Crucial SODIMM DDR4 16 GB (2x8 GB) 3200 MHz CL22 Operačná pamäť

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
46,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 465678
Crucial

Crucial SODIMM DDR4 16 GB (2x8 GB) 3200 MHz CL22 Operačná pamäť [CT2K8G4SFRA32A]

Crucial SODIMM DDR4 16GB

Prečo si vybrať pamäte od značky Crucial? Dôvodov máte hneď niekoľko. Tieto pamäte urobia Váš systém rýchlejší a výkonnejší. Ich inštalácia je úplne jednoduchá a je to tá najľahšia cesta ako naozaj vylepšiť Váš počítač. Crucial si dáva záležať na spokojnosti svojich zákazníkov a preto sú pamäte dôkladne testované. Takže, ak sa rozhodujete aké pamäte si vybrať, tak Crucial sú tou správnou voľbou.

O produkte

  • Najlepší spôsob, ako vylepšiť výkonPamäť je komponent vo vašom počítači, ktorý umožňuje krátkodobý prístup k údajom. Keďže okamžité operácie vášho systému závisia od krátkodobého prístupu k údajom – načítavanie aplikácií, prehliadanie webu alebo úprava tabuľky – rýchlosť a množstvo pamäte vo vašom systéme zohráva rozhodujúcu úlohu. Crucial pamäte pre notebooky sú jedným z najľahších a najdostupnejších spôsobov, ako vylepšiť výkon vášho notebooku. Sú vytvorené tak, aby pomohli vášmu systému bežať rýchlejšie a hladšie

  • Pohotovejší multitasking
    Možno upravujete dokument a zároveň si prezeráte obrázky a prehliadate internet. To prirodzene vedie k problémom s výkonom. Každá aplikácia, ktorú používate, vyžaduje pamäť a súťaží o obmedzený fond zdrojov. Prekonajte to inštaláciou modulov s vysokou hustotou do každého pamäťového slotu pre bezproblémový multitasking.

  • Jednoduchá inštalácia
    Pomocou skrutkovača, používateľskej príručky a niekoľkých minút času môžete nainštalovať pamäť – nie sú potrebné žiadne počítačové zručnosti..

  • Maximalizujte výkon svojho zariadenia
    Jedným z najdostupnejších a zároveň najúspornejších spôsobov zvýšenia výkonu je upgrade pamäte. Získajte zo svojho notebooku viac tým, že mu poskytnete zdroje, ktoré potrebuje na výkon.

  • Kvalita Micron – vyššia úroveň spoľahlivosti
    Crucial ako vertikálne integrovanej spotrebiteľskej značke Micronu dôverujú milióny ľudí pre spoľahlivosť, výkon a kompatibilitu. Na rozdiel od zostavovateľov modulov náš jedinečný vzťah so spoločnosťou Micron zahŕňa hlbšiu úroveň inžinierskej spolupráce, aby sme z našich produktov vytlačili každú štipku výkonu bez kompromisov v oblasti spoľahlivosti. Vďaka viac ako 43 rokom výrobnej dokonalosti spoločnosti Micron a viac ako 25 rokom vývoja spotrebných produktov spoločnosti Crucial je Crucial DDR4 podporovaný našou obmedzenou doživotnou zárukou a poskytuje vysoký výkon, ktorému môžete dôverovať.

Technická špecifikácia
Technológia DDR4
Modulový typ SODIMM, bez vyrovnávacej pamäte
Kapacita 16 GB súprava (2 x 8 GB)
Rýchlosť 3200 MHz
Časovanie CL 22
Napätie 1,2 V

Obsah balenia:

  • Pamäť Crucial
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách