Dead Cells (Return to Castlevania Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dead Cells (Return to Castlevania Edition) - PS5Dead Cells (Return to Castlevania Edition) - NSW
49,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 462679
MergeEN dabing

Dead Cells (Return to Castlevania Edition) [PS4]

O hre

Pri príležitosti jej piateho výročia vychádza akčnú plošinovku Dead Cells v špeciálnej Return to Castlevania Edition, ktorá obsahuje základnú hru a päť DLC rozšírení - Rise of the Giant, Bad Seed, Fatal Falls, The Queen and the Sea a najnovšie Return to Castlevania.

Dead Cells je roguelite akčná plošinovka žánru metroidvania. Skúmajte rozľahlý, neustále sa meniaci hrad... za predpokladu, že sa v brutálnych 2D súbojoch inšpirovaných hernou sériou Dark Souls dokážete prebojovať cez jeho strážcu. Nečakajte žiadne záchytné body. Zabíjajte, zomrite, poučte sa, opakujte. Základná hra vyšla už v roku 2018, vývojári ju ale každých pár mesiacov rozširujú o atraktívne bezplatné aktualizácie aj originálny platený obsah, aby stále pôsobila sviežim dojmom.


Kľúčové vlastnosti

  • 17 úrovní – každá s odlišnou atmosférou, jedinečnými nepriateľmi a vlastnými tajomstvami čakajúcimi na odhalenie

  • 5 bossov vytvorených tými najsadistickejšími vývojármi, odladených zúfalými testermi dohnanými často až k slzám

  • 150 zbraní a zručností – oštepy, meče, luky, kúzla, štíty, zvierací miláčikovia, panvičky atď. – nech vás napadne čokoľvek, v hre to nájdete

  • 1 núdzové odguľovanie so stranou, ktoré vás dostane z ťažkostí

  • 1 epicky responzívny, plynulý a zábavný súbojový systém


Herné rozšírenia

  • Štyri pôvodné DLC
    Rise of the Giant, Bad Seed, Fatal Falls a The Queen and the Sea: Tieto rozšírenia prinášajú nový obsah pre neskoršiu fázu hry a navyše aj celú novú cestu hradom s alternatívnym zakončením a hromadou nových nepriateľov, zbraní a oblečenia. Celkom vás čaká 8 nových úrovní, 5 nových bossov, 21 nových nepriateľov, 34 nových zbraní a zručností a 52 nových sád oblečenia.

  • Nové DLC Return to Castlevania
    Spojte sa s lovcom upírov Richterom Belmontom a dhampírom Alucardom a preklestite si cestu starobylými chodbami Drakulovho hradu. Strestajte preslávenými zbraňami zo série Castlevania hordy monštier a preniknite až do trónnej sály samotného pána temnôt. Tešiť sa môžete na 14 ikonických zbraní, 2 nové úrovne, 51 pôvodných skladieb z Castlevanie + 12 najslávnejších z nich prerobených v štýle Dead Cells, 3 epické súboje s bossmi a 20 sád oblečenia zo šatníka obľúbených postáv série Castlevania.

Return to Castlevania Edition obsahuje:

  • Hra Dead Cells
  • 5x DLC rozšírenia
  • Obojstranný obal

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách