Deathloop (Deluxe Edition) [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435464
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Deathloop (Deluxe Edition) [Steam] [PC digital]

DEATHLOOP je strieľačkou z vlastného pohľadu novej generácie od Arkane Lyon, cenami oceňovaného štúdia stojaceho za Dishonored. V hre DEATHLOOP sa dvaja súperiaci zabijaci ocitnú na ostrove Blackreef v tajomnej časovej slučke, v ktorej musia prežívať naveky, jeden a ten istý opakujúci sa deň. V úlohe Colta je vašou jedinou šancou na únik likvidácia ôsmich kľúčových cieľov pred ďalším obnovením dňa. Učte sa z každého cyklu - skúšajte nové postupy, zbierajte informácie a hľadajte nové zbrane a schopnosti. Urobte čokoľvek, čím dokážete slučku prerušiť.

Vlastnosti:

  • Keď na prvýkrát neuspeješ ... zomrieš, a potom znova - Každá nová slučka je príležitosťou k zmene. Využívaj znalosti, ktoré získaš v predchádzajúcich pokusoch, a obmieňaj svoj herný štýl - či už sa budeš plížiť po okolí alebo sa vhrneš strmhlav do boja. V každej slučke môžeš odhaliť nové tajomstvá, získať informácie o svojich cieľoch aj celom ostrove a rozširovať svoj arzenál. S nadprirodzenými schopnosťami a brutálnymi zbraňami musíš využiť každý nástroj, ktorý máš po ruke, a devastujúcim spôsobom likvidovať všetko, čo ti vstúpi do cesty. Len múdrym výberom svojho vybavenia v tejto divokej hre na lovca a korisť prežiješ.
  • Hra pre jedného hráča okorenená smrtiacou hrou pre viac hráčov - Budeš hrdinom, alebo ničomníkom? V úlohe Colta sa vydáš naprieč ostrovom Blackreef po stopách svojich cieľov, pokúsiš sa prelomiť časovú slučku a získať slobodu. Celú dobu ti však po krku pôjde Julianna, ktorú môže ovládať ďalší hráč. Takže ak máš práve náladu na nejakú podlosť, ujmi sa roly Julianne, pripoj sa do hry iného hráča a pokús sa v nej Colta zabiť. Možnosti hry viacerých hráčov sú úplne dobrovoľné a hráči si môžu vybrať, či chcú Julianne vo svojej kampani nechať ovládať umelou inteligenciou.
  • Ostrov Blackreef - raj i väzenie - Studio Arkane je známe svojimi umelecky spracovanými svetmi s rozvetvenými možnosťami hry. DEATHLOOP ponúkne strhujúce retro-futuristické prostredie inšpirované 60. rokmi, ktoré pôsobia ako neoddeliteľná súčasť thry. Blackreef môže pôsobiť ako stylováříše divov, avšak pre Colta je to hlavněvězení, svet ovládaný úpadkom, kde smrtnemá žiadny význam a jedinou úlohou trestancov je držať ho v zajatí a riadne sa utoho baviť.


Deathloop (Deluxe Edition) obssahuje:
  • Hru Deathloop
  • Originálny výber soundtrackov - prístup k soundtracku a jeho prehrávanie vyžaduje naformátované USB zariadenie na uloženie
  • Dva trinkety
  • "Sharpshooter" Julianna + .44 Karat Fourpounder Skins
  • "Party Crasher" Colt + Eat The Rich Tribunal Skin


  • Názov vydavateľa: Bethesda Softworks
  • Názov vývojára Arkane Lyon
  • Dátum vydania: 14.09.2021
  • Pegi: 18
  • Žáner: Akčná/FPS

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: 64 bit Windows 10 verzia 1909 alebo vyššia
    Procesor: Intel Core i5-8400 @ 2.80GHz alebo AMD Ryzen 5 1600
    Pamäť: 12 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia GTX 1060 (6GB) alebo AMD Radeon RX 580 (8GB)
    Pevný disk: 30 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 12




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Deathloop (Deluxe Edition), kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2021 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Deathloop, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách