Dead Island 2 CZ (Day One Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dead Island 2 CZ (Day One Edition) - PS4Dead Island 2 CZ (Day One Edition) - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
69,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 450720
DeepCZ titulky
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 23,99 €

Dead Island 2 CZ (Day One Edition) [Xbox Series X|S]

Obľúbená sága so zombiemi sa vracia s jedinečnou kombináciou hororu, temného humoru a bláznivým vraždením zombií, ktoré dohromady tvoria epické brakové dobrodružstvo.

Uvidíme sa v pekle!




Day One Edition obsahuje:

  • Dead Island 2 plnú hru
  • Memories of Banoi Pack Memories of Banoi Pack obsahuje dve jedinečné zbrane: vojnovú palicu Banoi a baseballovú pálku Memories of Banoi. Ďalej potom špeciálnu kartu schopností Personal Space, ktorá oslavuje pôvodnú hru Dead Island – nevyhnutný prídavok do arzenálu každého zabijaka zombií.

O hre:

Smrtiaci vírus sa šíri po Los Angeles a mení jeho obyvateľov na žravé zombie. Mesto je v karanténe a armáda ustúpila. Ste pohryznutí, nakazení, ale viac než len imúnni a učíte sa využívať svoju vnútornú zombiu.

Budúcnosť LA (a ľudstva) držíte v rukách iba vy a hŕstka ďalších vychĺbačných kreténov, ktorí sú voči tomuto patogénu náhodou odolní. Zatiaľ čo budete odhaľovať pravdu za epidémiou, zistíte, kto – alebo čo – ste zač. Prežite, vyvíjajte sa, zachráňte svet – jednoducho ďalší deň v LA!

Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombie. Zoznámte sa s úžasnými postavami. Zabíjajte nespočetné množstvo protivníkov s neuveriteľne krvavými detailmi. A vyviňte sa a staňte sa ultimátnym zabijakom zombií.


Herné režimy

  • Preskúmajte pekelné Los Angeles
    Dead Island 2 hráčov zavedie do tých najslávnejších lokácií Mesta anjelov, teraz postriekaných hrôzou, počas vzrušujúcej brakovej výpravy zo živého predmestia Beverly Hills po svojráznu promenádu Venice Beach.
  • Brutálny kontaktný sandbox
    Súboje ponúknu ten najintenzívnejší, brutálny a násilný zážitok z pohľadu prvej osoby, s množstvom zbraní a taktických (a krvavých) možností, ako sa presekať hordou zombiou. Či už budete krájať, drviť, páliť, či trhať, chceme, aby ste to skutočne pocítili.
  • Staňte sa ultimátnym zabijakom zombií
    Na výber máte šesť postáv, pričom každá má vlastnú jedinečnú osobnosť a dialógy. Schopnosti každého zabijaka si môžete kompletne prispôsobiť vďaka nášmu úplne novému systému schopností, ktorý vám umožní okamžite prerozdeliť body a vyskúšať si tie najšialenejšie kombinácie.
  • Zamorenie zombií
    Ste pripravení užiť si jeden z najpokročilejších systémov likvidácie v hrách? Naše LA sa hemží zombiemi, ktoré vyzerajú a správajú sa úplne realisticky. Tieto zmutované obludy sú oživeným, prehnitým srdcom Dead Island 2 s desiatkami odlišných druhov zombií, z ktorých každý má vlastné mutácie, útoky a stovky vizuálnych variantov s motívmi LA. Naše monštrá sú neutíchajúci, nároční a skutoční obyvatelia Los Angeles. Dokážete prežiť?
  • Filmové kooperatívne dobrodružstvo
    Ako správny zážitok RPG ponúka Dead Island 2 množstvo napínavých úloh, šialenú hŕstku postáv a strhujúci brakový príbeh, ktorý vás skutočne ponorí do svojho zvráteného sveta. Znovuhrateľnosť je zaručená. K tomu pridajte bláznivý kooperatívny režim až pre troch hráčov a zostanete v LA na veľmi dlhý (a brutálny) výlet.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách