest – od piesočných zátok až po mrakodrapy týčiace sa vysoko do nebies. Za okúzľujúcimi neónom ožiarenými fasádami ale zúri neľútostná vojna o územie...

Po smrti predchádzajúceho šéfa podsvetia nastalo v Rockay City mocenské vákuum čakajúce na príchod nového kráľa – a o jeho trón sa chce stretnúť hneď niekoľko ničoho sa neštítiacich uchádzačov. Vyberajte starostlivo členov svojho gangu podľa ich schopností a skúseností, púšťajte sa s nimi do odvážnych misií, robte ohromujúce lúpeže a možno odídete s peniazmi, územím a nakoniec aj kráľovskou korunou.


Kľúčové vlastnosti

  • Je to o známostiach: Rockay City nielenže vyzerá ako mesto z deväťdesiatych rokov s patričnou atmosférou, nájdete v ňom aj niekoľko známych tvárí. Od charizmatického Travisa Bakera (Michael Madsen) a jeho tímu plánovačov a koordinátorov (Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover a Damion Poitier) cez šéfov konkurenčných gangov (Danny Trejo a Vanilla Ice) až po spravodlivého šerifa Norrisa (Chu). V tomto meste nie je dôležité, čo poznáte, ale koho poznáte.

  • Držte si svojich priateľov blízko: Kradnúť všetko možné od peňazí a drog až po artefakty nevýslovnej hodnoty je zábavnejšie s partiou priateľov. Naskočte do kooperatívneho multiplayera a plánujte a robte strhujúce prepadnutie a lúpeže až v štyroch hráčoch. Keď zlyháte, odídete naprázdno, ale keď uspejete, čaká vás bohatá odmena.

  • Vaši nepriatelia sú ešte bližšie: Ako Travis Baker budujte v kampani pre jedného hráča svoje impérium systematickým zaberaním územia konkurenčných gangov, a to s pomocou strategického plánovania, ľstivosti a palebnej sily. Vyhrať túto vojnu o územie nebude ľahké – s bossmi Dollar Dragonom, Hielom a Khanom, ktorí by radi získali mesto pre seba, na jednej strane a šerifom Norrisom, snažiacim sa vás zastaviť, na strane druhej vás bude každá procedurálne generovaná deväťdesiatková lúpež rovnakou mierou odmeňovať aj trestať.

  • Najlepšou pomstou je obrovský úspech: Vo vašom gangu nie sú len takí nejakí bezmenní zločinci – sú to skutoční ľudia so skutočnými veľkými problémami. Zistite, ako sa vaši parťáci Cracker, Jupiter, Wiz a ďalší ocitli v Rockay City, a pomôžte im dostať sa späť na vrchol splnením rozličných úloh. Každý ich príbeh sa skladá z niekoľkých rôzne ťažkých misií, ktoré vám umožnia naplno prežiť zločinecký život členov vášho gangu a pomôžu vám rozhodnúť sa, koho so sebou vziať na ďalšiu akciu.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách