Death Stranding CZ [Steam]

digitálna distribúcia
92,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 411972
505CZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Death Stranding CZ [Steam] [PC digital]

Cesta medzi životom a smrťou
Ľudia si vytvorili "Steny" a prispôsobili sa žitiu v izolácii. Death Stranding je kompletne nový typ akčnej hry, kde cieľom hráča je prepojiť izolované mestá a roztrieštenú spoločnosť. Hra je vyrobená tak, že prvky, vrátane príbehu a gameplayu, sú zviazané spolu témou "Strandu" alebo spojenia. Ako Sam Porter Bridges, sa pokúsite spojiť rozdiely v spoločnosti tak, že vytvoríte nové väzby alebo "Strands" s ostatnými hráčmi po celom svete.

Zajtrajšok je vo vašich rukách
Po kolapse civilizácie, Sam Bridges musí cestovať naprieč spustošenou krajinou po ktorej lezú hrozby z druhého sveta, aby zachránil ľudstvo na pokraji vymretia. Od legendárneho tvorcu Hidea Kojimu prichádza nová, žáner definujúca skúsenosť pre systém PlayStation 4.

Cesta na spojenie roztrieštenej spoločnosti
S prízrakmi sužujúcimi krajinu, kde planéta je na pokraji masového vyhynutia, je na Samovi Bridgesovi aby putoval naprieč opustenou pustatinou a zachránil ľudstvo od blížiacej sa deštrukcie.

Sam Bridges sa musí vzoprieť svetu úplne transformovanom vďaka Death Stranding. Nosiac odpojené zvyšky našej budúcnosti v jeho rukách, sa vydá na cestu spojenia roztriešteného sveta krok za krokom.

Čo je záhada Death Strandingu?
Čo objaví Sam na ceste pred sebou?
Neobvyklý herný zážitok má tieto odpovede a ešte viac.

V hlavných úlohách Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner a Guillermo del Toro, Death Stranding je unikátna a nezabudnuteľná hra.

  • Názov vydavateľa: 505 Games
  • Názov vývojára Kojima Productions
  • Dátum vydania: 14.07.2020
  • Pegi: 18
  • Žáner: Akčná/Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows® 10
    Procesor: Intel® Core™ i5-3470 / AMD Ryzen™ 3 1200
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTX 1050 3 GB / AMD Radeon™ RX 560 4 GB
    Pevný disk: 80 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 12
    Zvuková karta: kompatibilná s DirectX




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Death Stranding, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    PC version published by 505 Games. ©2019 Sony Interactive Entertainment Inc. DEATH STRANDING is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. Created and developed by Kojima Productions. All trademarks are the property of their respective owners. 505 Games and the 505 Games logo are registered trademarks of 505 Games S.P.A. Appearance in this game does not imply sponsorship or endorsement. © 2020 Valve Corporation. All rights reserved. Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, Steam, the Steam logo, and the Lambda logo are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation in the U.S. and/or other countries.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabingHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách