Days of Doom Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Days of Doom - PS4Days of Doom - PS5Days of Doom - Xbox Series X|S
29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 465407
AtariEN dabing

Days of Doom [NSW]

O hre

Apokalypsa nebola koncom sveta. Len ten, ktorého sme poznali. Vstúpte do Days of Doom, post-apokalyptického taktického RPG roguelite, ktorý vyzýva hráčov, aby sa dostali do Sanctuary, miesta prísľubu a oddychu vo svete farebného chaosu.

Počnúc malým zástupom tých, ktorí prežili, si naplánujete cestu k dosiahnutiu konečného cieľa a stretnete sa s hrozbami, vrátane zombie, nájazdníkov a dokonca aj zombie nájazdníkov! Počas cesty budete musieť naverbovať rozhádzanú skupinu hrdinov, aby ste ochránili svoju rastúcu komunitu a prebojovali sa vpred.

Kľúčom k úspechu v ťahovom boji Days of Doom je zistiť, ako čo najlepšie využiť jedinečné schopnosti každého hrdinu. Zaútočte s Pyrom na začiatku bitky, keď zapálite nepriateľov na trvalé poškodenie. Potom skombinujte Hydromancera a Thrashera jedným až dvoma údermi. Hydromancer môže pripraviť scénu pomocou vodného útoku na diaľku a potom môže Thrasher poskytnúť mokrým nepriateľom šokujúce prekvapenie. Šance proti vám sa môžu zdať neprekonateľné, ale ak budete schopnosti svojich hrdinov strategicky využívať, vylepšovať ich a pridávať nové schopnosti, možno sa vám to podarí.


Kľúčové vlastnosti

  • Krásne animované ručne kreslené umenie, ktoré oživuje svojráznu víziu postapokalypsy.

  • Osem tried postáv, z ktorých každá je vybavená jedinečnými predvolenými a špeciálnymi schopnosťami.

  • Tucet nepriateľov, od archetypových zombie, cez smrtiacich nájazdníkov až po výbušné monštrá a dva prekvapivo brutálne súboje s bossmi.

  • Viac ako 50 náhodne sa vyskytujúcich udalostí, ktoré predstavujú scenáre rizika a odmeny.

  • Nazbierajte viac ako 70 predmetov a bežte, aby ste premenili šance vo svoj prospech.

  • Postup Roguelite znamená, že žiadne dva behy nebudú rovnaké, ale neustále aktualizujete štatistiky, ako je veľkosť skupiny a rýchlosť akumulácie zdrojov, čo znamená, že každý beh vás priblíži k dosiahnutiu vášho cieľa.

  • Pôvodný orchestrálny soundtrack od Jelle Dittmara.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách