Daymare: 1994 Sandcastle Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Daymare: 1994 Sandcastle - PS4Daymare: 1994 Sandcastle - PS5Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox Series X|S
44,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 463295
FunboxEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 31. 12. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

Daymare: 1994 Sandcastle [NSW]

O hre

Daymare: 1994 Sandcastle je príbehový survival horor z pohľadu tretej osoby, slúžiaci ako predohra ku kriticky oceňovanej hre Daymare: 1998. Vžite sa do úlohy zvláštnej agentky Dalily Reyesovej, bývalej vládnej špiónky, teraz slúžiacej v elitnej vojenskej jednotke. biotechnologickej spoločnosti Hexacore, a vstúpte do najmodernejšieho experimentálneho výskumného zariadenia v Spojených štátoch amerických. Majte sa ale na pozore – v temnotách tunajších zdanlivo opustených, vzájomne prepletených chodieb číha čosi desivé a smrtiace!

Chopte sa jednej z najinovatívnejších a technologicky najvyspelejších zbraní všetkých čias, hľadajte cestu radom hrôzostrašne podmanivých prostredí vyzývajúcich na prieskum a buďte pripravení čeliť doposiaľ nevideným tvorom.

V hre Daymare: 1994 Sandcastle na vás čaká zvodná kombinácia neľútostných, smrtiacich nepriateľov, hardcore akčných herných mechanizmov, environmentálnych hádaniek, mrazivého soundtracku, opatrného prieskumu a výdatnej porcie koncentrovaného hororu. Žiadne miesto tu nie je bezpečné, zvlášť keď vás prenasledujú vaše nočné mory.


Kľúčové vlastnosti

  • Nové postavy a veľké návraty: Zúčastnite sa prísne tajnej misie „Sandcastle“ v úlohe hlavnej hrdinky, zvláštnej agentky elitnej vojenskej jednotky H.A.D.E.S. Dalily Reyesovej, a odhaľte minulosť niekoľkých najobľúbenejších postáv hry Daymare: 1998.

  • Smrtiaci a desiví nepriatelia: Postavte sa novým nepriateľom, stojacim medzi vami a splnením vašej misie. Zabíjajte a porcujte na kusy desivo inteligentné, agresívne a v každom ohľade realistické ohavnosti všetkého druhu.

  • Prepracované rozhranie: Osobné prenosné zariadenie D.I.D. je späť, avšak v úplne prepracovanej podobe. Spravujte svoj inventár, muníciu a uzdravujúce predmety v novom hernom rozhraní, prehľadnejšom a intuitívnejšom ako kedykoľvek predtým.

  • Príručný skener: Vďaka inovatívnemu zariadeniu nainštalovanému na Dalinej paži môžete analyzovať časti okolitého prostredia a tým objavovať nové hádanky, zbierať tajné dokumenty alebo odhaľovať ukryté predmety.

  • Hádanky ako súčasť prostredia: Riešenie máte často priamo pred sebou. Nájdite všetky stopy, aby ste prekonali prekážky nastražené v okolí a získali nevyhnutné predmety aj zberateľské cennosti.

  • Určite je po tom? Pripravte sa, že v hre Daymare: 1994 Sandcastle budete čeliť tým najhúževnatejším a najagresívnejším nepriateľom, akých ste kedy mohli vidieť. A aj keď si budete istí, že ste niektorého z nich zabili, čoskoro zistíte, že sa môže vrátiť v úplne novej podobe a ešte smrtonosnejšie ako predtým.

  • Dychberúca, strhujúca grafika, zvukové efekty aj soundtrack: vďaka výkonu Unreal Enginu 4 prežijete tie najdesivejšie zážitky.

  • Naspäť do deväťdesiatych rokov... znova! Ak ste si zamilovali nostalgickú atmosféru hry Daymare: 1998, v hre Daymare: 1994 Sandcastle budete mať pocit, ako by ste pri hraní prežívali typickú akčnú hororovú snímku z deväťdesiatych rokov. Očakávajte, že sa prenesiete späť v čase do miest, kde na vás bude čakať množstvo dobových odkazov aj desivo autentická atmosféra s príchuťou starých čias.

  • Ani hnúť! O zbrane nebude v tejto hre rozhodne núdza, tešiť sa ale môžete predovšetkým na jednu z najinovatívnejších a najsilnejších zbraní, aká kedy bola vytvorená: smrtiaci „Frost Grip“ a jeho mrazivý stisk. Varovanie: Môže obsahovať tekutý dusík!

  • Veterán alebo nováčik: Vyberte si obtiažnosť hry najlepšie zodpovedajúcu vašim schopnostiam v boji a skúsenostiam so žánrom survival hororu. Slabé povahy čaká tak či onak poriadna výzva!

Trailer

Daymare: 1994 Sandcastle - bude dostupný 31.12.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách