Crusader Kings 3 (Day One Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Crusader Kings 3 (Day One Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
37,99 €
Cena bez DPH: 31,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438915
ParadoxEN dabing

Doporučené produkty (1)

Crusader Kings 3 (Day One Edition) [PS5]

V bohatom historickom svete môžete veliť rytierom, kňazom a špiónom. Rozšírte dosah svojej moci a zároveň zabezpečte budúcnosť svojej dynastie.

O Hre

História
Vyberte si kráľovský alebo šľachtický dom z množstva ríš na mape, ktorá sa rozprestiera od Islandu po Indiu, od polárneho kruhu po strednú Afriku. Veďte dynastiu storočiami a zaistite bezpečnosť a silu každej novej generácie. Zbierajte nové krajiny a tituly, aby ste upevnili svoje dedičstvo. Buď zbožným kráľom, ktorý privedie náboženské sily na svoju stranu, alebo zaútoč sám, navrhni si vlastné odštiepené náboženstvo a získaj večnú slávu alebo večné zatratenie. Rytieri, roľnícke vzbury, púte, vikingskí nájazdníci...zažite drámu a okázalosť stredoveku.

Charakter
Osvojte si jeden z piatich rôznych životných štýlov a zdokonaľte svoje zručnosti vo vojenskej stratégii alebo správe kráľovstva. Osvojte si povahové črty, ktoré budú viesť vaše činy, ale dajte si pozor, ak konáte proti svojej prirodzenosti! Stres z popierania svojho najpravdivejšieho ja môže priniesť nový rad problémov! Vyberte si vhodných opatrovníkov pre svojich dedičov alebo ich vycvičte sami. Čo však robiť, ak zákonný dedič túto úlohu úplne nezvláda? Násilné postavy si môžu vytvoriť hrôzostrašnú povesť, ktorá prinúti vašich bojazlivých poddaných k poslušnosti s hrôzou, ktorú vzbudzujete.

WARFARE
Naverbujte ozbrojené jednotky a mocných rytierov, aby ste doplnili svoje kráľovské odvody. Preskúmajte nové technológie na zvýšenie bohatstva a vojenskej sily vašej ríše. Najmite si žoldnierov a rády pre vaše veľké vojny. Doplňte svoj príjem vykúpenými väzňami alebo prepadovými skupinami v susedných ríšach.

Intrigy
Využite svojho špióna na odhalenie sprisahaní proti vašej dynastii a vašej vláde. Naverbujte agentov, aby pomohli vašim plánom podkopať alebo zavraždiť kohokoľvek, kto stojí medzi vami a mocou. Zvádzajte iné postavy pre lásku alebo politickú moc. Zhromaždite informácie na účely vydierania alebo požiadajte o láskavosť, kedykoľvek si vaše plány vyžadujú ďalší vplyv.

  • Formujte svoju dynastiu
    Preveďte jedinečné postavy históriou a vyberte si životný štýl, ktorý najlepšie vyhovuje ich osobnostiam a vašim ambíciám.
  • Prepíšte stredovekú históriu
    Dynastie sa budú meniť a prispôsobovať zmenám v rodine a politike, plávať v bohatom svete náboženskej viery a kráľovskej okázalosti.
  • Zažite vysokú drámu
    Živé príbehy o romantike, statočnosti, dvojtvárnosti a chamtivosti v bohato detailnom stredovekom pieskovisku.
  • Vyberte svoje nastavenie
    Začnite ako cisár Svätej rímskej ríše, vikingský kráľ, byzantský šľachtic, arabský kalif alebo niektorá z tisícok ďalších možností.
  • Svätí a hriešnici
    Bráňte svoju vieru pred heretikmi a neveriacimi, alebo si založte vlastné odštiepené náboženstvo.
  • Stovky udalostí
    Vzdelávajte svoje deti, vyhýbajte sa diabolským úkladom, hľadajte novú múdrosť, vydajte sa na posvätné púte a oveľa viac.


Crusader Kings 3 (Day One Edition) obsahuje:

  • Hra Crusader Kings 3
  • DLC "Garments of the Holy Roman Empire"
  • Poster

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách