Darkness Within 1 [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
Kód produktu: 450662
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Darkness Within 1 [Steam] [PC digital]

Preskúmajte znepokojujúce zákutia ľudskej psychiky. Ponorte sa do dimenzie nočných môr, okultizmu a napätého psychologického sveta vytvoreného v klasickom lovecraftovskom štýle.

Ako policajný detektív Howard E. Loreid máte za úlohu vyriešiť vraždu Clarka Fielda, bohatého muža zapleteného do okultizmu. Váš podozrivý číslo jedna je Loath Nolder; vysoko uznávaný súkromný detektív. Po záhadnom opustení svojho posledného prípadu a náhlom objavení sa o päť rokov neskôr sa človek čuduje, ako sa uctievaný PI Loath Nolder stal podozrivým z vraždy na úteku. Vaše zdanlivo rutinné vyšetrovanie naberie dramatický zvrat, pretože strašné udalosti začnú sužovať vašu psychiku. Hrôzostrašné sny a paranormálne zážitky mučia samotnú vašu bytosť a hranica medzi zdravým rozumom a šialenstvom sa desivo stiera. Postavte sa tvárou v tvár hrozným pravdám ukrytým hlboko v zákutiach vašej mysle, keď sa vydáte na surrealistické dobrodružstvo.

Kľúčové vlastnosti:

  • Mrazivé hororové dobrodružstvo s hlavolamami inšpirované dielom HP Lovecrafta, ktoré je teraz po prvýkrát uvedené na Steam ako mierne vylepšené vydanie s chromatickou aberáciou a filmovými efektmi aplikovanými na grafiku hry!
  • Zabudovaný systém tipov s 3 úrovňami obtiažnosti – Hráči si môžu vybrať, či budú hrať v režime Standard, Detective alebo Senior Detective.
  • Jedinečný inventárny systém – Využitie „obrazovky myslenia“ umožňuje hráčom zbierať a skúmať predmety a myšlienky. Náznaky možno tiež skúmať, kombinovať alebo používať.
  • Dynamické hádanky a funkcie – Tradičné hádanky dobrodružných hier sú doplnené o dešifrovanie snov a podčiarknutie úryvkov v dokumentoch, aby sa získali kritické stopy.
  • Vylepšený herný zážitok – Patentovaný herný engine umožňuje pôsobivé špeciálne efekty a ohromujúce vizuálne prvky v panoramatickom hernom prostredí prvej osoby.
  • Strašidelná herná atmosféra – Pohlcujúci zážitok vytvára fascinujúci príbeh, mrazivé prestrihové scény v reálnom čase a strašidelná hudba.


  • Názov vydavateľa: Iceberg Interactive
  • Názov vývojára Stormling Studios
  • Dátum vydania: 14.08.2009
  • Pegi: 7
  • Žáner: Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 2000 / XP / Vista
    Procesor: 1 GHz procesor Intel Pentium
    Pamäť: 512 MB RAM
    Grafická karta: 128 MB grafická karta kompatibilná s DirectX 9.0c alebo lepšia
    Pevný disk: 1,1 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 9.0c




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Darkness Within 1, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder © 2007-2009 Zoetrope Interactive. Licensed exclusively to and published by Iceberg Interactive B.V. Iceberg Interactive design and mark are registered trademarks of Iceberg Interactive B.V. Developed by Zoetrope Interactive. Microsoft®, Windows® and DirectX® are registered trademarks of Microsoft Corporation. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in Europe.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách