Descent Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Descent - PS4Descent - XBOX ONE
59,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 404875
LittleEN dabing

Descent [NSW]

Descent sa vracia! Vypáľte do klasickej akcie prerobenej pre novú generáciu za použitia Unreal Engine 4!

Zem hladuje - zdroje dochádzajú, vláda padá a posledné kúsky ľudskej civilizácie patria neľútostným mega korporáciám. Prežitie ľudstva závisí od vody a minerálov z vesmíru. Odvážny piloti bojujú hlboko v asteroidoch - ich úspechy a tragédie sa vysielajú na Zem ako zábavný program... a ako rozptýlenie ľudí od škvŕkania v ich prázdnych žalúdkoch.

Leťte v 20 rôznych lodiach s odlišnými rolami a hernými štýlmi. Upravte im krídla, skiny, farebné variácie a množstvo technických vylepšení. Ponorte sa do Descent singleplayer kampane a preukážte sa v rôznych adrenalínových multiplayer režimoch.

  • Legendárna séria sa vracia! Cestujte späť do baní s znovu vydanou klasikou 90. rokov, plne prerobenou v Unreal 4 engine pre PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.
  • Zažite 6-degrees-of-freedom kým preskúmavate prekrútené bludiská a jaskynné mapy. Hýbte sa, skrývajte sa a útočte do každého smeru.
  • Vyberte si loď, upravte ju, dominujte zápas. Vyberte si zo 4 povolaní, 20 lodí a upravte ich s krídlami, skinmi a inými vylepšeniami.
  • Ponorte sa do singleplayer kampane obsahujúcej cez 15 misii s hádankami, bočnými úlohami, špeciálnymi odmenami a epickými bojmi s bossmi.
  • Ukážte, že ste najlepší v 4 multiplayer režimoch od free-for-all po lokálnu kooperáciu.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Nintendo Switch Online!
    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách